Mysia_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no to na pierwszą stronkę :cool3: Kto może porozgłaszać Metro? :razz: Quote
martik b Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a): Kto może porozgłaszać Metro? :razz: Ja bym chciała..ale niestety nie dam rady:-( .. jestem wielką ciemnotą komputerową i na pewno bym miała małe problemy:oops: ..ale wiele osób deklaruje w mapie dogo takie usługi..może napisać na pw do kogoś..tylko tekst trzeba przygotować..chyba, że wcześniej jakaś dobra dusza :angel: wpadnie na ten wątek i zechce pomóc..bo Metruś dooooomku potrzebuje!! Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ja tez komputerowcem to nie jestem więc prosimy dobrą duszyczkę!!! Quote
martik b Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Zdecydowanie na pierwszą!!! Mysia..nie zawiele osób tu zagląda :-( ..może jednak napisać do kogoś na pw z mapy dogo kto proponuje ogłaszanie psiaków..jest dużo tych osób..bo tak czekamy czekamy..i przez to Metruś też dłużej czeka :shake: Quote
martik b Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Metruniu..nikt Cię tu nie odwiedza :shake: Mykaj kochaniutki na pierwszą stronę to może się domek znajdzie!!! Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Poszukam kogoś i poproszę może ktoś się zainteresuję ślicznotkiem:) Quote
Mysia_ Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Pati szukałaś juz? bo ja ostatnio coś czasu nie mam... :shake: Quote
martik b Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Metruniu w górę po domek!!!! Kto zechce takiego fajnego psiaka:cool3: :cool3: Quote
martik b Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Metro jest na www.kupiepsa.pl/ Może to coś pomoże..i ktoś Go wreszcie zobaczy :placz: Patikujek..zobaczy czy coś jeszcze dodać do ogłoszenia :cool3: Quote
Mysia_ Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 zauważyłam, że Metro ostatnio się uspokoił, nawet jak oprowadzam ludzi to na nich nie szczeka, może to coś pomoże? :roll: Tak się zastanawiam czy ta zamiana to nie sprawka mojej Heksuni :evil_lol: Quote
martik b Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):zauważyłam, że Metro ostatnio się uspokoił, nawet jak oprowadzam ludzi to na nich nie szczeka, może to coś pomoże? :roll: Tak się zastanawiam czy ta zamiana to nie sprawka mojej Heksuni :evil_lol: Ja już dawno wiedziałam, że to jest aniołek:loveu: ..tylko czasami mu różki wychodzą..jak każdemu normalnemu psiulowi:evil_lol: .. Teraz to już musi Go ktoś pokochać!!! Quote
Recommended Posts