DORA1020 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Przyszla karma dla szczeniakow od Ingrid44,bardzo dziekuje:loveu::multi::loveu: Quote
DORA1020 Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Zrobilam ogloszaenia wszystkim kotkom z dzialki i dwom szczeniakom/wiecej nie dalam rady/ w LublinStrefa , Oglaszamy24 i Tablica.pl Quote
diana79 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 wspaniale że Misia po roku czasu trafiła na taki cudowny dom :loveu::multi: dodam jeszcze że Misia znalazła dom dzięki plakatom rozwieszonym przez Dorę już dość dawno w lecznicy i muszę podkreślić że [B]warto wieszać plakaty bo z nich jest dużo większa szansa na adopcję :multi: [/B] Quote
diana79 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Sylwia D osoba z FB zaproponował DT dla jednego szczeniaka tylko potrzebny byłby transport do Warszawy kto może pomóc??? Quote
ludka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dzwonilam wieczorem do Dory, ze moglabym dzis ew. pojechac po psiaka do Lublina, ale trudno sie umowic, jak nawet DT byl nie do zlapania. Ale na FB oglasza sie ktos jezdzacy czesto (nawet dzis) na trasie Zamosc - Warszawa: Przemek, dosyć często na trasie Zamość > Warszawa >Zamość. Z Warszawy do Zamościa jedzie 4.11, wraca 6.11.2011, [URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100001296972719"][COLOR=#3b5998]http://www.facebook.com/profil[/COLOR]e.php?id=100001296972719[/URL] Quote
diana79 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 napisałam do Sylwi która proponuje DT dla szczeniaka prośbę o podanie kontaktu do siebie aby wszystko mogła ustalić z Dorą ale na razie nie mam odpowiedzi bardzo dziękuję za chęć pomocy z transportem :) szkoda że na dziś nie da rady tego załatwić :( Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [COLOR=darkorange][B]Zapraszam na bazarek książkowy. Dochód na aktualne potrzeby Uciechowa (tj. szampony itp.) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217304-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-ksi%C4%85%C5%BCki-du%C5%BCe-i-ma%C5%82e-dla-ka%C5%BCdego!-Do-listopada-dwudziestego!-g.20[/url] Jeżeli jednak nie masz możliwości dokonania zakupu, podnieś bazarek :) [/B][/COLOR] Quote
ludka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Diana, zlap kontakt z tym Przemkiem z FB. To moze byc cenna pomoc w transportach w przyszlosci. Bylby transport bezposredni i przy okazji, moze bezplatny, trzeba zapytac. :) Ja na trasie Lublin - Warszawa malego psiaka czy kota moge przewiezc pociagiem, ale jeszcze dowoz do Lublina...to bardziej skomplikowane. A tu nie oglosicie szczeniorków? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217309-Poszukuję-szczeniaka-dla-sąsiada-(psa)-woj.-podlaskie[/URL] Quote
diana79 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='ludka']Diana, zlap kontakt z tym Przemkiem z FB. To moze byc cenna pomoc w transportach w przyszlosci. Bylby transport bezposredni i przy okazji, moze bezplatny, trzeba zapytac. :) Ja na trasie Lublin - Warszawa malego psiaka czy kota moge przewiezc pociagiem, ale jeszcze dowoz do Lublina...to bardziej skomplikowane. A tu nie oglosicie szczeniorków? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217309-Poszukuję-szczeniaka-dla-sąsiada-(psa)-woj.-podlaskie[/URL][/QUOTE] postaram złapać z nim kontakt :) dziękuję już czytałam wątek ale na tym wątku chcą psa a zostały same suczki :( Quote
ludka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A na Miau macie watek? Moze tam jakas pomoc dla kotow by sie predzej znalazla. Dziewczyny pomagaja w sfinansowaniu sterylek, moze ktos z okolicy by sie odezwal ... Te kociaki to oswojone czy dzikusy? Quote
DORA1020 Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='ludka']A na Miau macie watek? Moze tam jakas pomoc dla kotow by sie predzej znalazla. Dziewczyny pomagaja w sfinansowaniu sterylek, moze ktos z okolicy by sie odezwal ... Te kociaki to oswojone czy dzikusy?[/QUOTE] Na Miau zalozylam kiedys watek dla chorego kotka,ale nikt nie pomogl,kotek nie przezyl. Ze dwie sterylki mam zalatwione,ale nie mam gdzie trzymac kotek po sterylce.I to jest najwiekszy problem,bo na dzialce sa trzy kotki,jedna juz chyba w ciazy,to mloda koteczka trzykolorka,z maja. Sa jeszcze dwie malutkie 1,5 miesieczne trzykolorki,wiec na razie sterylka nie wchodzi w gre,ale na wiosne napewno tak. Kotki sa poldzikie,ja je zlapie,malutkie bez problemu ,te dwa:czarny i trzykolorka nie lubia byc brane na rece,poglaskac owszem,ale na rece nie. To sa mlode kotki,ale jakby ktos chcial adoptowac to trzeba troche czasau,zeby calkiem sie oswoily,moze z tydzien ,napewno nie wiecej. Przydal by sie BDT, z Lublina mialam telefony,ale kazdy chcial zobaczyc kotka. Quote
wawer Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dzisiaj zrobiłam przelew 120 zł na szczebrzeszyńskie psiaki z mojego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216711-***LUKSUS-na-DZIEŃ-KUNDELKA***-Psie-kubki-z-angielskiej-porcelany-do-północy-31.10[/URL]. Tradycyjnie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarku po otrzymaniu wplaty :). Quote
diana79 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 a ja robię ogłoszenia szczeniaków na Warszawę bo na lubelskie to jest katastrofa ;) Quote
Ingrid44 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='diana79']a ja robię ogłoszenia szczeniaków na Warszawę bo na lubelskie to jest katastrofa ;)[/QUOTE] Swietny pomysl. Quote
Cassi_ Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 DORA masz chyba zapchaną skrzynkę bo nie mogę wysłać do Ciebie pw Quote
diana79 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Sylwia z FB która proponowała DT w Warszawie dla jednego szczeniaka wycofała się, gdyż od wczoraj ma już jakiegoś szczeniaka... szkoda :( myślałam że choć jeden dobrze trafi Quote
DORA1020 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='funia']Wysłałam tabletki dla szczeniat .[/QUOTE] Bardzo dziekuje:lol: Quote
DORA1020 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Cassi_']DORA masz chyba zapchaną skrzynkę bo nie mogę wysłać do Ciebie pw[/QUOTE] Cioteczko,juz wyczyscilam:lol:mialam dzisiaj 8 liscikow i skrzynka mi sie zapchala,ale juz mozesz napisac:lol: Quote
DORA1020 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='wawer']Dzisiaj zrobiłam przelew 120 zł na szczebrzeszyńskie psiaki z mojego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216711-***LUKSUS-na-DZIEŃ-KUNDELKA***-Psie-kubki-z-angielskiej-porcelany-do-północy-31.10[/URL]. Tradycyjnie, proszę o potwierdzenie na wątku bazarku po otrzymaniu wplaty :).[/QUOTE] Bardzo dziekuje:loveu::multi::loveu:wawer:lol:super oczywiscie potwierdze na bazarku:lol: Quote
DORA1020 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dzisiaj do psiakow na tymczasie dolaczyl Mundek i sunia z Cukrowni,zakladu,ktory juz nie istnieje. Napisze o tym pozniej lub jutro,bo dzisiaj mam sporo wrazen,i dobrych i zlych i bardzo dobrych,wrecz niewiarygodnych. Quote
diana79 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 wspaniale że Mundek został uratowany z tych okropnych warunków znajdziemy mu fajny dom :) a sunia z Cukrowni to jest ta której zabili szczeniaki o mur tak? biedna też jej znajdziemy dom Quote
Ingrid44 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bardzo sie ciesze ze Mundzio zostal zabrany ze Schronu. To wartosciowy piesek i zmarnial by tam napewno. No i czekamy na wiesci od Dory , te niewiarygodne i inne :) Quote
ludka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Z okolic Sanoka jest zapytanie o duzego psa [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217406-Pszukiwany-duży-łagodny-pies-woj.-podkarpackie?p=17960140#post17960140[/URL] :) Quote
Cassi_ Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='DORA1020']Cioteczko,juz wyczyscilam:lol:mialam dzisiaj 8 liscikow i skrzynka mi sie zapchala,ale juz mozesz napisac:lol:[/QUOTE] Kochana napiszę jutro, ale dopiero wieczorkiem, bo cały dzień będę poza domem, albo w środę, dziś niestety nie dam rady, bo padam już na pyszczek :mdleje: :rolleyes: Quote
Recommended Posts