Patikujek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Oj Metruś na spacerach jest chyba najbardziej wygłaskanym psiakiem, jego to szczotkować nie trzeba on jest tyle wygłaskany przeze mnie ale to wielki pieszczoch i zawsze mu mało, i jest taki kochany:loveu: zawsze żal mi gdy on tak zza krat na mnie patrzy a ja wychodze akurat z innymi psiakami albo z ludźmi przechodzę i oni się nim nie interesują:( Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ludzi odstrasza jego zachowanie w boksie... :( zawsze jak przechodze z ludzmi i mowie ze to jest naprawde kochany psiak i ze on tylko w boksie sie tak zachowuje to tylko sie na mnie patrza jak na idiotke i ida dalej... :(:(:( Quote
Patikujek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Jak ja oprowadzam ludzi jest to samo raz nawet pewien pan mi uwiezył i powiedział że jeśli na smyczy będzie inny to chyba go wexmie ja ucieszona już do boksu wchodże i słysze niech pani go nie wuciąga jescze mojej córce krzywdę zrobi, my chcemy łagodnego psiaka(to był głos żony tego pana) no i człowiek się poddał... Mam nadzieję żę trafi się jeszcze jeden taki co uwierzy:) Quote
sara_rokitnica Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ja tesh i bede za to mocno trzymac kciuki :) Quote
Patikujek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Metruś hopaj na pierwszą kochanie ty moje Quote
sara_rokitnica Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 moze jest gdzies na pierwszej... w gore Metruś! Quote
Recommended Posts