DORA1020 Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 4 godziny temu, wiolhelm170 napisał: Dora czy zbierać dla ciebie plastikowe miseczki takie po serkach? Tak,prosze...... Quote
DORA1020 Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 11 minut temu, Ingrid44 napisał: Wyroznialam ogloszenia Perelki I Plamki w ogloszeniach OLX u Terry. :) Dziekuję:) czekamy na domy...... wczoraj dwa kotki pojechaly do lepszego życia:) Quote
Tyśka) Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Rambo WIDZI, jaka cuuuudna wiadomość :) Mało się tutaj udzielam, przepraszam. Śledzę Was bez przerwy. I chociaż, jak zawsze mam kłopot z doliczeniem podopiecznych, to ciesze się z każdego uratowanego życia. Fajnie, że jesteście! Quote
Ingrid44 Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Dziekuję:) czekamy na domy...... wczoraj dwa kotki pojechaly do lepszego życia:) Bardzo sie cieszę jak kotki zanajduja domki :) Quote
terra Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dobrze , że to nie komplikacje z oczkiem u Rambusia, niech to oczko się goi jak najszybciej, za to trzymam kciuki. Quote
DORA1020 Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 9 godzin temu, Ingrid44 napisał: Bardzo sie cieszę jak kotki zanajduja domki :) Ja również:) bardzo. Przeżywam jeśli kotki za długo czekają na dom,ale inaczej nie potrafię jest szansa dla Kacperka chociaz mam mieszane uczucia co do przyszłego ds ale w sobote będzie wizyta pa dla niego,więc zobaczymy pani napewno ma dobre serce,ale czy stac ja na jeszcze jednego kotka? Zobaczymy..... W ogłoszeniu napsałam,że Kacperek jest bardzo smutny i pania to wzruszyło Quote
Baltimoore Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Z bardzo dobrych wieści Laura i Filon (dwa czarne kociaki, które były w lecznicy w Zamościu, Państwo adoptowali Filona na dokocenie a Laurę wzięli początkowo na DT- muszę stwierdzić, że fantastyczni ludzie :))) ) mają osiatkowany balkon :D Później wrzucę zdjęcia. Wczoraj poszła na badania PCR krew czarnej Perełki podejrzanej o FelV/FIV. A konto kosztów badań przesłałam do lecznicy w Izbicy 300 zł. Quote
DORA1020 Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 12 godzin temu, terra napisał: A ile tych kotków pani już ma? Trzy Quote
DORA1020 Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 Dziekuje sharka za wstawienie faktury:) karme kupiłam za pieniążki od bakusiowej 100zl bardzo dziekuje:) i 25zł od buuenos, bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 Dziekuje Baltimoore za pokrycie kosztów diagnostyki i leczenia Perełki 300zl:) Quote
terra Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Wstawiam na prośbę DORA1020 Kicia złapana na sterylkę Quote
DORA1020 Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 Dziekuję terra za wstawienie fotek:) koteczki dwie złapane w łapaki pojechały na sterylki /obie w ciązy/ jedna wróci,jest dzikuska,ludzie będą karmili,zrobie jej na zimę budkę ze styropianu,zgodzili się na postawienie jej na ich posesji i karmienie z druga nie wiem........chyba będzie szukała domu,jest bardzo miła koteczka,jednak bardzo przerażona cała tą sytuacją i napewno oprocz ciąży ma chora łapkę,więc dłużej zostanie w lecznicy zostały tam jeszcze 2 kotki,tylko dzikuski,nie wiadomo czy kocurki czy kotki w lecznicy natomiast nie ma juz miejsca,przepełniona kotkami niewidomymi,chorymi,starymi,kotkami w ciązy:( Dla Pani Doktor wielkie podziękowanie:) za pomoc bezdomnym kotkom:) Dziekuje bardzo buuenos za pokrycie kosztów transportu kotek do lecznicy 50zł :) Quote
DORA1020 Posted April 29, 2018 Author Posted April 29, 2018 Fajne:) widać,ze maja dobrze:) i zawsze razem:) Quote
Baltimoore Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Czarno-biały Kacperek/Klemens jedzie dzisiaj do swojego nowego domu w Krakowie :) Dzięki pomocy Osoby spoza forum, która odbierze go dzisiaj z lecznicy w Izbicy (w niedzielnej porze obiadowej) i przekaże kierowcy jadącemu z Zamościa do Krakowa. Jestem jej za to bardzo wdzięczna, bez niej by nie pojechał. Sumaryczny koszt transportu 65 zł. Quote
terra Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 To się słodziak doczekał, powodzenia koteczku. Quote
buuenos Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Dnia 28.04.2018 o 09:16, Baltimoore napisał: Laura i Filon :)))) Ciekawa jestem czy pierwony wlasciciel / ka fotela zachowuje sie jak moj TZ- stoi pochylony nad biurkiem i twierdzi,ze wlasnie tak jest mu wygodnie a poza tym to ciiii bo kocius spi:-) Slodkie foty:-) Quote
buuenos Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Super domek.Oby i Kacperek mial tyle szczescia.Kciuki mocne:-) Quote
DORA1020 Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Trauma dla tych kotków,ktore jada tak daleko ale domy dla nich sa tylko w W-wie i Krakowie Wizyta pa wypadła pomyślnie a info z ds takie,ze Kacperek jest noszony na rękach:) i spi na kanapie:) fotki wysle do terry i Baltimoore Bardzo dziekuję Baltimoore za zorganizowanie wyjazdu Kacperka do Krakowa:) -zarezerwowanie transportu na blablacar -kontakty z kierowcą -załatwienie dowiezienia Kacperka do Zamościa -kontakt z DS -opłacenie transportu Bardzo za wszystko dziekuję:) Quote
Recommended Posts