Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, DORA1020 napisał:

Bardzo dziękuję Olena za wizytę pa:)

dziekuję również Baltimoore za organizację transportu:)

Kicia dzisiaj już pojechała do DS

do tej pani?

Posted

Czwarty tydzień kocurki(Maciuś i Czarek)są z nami.

Maciuś małymi kroczkami przyzwyczaja się do nas ludzi.Podchodzi coraz bliżej,zagląda w różne kąty.Mniej się płoszy.Dzisiaj rano jak w miseczce dawałam mokrą karmę nie cofnął się.Dał postawić miseczkę pod nos.Z psami wielka komitywa.Mruczando,ocieranie,ogon w górze.Jak się moja noga znajdzie między futrzakami to i o mnie się otrze.

Czarek przypomniał sobie,że był wychodzący.Ma takie momenty,że przerażliwie miauczy na drzwi.Na szczęście nie trwa to długo.Mizianiem do ludzi,uroczym mruczeniem nadrabia za Maciusia.

• Like 7
Posted

Chciałam jakoś ubrać ładnie w słowa to, jak cieszę się bardzo z obecnej sytuacji Maćka (Czarka też, ale u Maćka znam poprzednie warunki śmietnikowe i to jeszcze silniej dociera), ale nie wychodzi. Wkleję tylko zdjęcie, fajnie Maciuś wygląda, niech im się jeszcze długo i dobrze żyje

a1b7d0574ed09e4286a0e87a291ff239.png

ładny kot:)

• Like 1
Posted

Dziękuję sue za wstaienie fotek:)

Zaskoczyło mnie  to,że Maciuś polubił psiaki

żył przecież na śmietniku,uciekał przed nimi

a teraz przytula sie do nich:)

czuje sie bezpiecznie

Maciuś to jednak taki kot,który kocha wszystkich:)

Posted
48 minut temu, DORA1020 napisał:

Dziękuję sue za wstaienie fotek:)

Zaskoczyło mnie  to,że Maciuś polubił psiaki

żył przecież na śmietniku,uciekał przed nimi

a teraz przytula sie do nich:)

czuje sie bezpiecznie

Maciuś to jednak taki kot,który kocha wszystkich:)

A my czekamy cierpliwie.Chociaż dzisiaj przy psach dał mi się pogłaskać.Zaczął też reagować na kici kici.Sporo po domu wędruje.Przyda mu się ruch.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

A my czekamy cierpliwie.Chociaż dzisiaj przy psach dał mi się pogłaskać.Zaczął też reagować na kici kici.Sporo po domu wędruje.Przyda mu się ruch.

Fakt,jest grubiutki,ale to po siedzeniu 10 miesięcy w klatce,bez ruchu

Posted

Jak ja się cieszę ze szczęścia Maciusia <3 jest prześliczny i cieszę się, że trafił do dogomaniackiej guccio.

Miałam zapytanie o Marcelkę od Isabel - czy dogaduje się z psami. Prosiłam o kontakt telefoniczny.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Miałam zapytanie o Marcelkę od Isabel - czy dogaduje się z psami. Prosiłam o kontakt telefoniczny.

Nikt do mnie nie dzwonił w tej sprawie. Zresztą nie wiem, czy dogaduje się z psami, bo aktualnie nie mam psa.

Posted
13 godzin temu, sue napisał:

Ważne - petycja przeciwko zlikwidowaniu prawnej ochrony zwierząt w Polsce - jeśli coś takiego wejdzie, skutki dość łatwo sobie wyobrazić :( Proszę o podpisywanie i rozpowszechnianie

https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko_zlikwidowaniu_prawnej_ochrony_zwierzat_w_polsce?s=66154464&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR0z-yZfBWgnoiJug-OTWrl77S81aIC-ulFpo1T4b-ZB028nl19yb54SlOw

Podpisałam.