Lionees Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='rita60']No tak,Pelasiowe cioteczki spia po nocnej imprezce:evil_lol:[/QUOTE] Właśnie:) Ale za to my zwarte i gotowe do pracy...prawda Rituś;):loveu: Quote
rita60 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Renata5']Właśnie:) Ale za to my zwarte i gotowe do pracy...prawda Rituś;):loveu:[/QUOTE] No jasne:lol:juz mnie nogi bola od biegania po Dogo:razz: Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='rita60']No tak,Pelasiowe cioteczki spia po nocnej imprezce:evil_lol:[/QUOTE]Taaaaaaaaaa..spią...ja juz o 8.30 mialam telefon:):) Załatwiałam trochę waznych spraw i mam nadzieje, ze pomyślnie:):) A tak w ogole, to dzis piekny dzien...i niebawem Smoczek wraca...:):)Miłego dnia wszystkim:):) Quote
Lionees Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A Gonia jak zwykle ma pełną skrzynke i dobic sie do Niej nie można:mad::eviltong: A może byś tak na sekundke do mnie przehalowała?;)Znaczy sie zadzwoniła Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='Renata5']A Gonia jak zwykle ma pełną skrzynke i dobic sie do Niej nie można:mad::eviltong: A może byś tak na sekundke do mnie przehalowała?;)Znaczy sie zadzwoniła[/QUOTE] NO dzwonie, nie odbierasz:( Quote
marysia55 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='rita60']No tak,Pelasiowe cioteczki spia po nocnej imprezce:evil_lol:[/QUOTE]nie prawda:cool3: już od rana tzn. od godziny na nóżkach:evil_lol: Quote
rita60 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55']nie prawda:cool3: już od rana tzn. od godziny na nóżkach:evil_lol:[/QUOTE] No to ładne rano:cool3: Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='rita60']No to ładne rano:cool3:[/QUOTE] No...to blady świt przeca...10 w sobote..??:O Zwykle o tej porze na kolejny boczek się przerzucam:p Quote
Cajus JB Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jest jakiś plakacik Pelasi do pobrania? Ogłoszeń jest sporo nie ma sensu abym dorabiał. Ależ mnie ominęło. Jako abstynent od samego czytania bym się upił. Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55']nie prawda:cool3: już od rana tzn. od godziny na nóżkach:evil_lol:[/QUOTE] Własnie, moja nieodrodna [I]córeczka[/I] też wstaje wcześnie, a nawet pozwoli [I]mamusi [/I]poleniuchować trochę w sobotę. Witam Pelagię i wszystkich jej fanów i sympatuków, którym udało się ujść z życiem po wczorajszej upojnej nocy. Trzeba chyba [B]posprzątać[/B] na wątku :shake: dziś wraca Smoczek i zbanuje nas wszystkich:mad::mad: Ja wychodzę na spacer z wszystkimi psami dogo i zabieram Pelagię:multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Cajus JB']Jest jakiś plakacik Pelasi do pobrania? Ogłoszeń jest sporo nie ma sensu abym dorabiał. [B]Ależ mnie ominęło. Jako abstynent od samego czytania bym się upił.[/B][/QUOTE] My też abstynentki:cool3: Tylko czasami degustujemy, żeby mieć świadomość co nas w związku z tym omija w życiu:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55']My też abstynentki:cool3: Tylko czasami degustujemy, żeby mieć świadomość co nas w związku z tym omija w życiu:evil_lol:[/QUOTE] Przypomianam, nie ominie nas powrót Smoczka na sprofanowany wątek Pelasi.....:mad:.:angryy:.:mad:.:angryy: Quote
marysia55 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='danka4u1']Przypomianam, nie ominie nas powrót Smoczka na sprofanowany wątek Pelasi.....:mad:.:angryy:.:mad:.:angryy:[/QUOTE] ja to chyba zacznę 'kanałami' chodzić żeby mnie Smok nie zauważył :evil_lol:(przecież mnie tu wczoraj wcale nie było:shake:. Nie wiem kto pod moim nickiem pisał ..... może koty , muszę z nimi porozmawiać:diabloti:) Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55']ja to chyba zacznę 'kanałami' chodzić żeby mnie Smok nie zauważył :evil_lol:(przecież mnie tu wczoraj wcale nie było:shake:. Nie wiem kto pod moim nickiem pisał ..... może koty , muszę z nimi porozmawiać:diabloti:)[/QUOTE] MAryś..ja mam to samo....spalam wczoraj z ...tzn spalam grzecznie..a tu patrze i co widzę..??Ktoś bezczelnie pod moim nickiem imprezy na watku uskutecznial...ja nie wiem w ogole, jak mozna tak się zachowywać niemorlanie i niekulturalnie...i to na watku naszej Pelasi...no, no.....jakby co, Maryś podawaj na PW "kanałową" trasę...;):D Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55']ja to chyba zacznę 'kanałami' chodzić żeby mnie Smok nie zauważył :evil_lol:(przecież mnie tu wczoraj wcale nie było:shake:.[B] Nie wiem kto pod moim nickiem pisał .....[/B] może koty , muszę z nimi porozmawiać:diabloti:)[/QUOTE] [quote name='gonia66']MAryś..ja mam to samo....spalam wczoraj z ...tzn spalam grzecznie..a tu patrze i co widzę..??Ktoś bezczelnie [B]pod moim nickiem imprezy na watku uskutecznial[/B]...ja nie wiem w ogole, jak mozna tak się zachowywać niemorlanie i niekulturalnie...i to na watku naszej Pelasi...no, no.....jakby co, Maryś podawaj na PW "kanałową" trasę...;):D[/QUOTE] Mam to samo...dziwne sprawy z tymi nickami dzieją się:shake: i to nie tylko u Pelasi:angryy: [B]Mnie tutaj wczoraj nie było.[/B] Pod jaki to paragraf [I]podpada[/I]? Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='danka4u1']Mam to samo...dziwne sprawy z tymi nickami dzieją się:shake: i to nie tylko u Pelasi:angryy: [B]Mnie tutaj wczoraj nie było.[/B] Pod jaki to paragraf [I]podpada[/I]?[/QUOTE] Upsssssssss.....wlasnie paragraf....;) JA myślę, ze zrobimy przyczajke na włamywacza i złodzieja nickow...a jak złapiemy, to.....zrobimy z Niego paragraf;):D Quote
Lidan Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 O kurcze...Poszłam sobie spać :sleep2:wczoraj, a tu normalna regularna impreza trwała :crazyeye: Drinków tyle nastawiali :knajpa: degustowali :drinka:nawet żywą malibo57 skądś wytrzasnęli i bawili się :cunao: do białego rana :drink1: Naśmiecili wszędzie jak nie wiem co :roll: Spać Pelasi nie dali, a teraz całe towarzystwo pomroczności jasnej dostało :tard: czy coś podobnego :stupid: Ukryty Smok pewnie lada chwila wyjdzie z ukrycia :knuje: i wtedy dopiero będzie się działo :nerwy: Pelasiu chodźmy lepiej :scared:na spacerek :Dog_run:bo gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą :eviltong: Quote
Lionees Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Lidan']O kurcze...Poszłam sobie spać :sleep2:wczoraj, a tu normalna regularna impreza trwała :crazyeye: Drinków tyle nastawiali :knajpa: degustowali :drinka:nawet żywą malibo57 skądś wytrzasnęli i bawili się :cunao: do białego rana :drink1: Naśmiecili wszędzie jak nie wiem co :roll: Spać Pelasi nie dali, a teraz całe towarzystwo pomroczności jasnej dostało :tard: czy coś podobnego :stupid: Ukryty Smok pewnie lada chwila wyjdzie z ukrycia :knuje: i wtedy dopiero będzie się działo :nerwy: Pelasiu chodźmy lepiej :scared:na spacerek :Dog_run:bo gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą :eviltong:[/QUOTE] Świetnie napisane,lepiej bym tego nie ujęła,podpisuję sie pod tym całą sobą:D Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='Lidan']O kurcze...Poszłam sobie spać :sleep2:wczoraj, a tu normalna regularna impreza trwała :crazyeye: Drinków tyle nastawiali :knajpa: degustowali :drinka:nawet żywą malibo57 skądś wytrzasnęli i bawili się :cunao: do białego rana :drink1: Naśmiecili wszędzie jak nie wiem co :roll: Spać Pelasi nie dali, a teraz całe towarzystwo pomroczności jasnej dostało :tard: czy coś podobnego :stupid: Ukryty Smok pewnie lada chwila wyjdzie z ukrycia :knuje: i wtedy dopiero będzie się działo :nerwy: Pelasiu chodźmy lepiej :scared:na spacerek :Dog_run:bo gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą :eviltong:[/QUOTE] Lidziu...to ja chyba pojde z Wami:P Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Lidan']Pelasiu chodźmy lepiej :scared:na spacerek :Dog_run:bo gdzie drzewo rąbią tam wióry lecą :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Renata5']Świetnie napisane,lepiej bym tego nie ujęła,podpisuję sie pod tym całą sobą:D[/QUOTE] Trzeba było przybyć wczoraj do Pelagi i do nas. Bardzo Was brakowało, a zwłaszcza dziś rankiem...ten bałagan, który sam się chyba zrobił:shake: :shake: Lepiej grzeszyć, niż żałowac, że ........ Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [ [quote name='gonia66']Lidziu...to ja chyba pojde z Wami:P[/QUOTE] Wolnego, a kto weźmie na siebie gromy Smoka, który tutaj zaraz przybędzie? Jest coś takiego jak założycielka wątku?? Quote
Ukryty Smok Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Wróciłam...:lol: I aż się boję zaglądać... Podobno narozrabiałyście...:mad: Quote
Lionees Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Wróciłam...:lol: [/QUOTE] Pozwól,że pierwsza Cię przywitam:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts