Tyśka) Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 To tylko wolontariat, więc nie mają nr telefonu, ale mają mail: [email protected] Ich strona: https://www.facebook.com/PiesNaZakrecie/ Agnieszka dwa razy ratowała mi życie przy szczeniakach, prowadziła też adopcje jak byłam DT jako nastolatka. Quote
DORA1020 Posted August 13, 2019 Author Posted August 13, 2019 Czarno to widzę:( jedyna pomoc to Dogomaniaczki z fb ani fundacji pomocy nie ma ja rozumiem,że teraz jest straszny "wysyp" biednych zwierzaków,dt ,schrony przepełnione:( ale chodzi tylko o tymczas dla jednego małego szczeniaczka,dla pozostałych suczek pomoc juz mamy ale nie możemy zabrać 3 a jednego zostawic,więc wszystkie czekaja na pomoc bakusiowa tez pisała,dzwoniła,,,,jak na razie nic...:( Quote
malagoska Posted August 13, 2019 Posted August 13, 2019 Dora, jest wątek tymczasów. Może warto tam napisać? Quote
DORA1020 Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 14 godzin temu, malagoska napisał: Dora, jest wątek tymczasów. Może warto tam napisać? A gdzie ten wątek,ja nic na dogo teraz nie mogę znależć szczeniaczki nie mogą juz dłużej czekac jutro trafia do lecznicy na odpchlanie,odrobaczanie koszty będa duże,ale lada moment szczeniaki moga znależć sie w rowach nie mogę dłużej czekać:( Quote
DORA1020 Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 Bardzo proszę czy ktos mógłby wyróżnić ogłozenie Roxi? https://www.olx.pl/oferta/mala-roczna-sunia-roxi-czeka-na-dom-CID103-IDAu6M5.html Quote
DORA1020 Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 szukamy dt dla tego maluszka potrącony przez auto lub skrzywdzony przez człowieka.uraz głowy biedactwo leżało w rowie, dzieci go zauważyły i poprosiły o pomoc piesek malutki,w typie pekińczyka obawiałysmy sie,że nie przeżyje,jednak dał rade,wczoraj dostał kroplówi z lekami przeciwbólowymi dzisiaj dalsze leczenie,na cito potrzebny tymczas Quote
DORA1020 Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 Szukam kogos do wizyty w Warszawie ulica Wysockiego dla białaczkowego Maciusia Quote
malagoska Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 10 godzin temu, DORA1020 napisał: Bardzo proszę czy ktos mógłby wyróżnić ogłozenie Roxi? https://www.olx.pl/oferta/mala-roczna-sunia-roxi-czeka-na-dom-CID103-IDAu6M5.html Doro, ja wyróżnię to ogłoszenie na 7 dni. 1 Quote
DORA1020 Posted August 14, 2019 Author Posted August 14, 2019 1 godzinę temu, malagoska napisał: Doro, ja wyróżnię to ogłoszenie na 7 dni. Bardzo Ci dziękuje:) Quote
malagoska Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 21 godzin temu, DORA1020 napisał: A gdzie ten wątek,ja nic na dogo teraz nie mogę znależć Wątki transportowe są tutaj: https://www.dogomania.com/forum/forum/149-transport/ Quote
malagoska Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 21 godzin temu, DORA1020 napisał: szczeniaczki nie mogą juz dłużej czekac jutro trafia do lecznicy na odpchlanie,odrobaczanie Czy masz je potem gdzie umieścić, żeby czekały na transport do dt? Quote
DORA1020 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 56 minut temu, malagoska napisał: Wątki transportowe są tutaj: https://www.dogomania.com/forum/forum/149-transport/ te wątki sa juz nieaktualne Quote
DORA1020 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 53 minuty temu, malagoska napisał: Czy masz je potem gdzie umieścić, żeby czekały na transport do dt? wszystko jest bardzo skomplikowane:( szukamy z bakusiowa pomocy dla nich juz od dłuższego czasu kilka dt wycofało sie z obiecanej pomocy obawiam sie czy pomoc nie przyjdzie za pózno Quote
malagoska Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: te wątki sa juz nieaktualne A gdyby stworzyć tam wątek że szukamy łączonego transportu Zamość - Warszawa - Poznań? Quote
uxmal Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Dnia 13.08.2019 o 09:20, Tyś(ka) napisał: To tylko wolontariat, więc nie mają nr telefonu, ale mają mail: [email protected] Ich strona: https://www.facebook.com/PiesNaZakrecie/ Agnieszka dwa razy ratowała mi życie przy szczeniakach, prowadziła też adopcje jak byłam DT jako nastolatka. Potwierdzam bardzo fajna Fundacja. Miałam znajomą która działała w początkowym okresie fundacji.teraz nie wiem :( Quote
Tyśka) Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: Potwierdzam bardzo fajna Fundacja. Miałam znajomą która działała w początkowym okresie fundacji.teraz nie wiem :( Nie wiem, czy już są fundacją. "Za moich czasów" nie były. Też nie wiem czy Osoby które mnie prowadziły tam nadal są, bo po prostu dawno nie zaglądałam i nie rozmawiałam. Niemniej jednak, ogromnie jestem im wdzięczna za to, co robią, mnie też ukierunkowały na to jak pomagać, jak weryfikować domy i ta wiedza sprzed paru lat przydaje mi się do dziś. Mam nadzieję, że uda się pomóc szczeniakom. Quote
DORA1020 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 2 godziny temu, malagoska napisał: A gdyby stworzyć tam wątek że szukamy łączonego transportu Zamość - Warszawa - Poznań? Transport bedzie, dt natomiast nie ma:( dla 2 szczeniaczków /transport Zagrodowy Pies Polski,za zwrotem kosztów,za co bardzo jej dziekuje:)/ supergoga juz nie moze zabrac szczeniaczka:( pomogła suczce ze szczeniakami i od nas już nie może zabrać Pies Na Zakręcie odpisała,że byc moze dt będzie dla jednego od 21 sierpnia....byc może...... zostaje dt dla jednego...nie ma:( a jeszcze nie wiem czy jak pomoc w końcu bedzie to będą szczeniaczki:( może rozda szuczki patologii,albo zostawi gdzies w rowach,tak jak było z poprzednimi szczeniakami sunia rozmnaża sie tam od kilku lat,a szczeniaczki ląduja w rowach:( chcialam tego uniknąć,ale nie jest łatwo pomóc aż 4 suczkom Quote
DORA1020 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 2 godziny temu, sue napisał: Dziekuje sue za wstawienie fotek:) Tego kocurka wczoraj wieczorem przyniosły do mnie dzieci jak zapytałam dlaczego do mnie,to powiedziały,że ja sie tym zajmuję....bez komentarza..... Quote
DORA1020 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 w maju ,czerwcu urodziły sie kotki trochę podrosły, teraz beda wyrzucać jedno maleństwo schowało sie pod samochód,niestety auto ruszyło i po kotku:([*] Quote
UlaFeta Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 5 godzin temu, uxmal napisał: Potwierdzam bardzo fajna Fundacja. Miałam znajomą która działała w początkowym okresie fundacji.teraz nie wiem :( Potrzebna wizyta pa dla kota.Wysockiego. Marta mogłabyś podejść?Ja mogę od wtorku. Quote
Recommended Posts