gonia66 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='marysia55']I znowu wystarczy, że człowiek na kilka godzin urwie się z Krakowa i od razu ma multum postów do poczytania:evil_lol: nie wim kiedy ja sie w końcu odrobię:shake: Pelaśka już na pewno śpi więc nie będę budzić dziewczynki ... idę poczytać 'wiadomy' wątek :mad:[/QUOTE] Heheheh:) U Pelasi same masochistki ze mną na czele...;) Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Idę spiochać:) MOwiłam, zem uduchowiona dziś i łatwo sie nie wkurzę i mi się udało:):) JUtro moja coreczka zaprosila nas na obiadek do restauracji wiec mam wolne pełną gębą:) AAAAAAaaaaaaa...zapomnialam się podzielic radosna info, ze "moja mała klonówka" Salmusi- tylko "albinoska", pojechala dziś do domku:) Państwo zobaczyli Allegro (po KUbusiu- z ktorego i KUbus znalazł domeczek:):)), przyjechali zobaczyc i zakochali sie od pierwszego spojrzenia:) BArdzo się o nia martwilam...taka malutka kruszynka w schroniskowym boksie, jak moja Salmunia...a zima tuz tuż..płakałam juz tu męzowi, bo od razu sobie wyobrazalam Salmunie w schronie...nie ugial się:(A ona podobno taka przylepka ze nic poza czlowiekiem i kolankami jej nie interesowalo- nawet spacery.... NA szzcescie juz dzis ma kolanka i swoj wlasny domek:) Teraz czas na Pelasie:) Zarty sie skończyły-bo Smoczek nam się zakocha i nie bedzie juz miejsca dla kolejnej bidy w razie "w"..;) Pelasiu...koniec wczasów;):D:D Dobranoc kochane cioteczki na relasacyjnym watku:):) Do juterka- miłej nocki wszystkim życzę:):):) Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja też idę już spać. Jakoś udało mi się dziś opanować chęć spania z kurami, tym bardziej że przypomniałam sobie dawne dobre rady, jak zachować zdrowie psychiczne i fizyczne przez dłuuuugie lata. I postanowiłam podzielić się nimi z Wami, miłe fanki Pelagiii :loveu: [B]Dobranoc[/B] [B]1. Nie chodzić spać z kurami. 2. Nie siadać na jajach. 3. Nie rzucać pawiem. 4. Nie wycinać orła w progu. 5. Uważać na wylatujące gile. 6. Nie pić na sępa. 7. Nie bawić się ptaszkiem. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/B] Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='danka4u1']Ja też idę już spać. Jakoś udało mi się dziś opanować chęć spania z kurami, tym bardziej że przypomniałam sobie dawne dobre rady, jak zachować zdrowie psychiczne i fizyczne przez dłuuuugie lata. I postanowiłam podzielić się nimi z Wami, miłe fanki Pelagiii :loveu: [B]Dobranoc[/B] [B]1. Nie chodzić spać z kurami. 2. Nie siadać na jajach. 3. Nie rzucać pawiem. 4. Nie wycinać orła w progu. 5. Uważać na wylatujące gile. 6. Nie pić na sępa. 7. Nie bawić się ptaszkiem. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/B][/QUOTE]AAAaa...dzien dobry kochanym Pelansjankom:) DZien jak widac zaczynamy od dobrych rad cioteczki Danuski:) U nas dzis deszczowo i chłodno sie zrobilo..niestety juz po cudownej pogodzie jaka byla w tym tygodniu...a to akurat mnie nie nastraja optymistycznie...jak jest słonko i ciepelko, to inaczej sie myśli i czuje..a jak ponuro na dworku to i mnie jakos gorzej..:( Mam nadzieje, ze ponury nastroj przejdzie choć cięzki tydzien przede mną w pracy...mam nadzieje, ze jak wszystkie inne i ten jednak szybko minie:) A co u Was cioteczki??POranna kawusia wypita..? JAk Pelasia nasza piękna..?? Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witam Pelagię jak zwykle piękną. Smoczka-też i też pięknego i zakochanego ze wzajemnością w P. Ja mniej piękna, deszczow i pochmurna, ale nie myślę jeszcze o [B]nadchodzącym tygodniu[/B]...i tak[B] bydlak[/B] nadejdzie, a może będzie to jakieś miłe i sympatyczne [B]bydlątko. [/B] Miłej niedzielki dla niepracujących dziś i dla pracowitych ludzi zwłaszcza i podwójnie. Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='danka4u1']Witam Pelagię jak zwykle piękną. Smoczka-też i też pięknego i zakochanego ze wzajemnością w P. Ja mniej piękna, deszczow i pochmurna, ale nie myślę jeszcze o [B]nadchodzącym tygodniu[/B]...i tak[B] bydlak[/B] nadejdzie, a może będzie to jakieś miłe i sympatyczne [B]bydlątko. [/B] Miłej niedzielki dla niepracujących dziś i dla pracowitych ludzi zwłaszcza i podwójnie.[/QUOTE]U nas juz zdecydowanie ładniej się zrobiło...niby to wrzesien- a jakby kwiecień plecień:) Zawsze, jak wychodzi słonko to i cieplej się robi...na dworku i w serduszku:) EDIT:Zanalazłam odpowiedź;):D:p [IMG]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1285344416_by_zWinna_500.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dzięki gonia, już wiemy, że to pora roku jest winna, a nie my i nasze nastroje. Zawsze lżej.. Czy Pelagia też ma nastroje zmienne? Jest w końcu kobietą..... Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='danka4u1']Dzięki gonia, już wiemy, że to pora roku jest winna, a nie my i nasze nastroje. Zawsze lżej.. Czy Pelagia też ma nastroje zmienne? Jest w końcu kobietą.....[/QUOTE] NO taaaaaaaaaaak...Smoczek nie chodzi spać z kurami i Smoczek jeszcze śpi pewnie w najlepsze;) A Pelasi moze i w to graj, bo jak nie ma pogody, to i na dworek sie nie chce;);) Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='gonia66']A Pelasi moze i w to graj, bo jak nie ma pogody, to i na dworek sie nie chce;);)[/QUOTE] Pewnie tak jest, ale ja mam psa- odmieńca. Żadne anomalie pogodowe nie przeszkadzają mu w dłuuugich spacerach. Kedyś zaspaceruje mnie na śmierć!! Quote
Ukryty Smok Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witajcie, Kochane! U nas też już jesień... :shake: Na szczęście na razie łagodna i słoneczna, ale kto wie, co nam jutro przyniesie... Pelasia czuje się dobrze, biega sobie, ma świetny apetyt i humor. :lol: W przyszłym tygodniu, jak wszystko będzie OK, zrobimy sterylkę. Dziewczyny, ja muszę wyjechać jutro na parę dni. Powinnam wrócić pod koniec tygodnia. Proszę Was, nie opuszczajcie w tym czasie Pelasi! Jak wrócę, to zrobię nowe foty i napiszę porządnie i długo o pannicy... Pzdr, Ukryty Smok Quote
Lionees Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nie opuścimy Pelasi,będziemy wiernie stać na straży:) Quote
Isadora7 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Witajcie, Kochane! U nas też już jesień... :shake: Na szczęście na razie łagodna i słoneczna, ale kto wie, co nam jutro przyniesie... Pelasia czuje się dobrze, biega sobie, ma świetny apetyt i humor. :lol: W przyszłym tygodniu, jak wszystko będzie OK, zrobimy sterylkę. Dziewczyny, ja muszę wyjechać jutro na parę dni. Powinnam wrócić pod koniec tygodnia. Proszę Was, nie opuszczajcie w tym czasie Pelasi! Jak wrócę, to zrobię nowe foty i napiszę porządnie i długo o pannicy... Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] Będą nowe foty to trochę pozmieniam allegro. Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Witajcie, Kochane! U nas też już jesień... :shake: Na szczęście na razie łagodna i słoneczna, ale kto wie, co nam jutro przyniesie... Pelasia czuje się dobrze, biega sobie, ma świetny apetyt i humor. :lol: W przyszłym tygodniu, jak wszystko będzie OK, zrobimy sterylkę. Dziewczyny, ja muszę wyjechać jutro na parę dni. Powinnam wrócić pod koniec tygodnia. Proszę Was, nie opuszczajcie w tym czasie Pelasi! Jak wrócę, to zrobię nowe foty i napiszę porządnie i długo o pannicy... Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] SMoczku- jedz spokojnie i załatwiaj swoje sprawy pomyślnie:) Wracaj do nas prędziutko:) O Pelsię się nie martw, my tu o watek zadbamy:) Tu jest taka ekipa, ze nie da rady,aby Pelasia byla zaniedbana:):):) CZekamy na Ciebie i nowe zdjątka, a potem na nowe allegro i..na domeczek oczywiscie:):) Quote
Lidan Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dobry wieczór Pealsiu, witam psiolubne koleżeńswto :-) Cosik się u nas zachmurzyło. Rano padało, wieczorem pada, w ciągu dnia chyba też mokrawo było... Nie żal więc, że dzisiejszy dzień spędziłam w pracy. Nie wiem tylko czemu nagła śpiączka teraz mnie ogarnęła. Postaram się dotrzymywać Pelasi towarzystwa na wątku skoro Ukryty Smok pozbawia Pelasię i nas swojego miłego towarzystwa :p Quote
Ukryty Smok Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Muszę...:-( "Nie chcę, ale muszę"...:razz: Ale wrócę i sprawdzę, czy nie było tu żadnych gorszących incydentów z kurami...:mad: Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nie będzie. :mad: Przyrzekamy.;) A ja dopilnuję, bo diabeł nie śpi...:evil_lol: :evil_lol: Quote
marysia55 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='danka4u1']Nie będzie. :mad: Przyrzekamy.;) A ja dopilnuję, bo diabeł nie śpi...:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Danuś, a co Ty tak generalnie za wszystkich odpowiadasz. Przeciez wiesz, że ten wątek odwiedzają rózne 'typki' . Na ten przykład ja :diabloti: Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 [quote name='marysia55']Danuś, a co Ty tak generalnie za wszystkich odpowiadasz. Przeciez wiesz, że ten wątek odwiedzają rózne 'typki' . Na ten przykład ja :diabloti:[/QUOTE] AAAAaaaa..bo Danusia jest przewodniczącą ostatnio;) MA takie kompetencje..a Ty marysto grzeczna dziewczynka jesteś)jak spisz oczywiscie;)), wiec spoko maroko:D TU zreszta same grzeczne dziewczynki...z Pelasią na czele oczywiscie:):) Smoczku-czekamy juz na Ciebie:):):) Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='marysia55']Danuś, a co Ty tak generalnie za wszystkich odpowiadasz. Przeciez wiesz, że ten wątek odwiedzają rózne 'typki' . Na ten przykład ja :diabloti:[/QUOTE] No cóż, porazka pedagogiczna:shake:...nie udało mi się wychowanie córeczki i proszę nie mówić, że niedaleko pada jabłko od...:angryy: [quote name='gonia66']Smoczku-czekamy juz na Ciebie:):):)[/QUOTE] Przyjeżdżaj szybko Smoczku, bo widzisz, że to towarzystwo jest trudne do opanowania:mad: :mad::mad: ale mamy argumenty- siłowe, jak trzeba będzie:mad::mad: Quote
gonia66 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 No i DOOOOPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KJESTEM ZAŁAMANA NA MAXA:(:(:( ZAGINĄŁ NASZ KUBUŚ!!!:(:(2 tyg temu oddany do adopcji...zaginął....2 dni temu:(:( Chyba dzis nie zasnę...nie moge mysleć nawet i nie wiem co robić:(:(:( Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='gonia66']no i doooopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kjestem załamana na maxa:(:(:( zaginął nasz kubuś!!!:(:(2 tyg temu oddany do adopcji...zaginął....2 dni temu:(:( chyba dzis nie zasnę...nie moge mysleć nawet i nie wiem co robić:(:(:([/quote] jak to zaginął??? Byłam na wątku...kubuś,gdzie piesku jesteś??? Quote
Lionees Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jesooo..Kubusia zaginął:-o.Matko jedyna,aż nie wiem co powiedzieć:shake:Nawet sobie nie wyobrażam,co czuje Donka i właściciele Kubolinki...masakra:-( Quote
gonia66 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 JA jestem zdruzgotana...domek cudowny...ale po prostu nie byl chyba uświadomiony, ze zanim pies się nie zaaklimatyzuje, nie moze byc spuszczany z oka 24 na dobe...:(Musi miec szelki- nie obrózkę i adresatki... TO straszne..a jak się nie znajdzie, nawet myslec nie chce..:( Ja ciągle sobie wyobrazam, jak spi gdzies mokry i zziebniety...:(:( POnad rok w domowych pieleszach...:(:(Staruszek...Jesssssssssssoooo:(:(:( Pelasiu....dobrze, ze TY masz domek...i nie w głowie CI ucieczki.... Quote
Lidan Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dzień dobry Pelasiu, witajcie drogie cioteczki. Trzymam kciuki za szybki powrót Kubusia. Quote
Recommended Posts