Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

:(:(:(...nikogo, procz Smoczka, do tej pory nie było u Pelasi..???:o :o:o:o
Nie mogę uwierzyć w to, co widzę..:(
Pelasiu...co sie dzieje..??Cioteczki o Tobie zapomnialy, czy śpią sobie smacznie w ta deszczowa pogode..???:o

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczka wita Pelagię i wszystkie aktywne i śpiące cioteczki.
Dzień taki deszczowy i zimny, że tylko spać, jak ktoś może i ma na to czas...Nic lepszego dziś nie można wymyślić.
Słoneczka, jeszcze babiego lata...

Posted

[quote name='danka4u1']Cioteczka wita Pelagię i wszystkie aktywne i śpiące cioteczki.
Dzień taki deszczowy i zimny, że tylko spać, jak ktoś może i ma na to czas...Nic lepszego dziś nie można wymyślić.
Słoneczka, jeszcze babiego lata...[/QUOTE]
NO nareszcze:) Wygdakana cioteczka wpadla do nas :)
JA tez juz jak na ten tydzien wygdakalam sie do woli, juz mam w zasadzie wekend- jutro na 11, 3 lekcje- bajeczka:):):)

Posted

Nie śpię,już dawno nie śpię :p Pracuję, może niezbyt ciężko ani wydajnie ale to już nie moja wina ;-) Chyba nazwę moją nokie Pelasia bo głównie z powodu tej suni uruchomiłam internet w telefonie. Ciekawe co dzisiaj ciekawego Pelasia zrobi i czym nam Ukryty Smok wieczorówą porą humor poprawi :-)

Posted

[quote name='danka4u1']Ja będę gdakać w tym roku trochę więce.. i może dobrze, gdyby nie poranne- w środku nocy !!!- pobudki. Na dogo jestem zawsze w tzw międzyczasie.[/QUOTE]O..to dobrze, wiecej gdakania, więcej kaski dla psiakow;):p
Gdakaj ciotka, gdakaj, i wygdakaj cs dobrego:);)
[quote name='Lidan']Nie śpię,już dawno nie śpię :p Pracuję, może niezbyt ciężko ani wydajnie ale to już nie moja wina ;-) Chyba nazwę moją nokie Pelasia bo głównie z powodu tej suni uruchomiłam internet w telefonie. Ciekawe co dzisiaj ciekawego Pelasia zrobi i czym nam Ukryty Smok wieczorówą porą humor poprawi :-)[/QUOTE]Lidziu-jak fajnie czytac takie wieści:) Oficjalnie wiec mianuje Twoj telefonik PELAGIA II(bo pierwsza, to nasza Pelaska:):)
JA tez zawsze z utęsknieniem czekam na wieści od Smoczka, bo fajnie jest wiedziec, ze są na świecie psy, ktore szukaj a domku, ale sa bezpieczne i szczesliwe:) A jeszcze wtedy, gdy zamiast psa- okazuje się , ze dało sie DT łownej surykatce..to juz w ogole bomba:):):)

Posted

[quote name='sleepingbyday']a nie mogę namierzyć jego wątku..... jak cos na nim ktoś napisze, to wam wkleję ;-)[/QUOTE]

Wlazłam na Ciebie,znaczy sie na Twój profil i znalazłam;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/111580-Poturbowany-LISEK-nie-miał-siły-dalej-iść.-Już-zdrowy.-Potrzebny-dom.-zdj.-str.24/page61[/URL]

U nas tez deszczdeszczdeszcz....cały boży dzień:shake:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Renatka, kochana, witaj!!!:loveu:[/QUOTE]

Witaj:loveu:
Ja tu dopiero od niedawna,bo sie wczasowałam jak Gonia założyła wątek.Ale jak sie wywczasowałam,to od razu do was przyleciałam:)
Świetna sunia,świetni ludzie,świetny wątek:loveu:

Posted

[IMG]http://images25.fotosik.pl/217/db7fbd179b6ff96a.jpg[/IMG]
Pelasia wybaczy, bo to wielkoduszna dama. Oto Lisiaczek. Śliczny. Czy pelasi nie przydałby się taki kawaler? Kobieta już chyba czuje " wolę bożą"....

Posted

O kurde... Tylko nie to!;)
Ta "kobieta" to już na szczęście przestała czuć "Wolę Bożą"...;)
A za kilka dni to już w ogóle - przegwizdane...:evil_lol:

PS. Ale kawaler rzeczywiście uroczy!:oops:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']To dziewczyny go prowadzą! :lol: Dla Pelasi...
Dobrze mieć takich przyjaciół...:loveu:
Fajnie, że i Ty jesteś!!!:lol:[/QUOTE]

Dzięki:)
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.Ja właśnie na dogo poznałam takich przyjaciół i większośc z Nich jest właśnie na tym wątku:loveu:

Posted

Uuuufff..jestem:) se pojechalam z kolezanką "na sklepy", troszku odreagować:eviltong:
NOgi wchodzą mi do d.......ale jutro na 11, to moge poszalec dzis w nocy- choc pewnie padne zaraz ze zmeczenia:roll:
NA szczescie tu na wątku cieplutko, milutko i przyjemnie- mozna sie ogrzac, zrelaksowac i ochłonąc:) Faaaaaajnie:):)

Posted

Cichutko, cieplutko i...ścięło nam gonię.:evil_lol: A spacerek z Pelagią" bez konsekwencji" był? A buźka na dobranoc? Oj, źle się bawicie...
Gdzie reszta ekipy? O, Matko Przełożona nasza i Pelagii naszej też!! Dyscypliny dyscypliną trzeba wprowadzić :angryy:
No to ja tez biorę zły przykład i idę spać Z KURAMI :evil_lol: Dobranoc, bo jutro od rana trzeba gdakać.

Posted

[quote name='danka4u1']Cichutko, cieplutko i...ścięło nam gonię.:evil_lol: A spacerek z Pelagią" bez konsekwencji" był? A buźka na dobranoc? Oj, źle się bawicie...
Gdzie reszta ekipy? O, Matko Przełożona nasza i Pelagii naszej też!! Dyscypliny dyscypliną trzeba wprowadzić :angryy:
No to ja tez biorę zły przykład i idę spać Z KURAMI :evil_lol: Dobranoc, bo jutro od rana trzeba gdakać.[/QUOTE]
Jak to ścięło..??:O Bez pożegnania..??:o Ja..???? W życiu!!:)
Jestem, jestem, choc padnieta na maxa..ale jeszcze mam sporo roboty "codziennej":) A dyscypline, owszem..ale chyba juz od jutra ..bo dzis nie mam sil;)

Posted

Dobry wieczór :-)
Wystawiłam wreszcie bazarek dla Spajkusia => [url]http://www.dogomania.pl/threads/192400-Bazarek-p%C5%82ytowo-ubraniowo-torebkowy-na-Spajkusia.-Do-18.-09.2010?p=15334072#post15334072[/url] dlatego troszkę późno tu dotarłam i nie mam juz siły na czytanie. Zatem dobranoc ;-)

Posted

[quote name='Lidan']Dobry wieczór :-)
Wystawiłam wreszcie bazarek dla Spajkusia => [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192400-Bazarek-p%C5%82ytowo-ubraniowo-torebkowy-na-Spajkusia.-Do-18.-09.2010?p=15334072#post15334072[/URL] dlatego troszkę późno tu dotarłam i nie mam juz siły na czytanie. Zatem dobranoc ;-)[/QUOTE]
A ja tam bylam juz:) Swietny bazarek- zapraszam, to dla naszego ślepaczka, ktoremu "posypały" sie deklaracje i z miesiaca na miesiac łatamy dziury:( Na wszelki wypadek napisze D0BRANOC***, bo czuję, jak powoli odpływam;):)