DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 no i widzisz buenos....cale dogo:) dzieki Tyska za podpowiedz:) znalazlam watek Kajtusia:) Quote
DORA1020 Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 5 godzin temu, Tyś napisał: Wątek się zakłada zawsze, choć wyskakuje błąd. Trzeba po prostu znowu wejść w dział, w którym się założyło wątek i tam szukać swojego wątku. Ile biedaków :( Czy ta tri to jest z tej rodzinki czy to inna koteczka? Trochę mi się już mylą kto jest kto :( Nie dziwie sie,ze Ci sie myla duzo jest w tej chwili tych kotkow do adopcji --mama koteczka/juz wysterylizowana/ Misia jej dzieci: -bialy kocurek -trikolorka -tygrysek kocurek -tygrysek kocurek/niestety dzikusek i nie wiem co z nim bedzie/ -2 letni miziak,ktory ma uszkodzone struny glosowe---Ramzes -biala koteczka/wysterylizowana/ dostala imie Bianka w dalszej kolejnosci na pomoc czeka kotka i 3 male kociaki/w rodzinie,z ktorej trzeba zabrac te kotki,ale nie wiem gdzie? dokad?/ koteczka trikolorka,jej dzieci:rudasek,szylkretka i tygrysek,w tej chwili maja 3 tygodnie.Zanosze dla tej rodzinki puszki. Do tego stadka dzisiaj dolczyl maly Kajtus / u Murki/ no i juz nie mowie,o tych psiakach i kociakach,ktore dokarmiam Quote
Baltimoore Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Buuenos- tej kuwety teraz nikt nie ogarnia :D Quote
DORA1020 Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 dziekuje sharka za wstawienie zdjec:) to jest faktura na 800zl za pobyt i leczenie kotkow,ktore juz sa w ds faktura za karme dla kotkow/saszetki/ i ogloszenia wroznione dla kotkow w sumie tych wyroznionych jest 7 Quote
DORA1020 Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 1 godzinę temu, Tyś napisał: Ileż kotów! Straszne :((( nie wiem jak wyadoptuje to stadko:( a juz kolejny wyrzucony pod blok....niestety na razie, moge go tylko dokarmiac.... Quote
Tyśka) Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Ta pierwsza faktura opłacona, prawda? Zostało to, co na drugim zdjęciu? Quote
DORA1020 Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: Ta pierwsza faktura opłacona, prawda? Zostało to, co na drugim zdjęciu? Tak,pierwsza faktura zaplacona druga na kwote 144.40zl rowniez wplacilam rowniez 100zl na konto weta /na dlug za Ramzesa,oczywiscie dlug bedzie wiekszy,ale wetka odliczy te wplacone 100zl/ 50zl zaplace rowniez kierowcy z blablacar do Warszawy,jedzie kicia tri,znalazla domek w zwiazku z czym potrzebuje kogos do zrobienia wizyty pa,nie wiecie kto jest z W-wy? Quote
Tyśka) Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Nutusia jest chyba z Warszawy? :) Wklejam zdjęcia Misi - kotka 2letnia,wysterylizowana i odrobaczona. Bardzo miziasta. Quote
DORA1020 Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec kotki Misi:) kotka po sterylizacji prycha na swoje dzieci i chyba boi sie ich jest przerazona i juz niue mruczy,w lecznicy czula sie dobrze,szkoda,ze musialam ja zabrac potrzebuje na cito zwirku,jesli ktos moze pomoc,bardzo prosze. Jest 5 kotow,wczesniej kupowalam i dostalam od sasiadow,teraz juz nie mam Quote
DORA1020 Posted October 16, 2016 Author Posted October 16, 2016 Ta kicia dzisiaj pojechala do ds w W-wie:) 1 Quote
Poker Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Poleciało 5 dyszek.Smacznego. czy dotarły pieniążki ode mnie? Quote
Baltimoore Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Ta kicia dzisiaj pojechala do ds w W-wie:) Suuuuper :D Quote
buuenos Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Doro grosiki na zwirek polecialy. Jutro powinny byc na Twoim koncie:-) Skad Ty wynajdujesz tak piekne koty?:-) Quote
DORA1020 Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 11 godzin temu, Poker napisał: Poleciało 5 dyszek.Smacznego. czy dotarły pieniążki ode mnie? Tak,Poker,dotarly:)Pisalamm juz wczesniej,bo jeszcze otrzymalam od Nesiowatej 30zl. Bardzo dziekuje:) Wczoraj pojechala kicia do W-wy,musialam za transport zaplacic 50zl byc moze pod koniec tygodnia znajdzie dom inny kotek,bede musiala znowu wysalc do ds ale tutaj w Sz-nie ani okolicach zadnego domu dla zwierzaka nie znajde,w Lublinie raczej tez na ogloszenia nikt nie odpowiada,jak chce ,zeby kotek znalazl dom musze oglaszac na W-we i Krakow,mysle,ze Wroclaw tez jest bardzo adopcjny,ale wtedy z transportem gorzej,wiec,pousuwalam ogloszenia na Wroclaw. Ale mam nadzieje na W-we,to tez bardzo adopcyjne miasto Bardzo dziekuje Poker za pomoc kotkom:) Kupowalam rowniez zwirek,ale to ogromne koszty,nie dalam rady,przynosilam piasek,ale kotki byly okropnie zapchlone od tego piasku,wiec znowu musze przerzucic sie na zwirek. Nesiowata,Tobie rowniez wielkie dzieki:) Quote
DORA1020 Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 8 godzin temu, buuenos napisał: Doro grosiki na zwirek polecialy. Jutro powinny byc na Twoim koncie:-) Skad Ty wynajdujesz tak piekne koty?:-) Buenos,bardzo Ci dziekuje:) Wiem,ze na Ciebie zawsze moge liczyc. Nie tak dawno przeciez wyslalas pieniazki,a teraz rowniez pomoglas:) Dziekuje,ze sa takie osoby,ktore pomagaja,bo sama nie dalabym rady. Byc moze osoby pomagajace nie zdaja sobie sprawy,ze to one ratuja te zwierzaki,ale tak jest w rzeczywistoci,a ja moge tylko podziekowac i te zwierzaki,ktore trafiaja co cieplych domkow rowniez sa wdzwieczne ,tylko mowic nie moga...wiec ja za nich...BARDZO DZIEKUJE:) Quote
Jo37 Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 A w jakiej dzielnicy szukasz kogoś do wizyty? Quote
DORA1020 Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 25 minut temu, Jo37 napisał: A w jakiej dzielnicy szukasz kogoś do wizyty? Wawer Quote
DORA1020 Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 1 godzinę temu, Jo37 napisał: A w jakiej dzielnicy szukasz kogoś do wizyty? szkoda:( bo jeszcze ala123 potrzebuje wizyty pa w Wawrze. Quote
Jo37 Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Nie wiem czy Tanitka ( od wyżłów )bywa na dogo ale ona mieszkała gdzieś niedaleko. Quote
DORA1020 Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 a gdzie jej szukac? ja na dogo to juz nic nie znajde..... ala123 to nawet nawet na ten watek nie moze zajrzec.. Quote
Recommended Posts