gonia66 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 :(:(:(...nikogo, procz Smoczka, do tej pory nie było u Pelasi..???:o :o:o:o Nie mogę uwierzyć w to, co widzę..:( Pelasiu...co sie dzieje..??Cioteczki o Tobie zapomnialy, czy śpią sobie smacznie w ta deszczowa pogode..???:o Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cioteczka wita Pelagię i wszystkie aktywne i śpiące cioteczki. Dzień taki deszczowy i zimny, że tylko spać, jak ktoś może i ma na to czas...Nic lepszego dziś nie można wymyślić. Słoneczka, jeszcze babiego lata... Quote
gonia66 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='danka4u1']Cioteczka wita Pelagię i wszystkie aktywne i śpiące cioteczki. Dzień taki deszczowy i zimny, że tylko spać, jak ktoś może i ma na to czas...Nic lepszego dziś nie można wymyślić. Słoneczka, jeszcze babiego lata...[/QUOTE] NO nareszcze:) Wygdakana cioteczka wpadla do nas :) JA tez juz jak na ten tydzien wygdakalam sie do woli, juz mam w zasadzie wekend- jutro na 11, 3 lekcje- bajeczka:):):) Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja będę gdakać w tym roku trochę więce.. i może dobrze, gdyby nie poranne- w środku nocy !!!- pobudki. Na dogo jestem zawsze w tzw międzyczasie. Quote
Lidan Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nie śpię,już dawno nie śpię :p Pracuję, może niezbyt ciężko ani wydajnie ale to już nie moja wina ;-) Chyba nazwę moją nokie Pelasia bo głównie z powodu tej suni uruchomiłam internet w telefonie. Ciekawe co dzisiaj ciekawego Pelasia zrobi i czym nam Ukryty Smok wieczorówą porą humor poprawi :-) Quote
gonia66 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='danka4u1']Ja będę gdakać w tym roku trochę więce.. i może dobrze, gdyby nie poranne- w środku nocy !!!- pobudki. Na dogo jestem zawsze w tzw międzyczasie.[/QUOTE]O..to dobrze, wiecej gdakania, więcej kaski dla psiakow;):p Gdakaj ciotka, gdakaj, i wygdakaj cs dobrego:);) [quote name='Lidan']Nie śpię,już dawno nie śpię :p Pracuję, może niezbyt ciężko ani wydajnie ale to już nie moja wina ;-) Chyba nazwę moją nokie Pelasia bo głównie z powodu tej suni uruchomiłam internet w telefonie. Ciekawe co dzisiaj ciekawego Pelasia zrobi i czym nam Ukryty Smok wieczorówą porą humor poprawi :-)[/QUOTE]Lidziu-jak fajnie czytac takie wieści:) Oficjalnie wiec mianuje Twoj telefonik PELAGIA II(bo pierwsza, to nasza Pelaska:):) JA tez zawsze z utęsknieniem czekam na wieści od Smoczka, bo fajnie jest wiedziec, ze są na świecie psy, ktore szukaj a domku, ale sa bezpieczne i szczesliwe:) A jeszcze wtedy, gdy zamiast psa- okazuje się , ze dało sie DT łownej surykatce..to juz w ogole bomba:):):) Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a ja mam nowego tymczasa - porąbanego liska :-). Quote
Ukryty Smok Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Witajcie! U nas deszdeszczdeszczdeszczdeszcz......................................:shake::shake::shake: Pelasia zakopana w kocyku...:lol: My zakopani w błotku...:cool3: Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a nie mogę namierzyć jego wątku..... jak cos na nim ktoś napisze, to wam wkleję ;-) Quote
Lionees Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='sleepingbyday']a nie mogę namierzyć jego wątku..... jak cos na nim ktoś napisze, to wam wkleję ;-)[/QUOTE] Wlazłam na Ciebie,znaczy sie na Twój profil i znalazłam;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/111580-Poturbowany-LISEK-nie-miał-siły-dalej-iść.-Już-zdrowy.-Potrzebny-dom.-zdj.-str.24/page61[/URL] U nas tez deszczdeszczdeszcz....cały boży dzień:shake: Quote
Ukryty Smok Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Renatka, kochana, witaj!!!:loveu: Quote
Lionees Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Renatka, kochana, witaj!!!:loveu:[/QUOTE] Witaj:loveu: Ja tu dopiero od niedawna,bo sie wczasowałam jak Gonia założyła wątek.Ale jak sie wywczasowałam,to od razu do was przyleciałam:) Świetna sunia,świetni ludzie,świetny wątek:loveu: Quote
Ukryty Smok Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To dziewczyny go prowadzą! :lol: Dla Pelasi... Dobrze mieć takich przyjaciół...:loveu: Fajnie, że i Ty jesteś!!!:lol: Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [IMG]http://images25.fotosik.pl/217/db7fbd179b6ff96a.jpg[/IMG] Pelasia wybaczy, bo to wielkoduszna dama. Oto Lisiaczek. Śliczny. Czy pelasi nie przydałby się taki kawaler? Kobieta już chyba czuje " wolę bożą".... Quote
Ukryty Smok Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 O kurde... Tylko nie to!;) Ta "kobieta" to już na szczęście przestała czuć "Wolę Bożą"...;) A za kilka dni to już w ogóle - przegwizdane...:evil_lol: PS. Ale kawaler rzeczywiście uroczy!:oops: Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Za kilka dni Pelasia dopiero będzie sobie mogła gwizdać...bez konsekwencji :evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
Lionees Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Ukryty Smok']To dziewczyny go prowadzą! :lol: Dla Pelasi... Dobrze mieć takich przyjaciół...:loveu: Fajnie, że i Ty jesteś!!!:lol:[/QUOTE] Dzięki:) Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.Ja właśnie na dogo poznałam takich przyjaciół i większośc z Nich jest właśnie na tym wątku:loveu: Quote
gonia66 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Uuuufff..jestem:) se pojechalam z kolezanką "na sklepy", troszku odreagować:eviltong: NOgi wchodzą mi do d.......ale jutro na 11, to moge poszalec dzis w nocy- choc pewnie padne zaraz ze zmeczenia:roll: NA szczescie tu na wątku cieplutko, milutko i przyjemnie- mozna sie ogrzac, zrelaksowac i ochłonąc:) Faaaaaajnie:):) Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cichutko, cieplutko i...ścięło nam gonię.:evil_lol: A spacerek z Pelagią" bez konsekwencji" był? A buźka na dobranoc? Oj, źle się bawicie... Gdzie reszta ekipy? O, Matko Przełożona nasza i Pelagii naszej też!! Dyscypliny dyscypliną trzeba wprowadzić :angryy: No to ja tez biorę zły przykład i idę spać Z KURAMI :evil_lol: Dobranoc, bo jutro od rana trzeba gdakać. Quote
gonia66 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='danka4u1']Cichutko, cieplutko i...ścięło nam gonię.:evil_lol: A spacerek z Pelagią" bez konsekwencji" był? A buźka na dobranoc? Oj, źle się bawicie... Gdzie reszta ekipy? O, Matko Przełożona nasza i Pelagii naszej też!! Dyscypliny dyscypliną trzeba wprowadzić :angryy: No to ja tez biorę zły przykład i idę spać Z KURAMI :evil_lol: Dobranoc, bo jutro od rana trzeba gdakać.[/QUOTE] Jak to ścięło..??:O Bez pożegnania..??:o Ja..???? W życiu!!:) Jestem, jestem, choc padnieta na maxa..ale jeszcze mam sporo roboty "codziennej":) A dyscypline, owszem..ale chyba juz od jutra ..bo dzis nie mam sil;) Quote
Lidan Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dobry wieczór :-) Wystawiłam wreszcie bazarek dla Spajkusia => [url]http://www.dogomania.pl/threads/192400-Bazarek-p%C5%82ytowo-ubraniowo-torebkowy-na-Spajkusia.-Do-18.-09.2010?p=15334072#post15334072[/url] dlatego troszkę późno tu dotarłam i nie mam juz siły na czytanie. Zatem dobranoc ;-) Quote
gonia66 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Lidan']Dobry wieczór :-) Wystawiłam wreszcie bazarek dla Spajkusia => [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192400-Bazarek-p%C5%82ytowo-ubraniowo-torebkowy-na-Spajkusia.-Do-18.-09.2010?p=15334072#post15334072[/URL] dlatego troszkę późno tu dotarłam i nie mam juz siły na czytanie. Zatem dobranoc ;-)[/QUOTE] A ja tam bylam juz:) Swietny bazarek- zapraszam, to dla naszego ślepaczka, ktoremu "posypały" sie deklaracje i z miesiaca na miesiac łatamy dziury:( Na wszelki wypadek napisze D0BRANOC***, bo czuję, jak powoli odpływam;):) Quote
Isadora7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Witaj Pelasia, dawno mnie nie było ale kilkanaście dni kłopotów z netem zrobiło swoje. Modem provider zmienił więc czas nadrabiać zaległości. Quote
Recommended Posts