giselle4 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 widzsz Szela bedziesz jeszcze kochana nie tylko przez schroniskowych ludzi a dzisiaj była w odwiedzinach Karolinka fiorsteinbock 8-miesieczna przyszła dogomaniaczka i to ona własnie trzymała Szele i byla zachwycona...:) Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kiedy wyniki tych badan skory? w poniedzialek? jesli ja wezme po kw, jak ze sterylka?? Quote
giselle4 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 kora78 napisał(a):kiedy wyniki tych badan skory? w poniedzialek? jesli ja wezme po kw, jak ze sterylka?? wszystko uzgodnimy po kwarantannie a wyniki koło czwartku dopiero ale juz bierze witaminki na skore a w poniedzaiłek natre ja Balsamem Szostakowskiego nie zaszkodzi:) Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ja jej moge czerwoniasta obrozke zasponsorowac, na juz, zeby miala w czym na te spacerki chodzic dziewucha prosze podac konto, kaske przeleje, a Wy zakupicie jej specjalnie czerwona obrozke, ok? w pon jej kupicie w sklepiku? Quote
Jusia&Szila Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kora78 napisał(a):ja jej moge czerwoniasta obrozke zasponsorowac, na juz, zeby miala w czym na te spacerki chodzic dziewucha prosze podac konto, kaske przeleje, a Wy zakupicie jej specjalnie czerwona obrozke, ok? w pon jej kupicie w sklepiku? hehehe ktoś tu już chyba nie może się doczekać... :) :loveu: Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jusia&Szila napisał(a):hehehe ktoś tu już chyba nie może się doczekać... :) :loveu: To właśnie też chciałam napisać :-D:-D:-D Kora78 się zakochała, się zakochała :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 a pewno :) kocham boksiaki wszelkie, ale ta juz mi w pamiec wpadla. ciotki, czy ktos Szelke wysylal juz do fundacji boksiowej, zeby ja wstawili w ogloszenia? czy za wczesnie? ale moze niech sie juz ludziska interesuja, komu bedzie zalezalo, ten poczeka na wszystko. ja marze, by tza namowic, bysmy ja odwiedzili, to tak blisko od nas!! juz sie wlasnie pordukuje, bo niedaleko jest jeziorko, a pogoda ma byc piekna, to niby nad wode, a po drodze bysmy zajechali... a do czwartku tak daleko, na sam werdykt, na decyzje... a potem jeszcze ta kwarantanna. ehh Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kora78 napisał(a):a pewno :) kocham boksiaki wszelkie, ale ta juz mi w pamiec wpadla. ciotki, czy ktos Szelke wysylal juz do fundacji boksiowej, zeby ja wstawili w ogloszenia? czy za wczesnie? ale moze niech sie juz ludziska interesuja, komu bedzie zalezalo, ten poczeka na wszystko. ja marze, by tza namowic, bysmy ja odwiedzili, to tak blisko od nas!! juz sie wlasnie pordukuje, bo niedaleko jest jeziorko, a pogoda ma byc piekna, to niby nad wode, a po drodze bysmy zajechali... a do czwartku tak daleko, na sam werdykt, na decyzje... a potem jeszcze ta kwarantanna. ehh Ale byłoby super, jutro piękna pogoda, Szelka się ucieszy z nowej cioci i wujka:smile: Kora tylko nie zapomnij aparatu, zdjęcia nam później wstawisz. Juz się cieszę :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 zapewne dopiero rano bede ustalac plan dnia. ale powyzszy plan mam bardzo na uwadze. oby sie tz dal skusic ;) Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kora78 napisał(a):zapewne dopiero rano bede ustalac plan dnia. ale powyzszy plan mam bardzo na uwadze. oby sie tz dal skusic ;) Kora, przecież znasz dobre sposoby, chyba nie muszę Cię uczyć?;););) Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 jeszcze cala noc przede mna, prawda? :D no to ja ide... spac ;) hahah Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kora78 napisał(a):jeszcze cala noc przede mna, prawda? :D no to ja ide... spac ;) hahah Leć, leć oby się tylko udało i sprawuj się dobrze :D:D:D:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 hehehehe sprawowac to sie tez dobrze musi ten drugi :D Quote
lika1771 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Mam witaminki FLEXADIN, i BAY PET moge wysłac Quote
giselle4 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 lika1771 napisał(a):Mam witaminki FLEXADIN, i BAY PET moge wysłac bardzo dziekuje Lika jak te sie skoncza moze podawac inne ,nastepne pewnie ze sie przydadza:) Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 no i nie wiem, jak dzis bedzie bo moj maly ma chory brzuszek i chyba do popoludnia nie zdazy wydobrzec, by go na wycieczki wozic do pieskow. ale zobaczymy. schron czynny do 16stej... teraz maly spi. Quote
Kapsel Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kora78 napisał(a):no i nie wiem, jak dzis bedzie bo moj maly ma chory brzuszek i chyba do popoludnia nie zdazy wydobrzec, by go na wycieczki wozic do pieskow. ale zobaczymy. schron czynny do 16stej... teraz maly spi. Trzymamy kciukasy za zdrówko małego :kciuki: Kora daj mu coś na rozkurcz, takie coś jak no-spa :kiss_2: Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 rozkurcz... to on juz ma, zwieraczkow. i leci ciurkiem po nogach, jak bez pampersa lata. najpierw ja bylam chora, przed urlopem, w zeszlym tyg tz, teraz maly. jakas cholera tu siedzi chyba u nas. nie wiem,co mu dac... jutro lekarz :( ogladalam obrozki na bazarku, ale to dlugo potrwa z wysylkami, z zakonczeniami bazarku. lepiej kupc od razu. ale jak szelki to bez delikwenta ciezko przeciez. czy Szela wymaga szelek? ciagnie na smyczy? Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 niestety, nie dalam dzis rady :( maly dlugo spal, do 15stej az. a schron do 16stej ale musze ja odwiedzic w tym tygodniu koniecznie giselka, jak z ta obroza? jaka dlugosc i czy ciagnie na smyczy i szelek wymaga? pisalas, ze z nia na spacerki nie chodzilas wczesniej. szlas wiec juz? Szela siedzi na kwarantannie sama w kojcu? i codziennie jeden raz chodzi na spacer? biedniusia malusia a czy wysylamy ja do jakiejs fundacji boksiowej?? Quote
michelle04 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Rozgrzewka aparatu.... http://w444.wrzuta.pl/film/5sw2IYiRXSk/sdc14978 Quote
michelle04 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Pokazujemy jak wygląda stan naszej sierści i skóry.... http://w444.wrzuta.pl/film/7U7DjLhPLek/sdc14979 Quote
michelle04 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Panienka idzie na spacerek :) Zobaczcie jak ona pięknie się uśmiecha..... Acha ten krzyk w połowie filmiku to tylko panna dając buziaka trochę za duży wyskok zrobiła i podbila mi oko.....:evil_lol: Na szczęście ostało się drugie..... http://w469.wrzuta.pl/film/15FbeylvkDF/sdc14980 Quote
monika083 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ale ona rozkoszna:loveu: tak fajnie dupka kreci jak chodzi i na boki sie rozglada tym pycholem ,przeslodka jest , moze na allegro ten filmik wstawic? tylko jak ? nor,malnie link skopiowac i tam wkleic? Quote
Recommended Posts