gonia66 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='danka4u1']No to plan już mamy. Od rana ubijamy systematycznie " paskudy", a teraz "po drodze"- wirtualnej- do mojej [I]córeczki[/I] spotkałam coś, co rzadkiego w naturze- leżał sobie kawałek rozumu!! ktoś zgubił?? i ta zguba rzekła mi, że czas spać, jak mamy miec jutro/dziś siłę do ubijania i uśmiech na obliczu, by wątek nocny Pelasi stał się grzecznym, dziennym watkiem psa w potrzebie. DObranoc.[/QUOTE]Kurcze...a juz myślałam, że wiem czyj to kawałek rozumu, ale nieeeeeee...skoro Ci tak dośc mądrze odpowiedział, to nie wiem, czyj jest...:( [quote name='rita60']Ło matko cioteczki,buszujecie po nocy,nie dajecie spać Pelasi:p a teraz pewnie odsypiacie. Pobudka !!!!!!!!!!! Milego dnia życze:lol:[/QUOTE]Ło matko!!Rita!Kto to widział o świcie tak wstawac??Przecież o tej porze to ja sie na drugi boczek przewracam w takie dni, jak dzis;) [quote name='danka4u1']Pobudka!!! Kawa poranna czeka i ja tez na Was. Drogi oczyszczone z paskud. Przybywajcie. Pelagia juz wyspacerowana przez Ritę. Zaczynamy dzień.[/QUOTE]NO teraz to juz insza inszośc......jakoś mi sie udało wstać, ale tak krzycxzałas danuś, ze moj TZ od razu kawę zrobił;):) Dobrze, ze drogi z psakud oczyszczone(choc nie jestem pewna, musze to osobiście sparwdzić;)) ale najważniejsze, ze Pelasia wyspacerowana:):) JAK wypiję kawusie to ja ja zabiote na bieganko po lesie:):) Quote
Ukryty Smok Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Witajcie! Wsiowa Pelasia życzy dobrego dnia!!!:lol: Quote
gonia66 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 :cunao:[quote name='Ukryty Smok']Witajcie! Wsiowa Pelasia życzy dobrego dnia!!!:lol:[/QUOTE]A ja tańczyć chcę!!:cunao::cunao::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool:Jest nasz Smoczek!!!!!!:klacz::klacz::klacz: Quote
danka4u1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No to w tany!! Co tam na wsi tańczą- Wsiowa Pelasiu? Chciałabym mieć kawałek wsi tutaj dla mojego miejskiego Oskara.. Quote
Cajus JB Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Był jakiś odzew na ogłoszenia Pelasi? Ostatnio wraz z chęciami zgubiłem parę innych rzeczy. Ktoś nie znalazł? Quote
marysia55 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Cajus JB']Był jakiś odzew na ogłoszenia Pelasi? [B]Ostatnio wraz z chęciami zgubiłem parę innych rzeczy. Ktoś nie znalazł?[/B][/QUOTE] jak miałeś te parę innych rzeczy co zgubiłeś podpisane to może znalazca Ci odda, ale jak nie to 'dupa blada' ... będziesz sie musiał bez nich obyć:shake: Quote
Cajus JB Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='marysia55']jak miałeś te parę innych rzeczy co zgubiłeś podpisane to może znalazca Ci odda, ale jak nie to 'dupa blada' ... będziesz sie musiał bez nich obyć:shake:[/QUOTE] Takich rzeczy jak chęci, zaufanie, miłość, oparcie nie da się podpisać. Dlatego ich nigdy nie odzyskam. Quote
Ukryty Smok Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 No jestem... Wróciłam...:lol: A dogo, jak to dogo... Okrutne i łaskawe, zbyt dobre, aby było naprawdę złe, ale zbyt złe, aby było naprawdę dobre...:shake: Quote
gonia66 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Ukryty Smok']No jestem... Wróciłam...:lol: A dogo, jak to dogo... Okrutne i łaskawe, zbyt dobre, aby było naprawdę złe, ale zbyt złe, aby było naprawdę dobre...:shake:[/QUOTE]No to Smoczku teraz juz Ci spokoju nie damy:):) teraz o nowe focie Pelagii prosimy, bo zaraz bedzie gorączka przedświąteczna i nie będzie czasu anwet pomyśleć:) JA dziś na zakupkach bylam- i juz w sklepach świeta- więc nastrój mój z lekka przygasł- bo same przygotowania nie kojarza mi się najlepiej;) A Pelasi daaawno nie widzieliśmy i juz tęsknimy:):) Quote
irenaka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Gonieczko:loveu: a może jakiś zestawik ogłoszeniowy wykupić?;) Takie cudo i tyle czasu już czeka?:shake: Quote
gonia66 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Oj, cudo, cudo.....:cool3:[/QUOTE] JAki pan, taki kram podobno:p:D Quote
marysia55 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='gonia66']JAki pan, taki kram podobno:p:D[/QUOTE] nie podobno tylko na pewno :) Quote
danka4u1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jestem, czytam -malutko tutaj powiedziano do Pelasi i ciotek- milczę sobie i posyłam Wam cieplutkie myśi. Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 hehehheh..a bo co tu dużo gadac Danuś..??? U Pelasi wszystko jasne jak "Słońce"..tylko czasem cos pobzyczy sobie z lekka;);) Ale ogólnie to my tu często rozumiemy sie bez słow...;):D Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='gonia66']hehehheh..a bo co tu dużo gadac Danuś..??? U Pelasi wszystko jasne jak "Słońce"..tylko czasem cos pobzyczy sobie z lekka;);) [B]Ale ogólnie to my tu często rozumiemy sie bez słow.[/B]..;):D[/QUOTE] ahaa to sie ponoć nazywa ' zjednoczeniem dusz' czy cuś takiego lub nadawaniem na tych samych falach :lol: Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Znowu znalazłam kawałek rozumu...nie był podpisany...oddać? komu? Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1']Znowu znalazłam kawałek rozumu...nie był podpisany...oddać? komu?[/QUOTE] skoro nie podpisany to zatrzymaj go sobie, ale żeby być pewną że nie ma w nim jakowyś wirusów to zrób mu najpierw kwarantannę:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [B]Skromnie[/B] zapytam: czy mnie zmieści się jeszcze taki duży kawał. Jest tego sporo, jakiś dorosły - wiekiem- osobnik musiał to być. Wezmę go tzn ten kawał na obserwację...zobaczymy , czy coś się wykluje. Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='marysia55']ahaa to sie ponoć nazywa ' zjednoczeniem dusz' czy cuś takiego lub nadawaniem na tych samych falach :lol:[/QUOTE]Heheheh....tak..to wlasnie to..ale są tacy, co to zjednoczenie nazywaja TWA;):D [quote name='danka4u1']Znowu znalazłam kawałek rozumu...nie był podpisany...oddać? komu?[/QUOTE]Ups....to ciekawe....;) [quote name='marysia55']skoro nie podpisany to zatrzymaj go sobie, ale żeby być pewną że nie ma w nim jakowyś wirusów to zrób mu najpierw kwarantannę:evil_lol:[/QUOTE]NO włąsnie!!!Juz sie wystraszylam jak przeczytalam pierwsza czesc Twojej Marys odpowiedzi i chcialam krzyczeć..ale na szczescie dodalas wazne i bardzo istotne info;) Konieczny jest jakis skuteczny antywirus, choc...kurde obawiam sie, są takie wirusy , na które odpowiedni anty jeszcze raczej nie powstal...;);) Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='gonia66']NO włąsnie!!!Juz sie wystraszylam jak przeczytalam pierwsza czesc Twojej Marys odpowiedzi i chcialam krzyczeć..ale na szczescie dodalas wazne i bardzo istotne info;) Konieczny jest jakis skuteczny antywirus, choc...kurde obawiam sie, [B]są takie wirusy , na które odpowiedni anty jeszcze raczej nie powstal..[/B].;);)[/QUOTE] no to niestety czeka nas zamówienie w jakimś laboratorium obeznanym w temacie np. [B]"Na szczycie kwietniowego raportu przygotowanego przez laboratoria antywirusowe firmy ESET, podobnie jak w ubiegłych miesiącach, znalazł się robak internetowy Conficker – doskonale znany większości internautów. Tuż za nim uplasowała się rodzina zagrożeń INF/Autorun infekujących pliki automatycznego startu nośników. Trzecią pozycję zajął Win32/Agent, który podstępnie wykrada informacje o użytkowniku zainfekowanej maszyny. Wśród dziesięciu najczęściej atakujących zagrożeń ubiegłego miesiąca ESET wymienia również zagrożenie Win32/Spy.Ursnif.A, działające w podobny do Win32/Agent sposób." [/B] ... tylko czy to aby nie za mało na naszego 'wirusa':evil_lol: Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='marysia55']no to niestety czeka nas zamówienie w jakimś laboratorium obeznanym w temacie np. [B]"Na szczycie kwietniowego raportu przygotowanego przez laboratoria antywirusowe firmy ESET, podobnie jak w ubiegłych miesiącach, znalazł się robak internetowy Conficker – doskonale znany większości internautów. Tuż za nim uplasowała się rodzina zagrożeń INF/Autorun infekujących pliki automatycznego startu nośników. Trzecią pozycję zajął Win32/Agent, który podstępnie wykrada informacje o użytkowniku zainfekowanej maszyny. Wśród dziesięciu najczęściej atakujących zagrożeń ubiegłego miesiąca ESET wymienia również zagrożenie Win32/Spy.Ursnif.A, działające w podobny do Win32/Agent sposób." [/B] ... tylko czy to aby nie za mało na naszego 'wirusa':evil_lol:[/QUOTE]Upssssssss...niby to tak duzo...a smiem twierdzic, ze dla "naszego wirusa" to "pan pikuś";):p:D Quote
gonia66 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1']Absurd w czystej postaci!!![/QUOTE]Ze co..??:o DAnuś...?? Quote
Recommended Posts