Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzsz Szela bedziesz jeszcze kochana
nie tylko przez schroniskowych ludzi
a dzisiaj była w odwiedzinach Karolinka fiorsteinbock
8-miesieczna przyszła dogomaniaczka i to ona własnie trzymała Szele
i byla zachwycona...:)

Posted

kora78 napisał(a):
kiedy wyniki tych badan skory? w poniedzialek?

jesli ja wezme po kw, jak ze sterylka??

wszystko uzgodnimy po kwarantannie

a wyniki koło czwartku dopiero
ale juz bierze witaminki na skore
a w poniedzaiłek natre ja Balsamem Szostakowskiego
nie zaszkodzi:)

Posted

ja jej moge czerwoniasta obrozke zasponsorowac, na juz, zeby miala w czym na te spacerki chodzic dziewucha

prosze podac konto, kaske przeleje, a Wy zakupicie jej specjalnie czerwona obrozke, ok? w pon jej kupicie w sklepiku?

Posted

kora78 napisał(a):
ja jej moge czerwoniasta obrozke zasponsorowac, na juz, zeby miala w czym na te spacerki chodzic dziewucha

prosze podac konto, kaske przeleje, a Wy zakupicie jej specjalnie czerwona obrozke, ok? w pon jej kupicie w sklepiku?

hehehe ktoś tu już chyba nie może się doczekać... :) :loveu:

Posted

Jusia&Szila napisał(a):
hehehe ktoś tu już chyba nie może się doczekać... :) :loveu:

To właśnie też chciałam napisać :-D:-D:-D Kora78 się zakochała, się zakochała :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

a pewno :)
kocham boksiaki wszelkie, ale ta juz mi w pamiec wpadla.

ciotki, czy ktos Szelke wysylal juz do fundacji boksiowej, zeby ja wstawili w ogloszenia? czy za wczesnie? ale moze niech sie juz ludziska interesuja, komu bedzie zalezalo, ten poczeka na wszystko.
ja marze, by tza namowic, bysmy ja odwiedzili, to tak blisko od nas!! juz sie wlasnie pordukuje, bo niedaleko jest jeziorko, a pogoda ma byc piekna, to niby nad wode, a po drodze bysmy zajechali...
a do czwartku tak daleko, na sam werdykt, na decyzje... a potem jeszcze ta kwarantanna. ehh

Posted

kora78 napisał(a):
a pewno :)
kocham boksiaki wszelkie, ale ta juz mi w pamiec wpadla.

ciotki, czy ktos Szelke wysylal juz do fundacji boksiowej, zeby ja wstawili w ogloszenia? czy za wczesnie? ale moze niech sie juz ludziska interesuja, komu bedzie zalezalo, ten poczeka na wszystko.
ja marze, by tza namowic, bysmy ja odwiedzili, to tak blisko od nas!! juz sie wlasnie pordukuje, bo niedaleko jest jeziorko, a pogoda ma byc piekna, to niby nad wode, a po drodze bysmy zajechali...
a do czwartku tak daleko, na sam werdykt, na decyzje... a potem jeszcze ta kwarantanna. ehh

Ale byłoby super, jutro piękna pogoda, Szelka się ucieszy z nowej cioci i wujka:smile: Kora tylko nie zapomnij aparatu, zdjęcia nam później wstawisz. Juz się cieszę :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

kora78 napisał(a):
zapewne dopiero rano bede ustalac plan dnia. ale powyzszy plan mam bardzo na uwadze. oby sie tz dal skusic ;)

Kora, przecież znasz dobre sposoby, chyba nie muszę Cię uczyć?;););)

Posted

kora78 napisał(a):
jeszcze cala noc przede mna, prawda? :D
no to ja ide... spac ;) hahah

Leć, leć oby się tylko udało i sprawuj się dobrze :D:D:D:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

no i nie wiem, jak dzis bedzie
bo moj maly ma chory brzuszek i chyba do popoludnia nie zdazy wydobrzec, by go na wycieczki wozic do pieskow.

ale zobaczymy. schron czynny do 16stej... teraz maly spi.

Posted

kora78 napisał(a):
no i nie wiem, jak dzis bedzie
bo moj maly ma chory brzuszek i chyba do popoludnia nie zdazy wydobrzec, by go na wycieczki wozic do pieskow.

ale zobaczymy. schron czynny do 16stej... teraz maly spi.

Trzymamy kciukasy za zdrówko małego :kciuki: Kora daj mu coś na rozkurcz, takie coś jak no-spa :kiss_2:

Posted

rozkurcz... to on juz ma, zwieraczkow. i leci ciurkiem po nogach, jak bez pampersa lata. najpierw ja bylam chora, przed urlopem, w zeszlym tyg tz, teraz maly. jakas cholera tu siedzi chyba u nas.
nie wiem,co mu dac... jutro lekarz :(

ogladalam obrozki na bazarku, ale to dlugo potrwa z wysylkami, z zakonczeniami bazarku. lepiej kupc od razu. ale jak szelki to bez delikwenta ciezko przeciez. czy Szela wymaga szelek? ciagnie na smyczy?

Posted

niestety, nie dalam dzis rady :( maly dlugo spal, do 15stej az. a schron do 16stej
ale musze ja odwiedzic w tym tygodniu koniecznie

giselka, jak z ta obroza? jaka dlugosc i czy ciagnie na smyczy i szelek wymaga?
pisalas, ze z nia na spacerki nie chodzilas wczesniej. szlas wiec juz?

Szela siedzi na kwarantannie sama w kojcu? i codziennie jeden raz chodzi na spacer?

biedniusia malusia

a czy wysylamy ja do jakiejs fundacji boksiowej??

Posted

ale ona rozkoszna:loveu: tak fajnie dupka kreci jak chodzi i na boki sie rozglada tym pycholem ,przeslodka jest ,
moze na allegro ten filmik wstawic? tylko jak ? nor,malnie link skopiowac i tam wkleic?