ketunia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Suoer wieści. :) Pati wspólczuję mandatu :( Quote
Bjuta Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To ja mam taką propozycję - żeby Pati się podzieliła pechem i 50 na mandat zatrzymała ze składki a 50 dołożyła ze swoich - co Wy na to? A resztę Mysi do skarbonki schroniskowej - oby szybko były potrzebne na jakiś transport... Ta pani na fotach wygląda jak ktoś kto uwielbia psy! Quote
Ingrid44 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To dobry pomysl z pieniazkami. Napewno Panstwo kochaja piieski bo innaczej nie wzieli by takiej bidy ze Schronu . Quote
Mysia_ Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Metro jeszcze wsytraszony na fotkach, ale pewnie kolejne będą już zdecydowanie bardziej pozytywne :) Quote
pati_zabrze Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Bjuta napisał(a):To ja mam taką propozycję - żeby Pati się podzieliła pechem i 50 na mandat zatrzymała ze składki a 50 dołożyła ze swoich - co Wy na to? A resztę Mysi do skarbonki schroniskowej - oby szybko były potrzebne na jakiś transport... Cioteczki jesteście kochane, ale nie mogę przyjąć tych pieniędzy. Za swoje błędy trzeba płacić... a to co zostało bardziej przyda się psiakom, ja sobie jakoś poradze ;) Quote
Bjuta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No to jak tak, to trudno się sprzeczać... Eh Ci gliniarze, mogliby czasem odpuścić... Quote
maarit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A nie dało ich sie wziąść "na śliczne oczy"?:cool3: Jacyś nieżyciowi:mad: Quote
pati_zabrze Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Gonia13 napisał(a):A nie dało ich sie wziąść "na śliczne oczy"?:cool3: Jacyś nieżyciowi:mad: Nie byli aż tacy nieżyciowi... Miałam dostać 200zł, ale ze względu na Metrusia i jego historie dostałam "tylko" 100zł... :eviltong: Quote
Bjuta Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 pati_zabrze napisał(a):Nie byli aż tacy nieżyciowi... Miałam dostać 200zł, ale ze względu na Metrusia i jego historie dostałam "tylko" 100zł... :eviltong: Może trzeba im było zaproponować jakiegoś super psa do adopcji zamiast tej stówy :roll: W końcu to okazja! Super pies dla super gliniarza za jednyne sto złotych.... Quote
Mysia_ Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 o tak! Na pewno coś dla nich by się znalazło :D Quote
Bjuta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Czy są jakieś wieści jak tam się Metruś adaptuje do nowej rodzinki? Quote
ketunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sama jestem ciekawa co u chłopaczka słychać ? Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 podobno jest psim ideałem - takiego własnie chcieli, Pani obiecała fotki jak będzie cieplej :) Nie chcę jej za bardzo nękać jej telefonami, ale na pewno wkrótce zadzwonie znów :P Już ostatnio jakiś durny chłop do mnie dzwonił, że on by chciał od nas psa, ale chyba nie weźmie, bo wszyscy mu odradzają, bo my to podobno warunki sprawdzamy, wydzwaniamy potem i jeszcze na jakies odwiedziny chcemy jechać :D ojjjj :P Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 aha, Pati wysłała ma 111 zł, które zostały z transportu, będa one w razie co na jakiś transport naszych psiaków, OK.? Wpisze je na wątek ogólny jak dorwę gdzieś jakiś komputer gdzie będę mogła edytować :) Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Chyba mozna juz zmienic tytul ; ze juz w DS :) Quote
ketunia Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mysia_ napisał(a):podobno jest psim ideałem - takiego własnie chcieli, Pani obiecała fotki jak będzie cieplej :) Nie chcę jej za bardzo nękać jej telefonami, ale na pewno wkrótce zadzwonie znów :P Już ostatnio jakiś durny chłop do mnie dzwonił, że on by chciał od nas psa, ale chyba nie weźmie, bo wszyscy mu odradzają, bo my to podobno warunki sprawdzamy, wydzwaniamy potem i jeszcze na jakies odwiedziny chcemy jechać :D ojjjj :P Super wieści. W takim razie czekam na fotki :) Naprawdę się cieszę, że w końcu znalazł dom:) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ingrid44 napisał(a):Chyba mozna juz zmienic tytul ; ze juz w DS :) widzę, że już zmienione :) Quote
Cantadorra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przypominamy o bazarku dla Barniego onka: http://www.dogomania.pl/threads/181318-Kangurek-ksiazki-pA-yty-i-inne-rzeczy-dla-Barnaby-bazarek-do-20-marca-2010 Quote
Mysia_ Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 niespodzianka :evil_lol::loveu: jutro jeszcze bedę trzy fotki :cool3: Quote
Ingrid44 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ta ostatnia fotka jest cudowna . Jak to dobrze Psinek ma taki fajny domek :) Quote
pati_zabrze Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cudny Metruś :loveu::loveu::loveu: a taki był wystraszony... To zdjęcie jest najfajniejsze: http://i41.tinypic.com/iyfo5c.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts