Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja mam taką propozycję - żeby Pati się podzieliła pechem i 50 na mandat zatrzymała ze składki a 50 dołożyła ze swoich - co Wy na to? A resztę Mysi do skarbonki schroniskowej - oby szybko były potrzebne na jakiś transport...

Ta pani na fotach wygląda jak ktoś kto uwielbia psy!

Posted

Bjuta napisał(a):
To ja mam taką propozycję - żeby Pati się podzieliła pechem i 50 na mandat zatrzymała ze składki a 50 dołożyła ze swoich - co Wy na to? A resztę Mysi do skarbonki schroniskowej - oby szybko były potrzebne na jakiś transport...

Cioteczki jesteście kochane, ale nie mogę przyjąć tych pieniędzy. Za swoje błędy trzeba płacić... a to co zostało bardziej przyda się psiakom, ja sobie jakoś poradze ;)

Posted

Gonia13 napisał(a):
A nie dało ich sie wziąść "na śliczne oczy"?:cool3:
Jacyś nieżyciowi:mad:

Nie byli aż tacy nieżyciowi... Miałam dostać 200zł, ale ze względu na Metrusia i jego historie dostałam "tylko" 100zł... :eviltong:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Nie byli aż tacy nieżyciowi... Miałam dostać 200zł, ale ze względu na Metrusia i jego historie dostałam "tylko" 100zł... :eviltong:

Może trzeba im było zaproponować jakiegoś super psa do adopcji zamiast tej stówy :roll: W końcu to okazja! Super pies dla super gliniarza za jednyne sto złotych....

• 2 weeks later...
Posted

podobno jest psim ideałem - takiego własnie chcieli, Pani obiecała fotki jak będzie cieplej :) Nie chcę jej za bardzo nękać jej telefonami, ale na pewno wkrótce zadzwonie znów :P Już ostatnio jakiś durny chłop do mnie dzwonił, że on by chciał od nas psa, ale chyba nie weźmie, bo wszyscy mu odradzają, bo my to podobno warunki sprawdzamy, wydzwaniamy potem i jeszcze na jakies odwiedziny chcemy jechać :D ojjjj :P

Posted

aha, Pati wysłała ma 111 zł, które zostały z transportu, będa one w razie co na jakiś transport naszych psiaków, OK.? Wpisze je na wątek ogólny jak dorwę gdzieś jakiś komputer gdzie będę mogła edytować :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
podobno jest psim ideałem - takiego własnie chcieli, Pani obiecała fotki jak będzie cieplej :) Nie chcę jej za bardzo nękać jej telefonami, ale na pewno wkrótce zadzwonie znów :P Już ostatnio jakiś durny chłop do mnie dzwonił, że on by chciał od nas psa, ale chyba nie weźmie, bo wszyscy mu odradzają, bo my to podobno warunki sprawdzamy, wydzwaniamy potem i jeszcze na jakies odwiedziny chcemy jechać :D ojjjj :P

Super wieści. W takim razie czekam na fotki :)
Naprawdę się cieszę, że w końcu znalazł dom:)

• 1 month later...