rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']No, jasne. Mamuśka jest wbrew pozorom w wieku sprzyjającym prokreacji....adopcyjnej:evil_lol: Niech i tak będzie, moje dzieci:loveu:[/QUOTE] Mamusiu:loveu: [IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Osoby/Dzieci/16.gif[/IMG] Quote
danka4u1 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Małgośka:mad: :loveu: :mad:- u mnie funkcjonuje metoda kija i marchewki. Nadal podtrzymujesz chęć adopcji?? Quote
rita60 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']Małgośka:mad: :loveu: :mad:- u mnie funkcjonuje metoda kija i marchewki. Nadal podtrzymujesz chęć adopcji??[/QUOTE] Podtrzymuje:p Quote
gonia66 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Danuś..a moze Pelasie przy okazji do kompleciku..??:):):D Quote
marysia55 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='danka4u1']Małgośka:mad: :loveu: :mad:- u mnie funkcjonuje metoda kija i marchewki. Nadal podtrzymujesz chęć adopcji??[/QUOTE][quote name='rita60']Podtrzymuje:p[/QUOTE]Małgoś:loveu: Ty się dobrze zastanów :cool3:. Wiesz , że to decyzja na całe życie :diabloti:. Taka siostra przyrodnia jak ja i mamuśka taka jak Danuśka to nie przelewki :shake: A w ogóle to dlaczego u Pelaśki dzisiaj tak pusto ... co to żadnej imprezki nie robimy :shake: , a może jest coś o czym ja nie wiem :cool3: Quote
marysia55 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [B]Pelasia coś brakuje ci dzisiaj ciotek-adoratorek :lol: więc przyprowadziłam ci adoratora:cool3:. trochę śpiącawy jest , ale może go rozruszasz:evil_lol::evil_lol:[/B] [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/9164/pioch.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dobranoc Pelasiu, dobranoc jedyna moja, nieodrodna córeczko Marysieńku-mocny marku. Pies " geriatryk" w okularkach cudny. Adoptuję. Quote
marysia55 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='danka4u1']Dobranoc Pelasiu, dobranoc jedyna moja, nieodrodna córeczko Marysieńku-mocny marku. Pies " geriatryk" w okularkach cudny. Adoptuję.[/QUOTE] no i Cie przydybałam 'mamusiu':lol: dzisiaj mam jedną z tych 'ciemnych nocy':cool1: ... ale żeby od razu adoptować geriatryka :cool3: Quote
danka4u1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Po " ciemnej" nocy następuje jednak jasny poranek. Nastąpił już dość dawno, a tutaj pustki...??? Witam o świcie Pelagię, Smoczydło i wszystkie śpiące ciotki... Quote
Ukryty Smok Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cześć! Wleciałam, ale już wylatuję!:bye: Wpadnę później! Quote
gonia66 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Ja tez "juz" jestem;) Alem padnieta na maxa...po wycieczce szkolnej:) Bylo wesolo i fajowo..ale teraz trzeba jakos sie pozbierac..kawusia czeka (z serniczkiemod babci- chętna ktoraś cioteczka..???Wpadać do mnie:):)Zapraszam serdecznie, ino szybko, bo zaczynam futrowanie;):p Quote
Lidan Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dobry wieczór Pelasiu. Smacznego goniu :-) Zakończyłam pracę zawodowa na dzisiaj, obiad przez męża ugotowany zjadłam, omówiłam z sąsiadką sprawę wywieszania ogłoszeń znalezionego psa i wreszcie zasiadłam do mojego laptopika. Piękny dzień już w zasadzie się skończył. Ciekawe czy Pelasia miała okazję wyładować na polku swoją energię. Quote
danka4u1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Cześć! Wleciałam, ale już wylatuję!:bye: Wpadnę później![/QUOTE] O !!! widzę, że tutaj jest więcej latających ciotek. Miło, miło. Wleciałam, wylatuję, ale wlecę znowu. Sernik mile widziany... Quote
gonia66 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='danka4u1']O !!! widzę, że tutaj jest więcej latających ciotek. Miło, miło. Wleciałam, wylatuję, ale wlecę znowu. Sernik mile widziany...[/QUOTE] Hihihi...sernik, to juz zeżarty:D A ja dziś w nocy mialam latac samolotem i mi kurde uciekł z lotniska..:( A juz tak sie cieszylam przez sen, ze tym razem, to nie jest sen i że polece na pewno...:D Quote
danka4u1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [QUOTE = gonia66; 15523808] hihihi ... sernik, ABY juz zeżarty:D Dzis ja mialam W latac samolotem Nocy i mi kurde uciekł z lotniska ..:( Tak juz sie cieszylam sen przez ZE żywiący trawie Na SIĘ, Na sen Nie żart i Ze polece Na pewno ...:D[/ Quote] [SIZE=4][B]Zakaz:mad::mad::mad:[/B][/SIZE][SIZE=2]dziesięć sernik pl całokształt i.:mad:[/SIZE] [SIZE=2]Po kiego grzyba miałaś latać? Nie wiesz, Jak to moze SIĘ skończyć? Jakie Linie Sobie wybrałaś te bd .. PODRÓŻ Życia?[/SIZE] [SIZE=2]Dogo mi zwariowało .. wszystko szyfruje Znowu .. jakies wyrazy kretyńskie wstawia, przestawia, CO SIĘ inie da da[/SIZE] Quote
gonia66 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='danka4u1'][SIZE=4][B]Ban:mad::mad::mad:[/B][/SIZE][SIZE=2]za ten sernik i całokształt.:mad:[/SIZE] [SIZE=2] Po kiego grzyba miałaś latać? Nie wiesz, jak to może się skończyć?? A jakie linie sobie wybrałaś na tę..podróż życia?[/SIZE][/QUOTE] A zebym to ja kurna wiedziala, jakie to linie...samolot byl nieduzy...taki "zgrabny"....to jest juz moj setny sen, w ktorym jestem juz..juz prawie w samolocie...i sie budze....a juz dzis w nocy bylam pewna, ze to nie sen..aaaaaaaaaaaa i co noc mi sie sni, ze są wakacje(zawsze koncowka wakacji)..dzis tez lecialam do Londynu...na jakies resztki wakacji:);) Mowie Wam...ja to mam sny;):D A nasza pelasia to chyba szykuje sie powoli do sterylki...ciekawe, czy to czuje;) Smoczek pewnikim tez to przezywa nie mniej...;) A co z domkiem..???JAK bylo cicho, tak jest..:(?? Quote
Cajus JB Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Odwiedzam mój ulubiony wątek. Zawsze czytam przed zaśnięciem na zdrowy i pogodny sen. Dziś mam nadzieję nie przyśni mi się katastrofa lotnicza. [quote name='malibo57']I co? Miałeś?[/QUOTE] Tak. Teraz znów będę na bieżąco w ciągu dnia. Bardzo się cieszę. Quote
gonia66 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Cześć Słoneczko:) WItam sie z Toba i cioteczkami Kochanymi:):) Kolejny cudony dzien..??Się zobaczy..:D Quote
Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam Pelasię i dbające o nią cioteczki :iloveyou: Chłodno ale ślicznie. Mam wolne i lecę zaraz oklejać Kraków ogłoszeniami o znalezionym psie. Quote
gonia66 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 A ja mam nieplanowane okienko i obowiazkowo wpadam do Pelasi, zobaczyc co słychać;):D Lidan..mam nadzieje, ze znajdzie się wlasciciel psiunia:)... Quote
danka4u1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A ja jeszcze żyję po całym długim dniu i też witam Pelagię i całe Jej towarzystwo adorujące ślicznotkę. Quote
gonia66 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Ja dzis tez mialam dluuugi dzień:) Lekko padnieta jestem..ale musze sie zebrać... Moi wszyscy (od najmniejszego do największego)uciekli na halę pograc w piłę..a ja posprzatalam troszkęi mige teraz sobie polezeć... Mam nadzieje, że wieczór minie bez niespodzianek...;) A co u Pelasi..??Pewnie to, co zwykle- czyli pełnia szczęscia:):) Quote
Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Miałam sobie wolny dzionek ale straciłam go znowu pod drzwiami gabinetów lekarskich :placz: Jedyny plus, że w drodze do tych łapiduchów powiesiłam kilka ogłoszeń ale nadal tego psa nikt nie szuka. Pelasiu dobrze, że jesteś młoda, zgrabna i śliczna bo starość jest okropna i znacząco zmniejsza atrakcyjność adopcyjną. Quote
gonia66 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Lidan']Miałam sobie wolny dzionek ale straciłam go znowu pod drzwiami gabinetów lekarskich :placz: Jedyny plus, że w drodze do tych łapiduchów powiesiłam kilka ogłoszeń ale nadal tego psa nikt nie szuka. Pelasiu dobrze, że jesteś młoda, zgrabna i śliczna bo starość jest okropna i znacząco zmniejsza atrakcyjność adopcyjną.[/QUOTE] Jesssssssoooo..Lidziu...daj juz spokoj tym lekarzom;) Przeciez Ci powiedzieli dawno, zes zdrowa jak rydz:D Dzien wolny poświęcac na takie "atrakcje"..??:p Lidziu..a co bedzie, jak nikt sie nie znajdzie, kto szuka psa..??:(..(pewnie go ktos wyrzucił...:(:()..odda go ta pani do schronu..??:( Quote
Lidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='gonia66']Jesssssssoooo..Lidziu...daj juz spokoj tym lekarzom;) Przeciez Ci powiedzieli dawno, zes zdrowa jak rydz:D [/quote] No to po kiego każą mi robić jakieś badania krwi, na które trzeba najpierw skierowanie od lekarza rodzinnego i po co każą mi chodzić na rehabilitację, która jest do 16-ej a ja pracuję do 17?? [quote] Lidziu..a co bedzie, jak nikt sie nie znajdzie, kto szuka psa..??:(..(pewnie go ktos wyrzucił...:(:()..odda go ta pani do schronu..??:([/QUOTE] Nie jestem pewna :niewiem: W tej chwili sąsiadka jest już tak zmęczona i zniechęcona całą sytuacją, że nie wie co ma zrobić. Już nawet o hotelik pytała, taki normalny ale powiedzieli jej 30 zł za dobę więc póki co odpuściła. Do schroniska nie chce go oddawać bo wie jak to wygląda, poza tym podobno jest dużo sznaucerków z pseudohodowli, pewnie młodszych więc zdaje sobie sprawę, że ten miałby małe szanse na adopcję. Pożyjemy zobaczymy ;-) Quote
Recommended Posts