Aldrumka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 29 minut temu, DORA1020 napisał: W Warszawie na Goclawiu jakas pani chce oddac karme dla kotkow,znacie moze kogos z tej dzielnicy? czy chodzi o to, żeby odebrać i wysłać ? ile jest tej karmy ? Quote
Baltimoore Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Jakość zdjęć jest jaka jest :D Ale domek jest superekstraklasa :D Tymczasowa Opiekunka mówi o Kajusi "moje dziecko" i śpi z nią :D Kicia odzyskała kocie dzieciństwo, teraz szukamy super DS. 1 Quote
Tyśka) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 To jak? Kaja nie miała mieć DS w Krakowie? Wydawało mi się, że obie dziewuchy mają DS. No ale domek znajdzie Kaja na pewno :) Quote
Baltimoore Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Nie zawsze wszystko wychodzi zgodnie z planem. Ale teraz szukamy domku na spokojnie, bez presji lecznicowej klatki :D Za to BAAAArdzo pod presją potrzebny dom dla Mruczusia2. Żeby nie trafił po leczeniu na mroźne podwórko :( Quote
DORA1020 Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 21 godzin temu, Aldrumka napisał: czy chodzi o to, żeby odebrać i wysłać ? ile jest tej karmy ? Sama nie wiem o co chodzi.Pani napisala do mnie na olx/z ogloszenia Zefirka/ ze moze podarowac troche karmy,napisala,ze ochrona wie,ze ktos przyjdzie po ta karme,ale gdzie ta ochrona? gdzie ten dom? Podala numer tel ,ale pisala,ze nie zawsze moze odebrac,wiec mozna wyslac smsa,nie wiem ile tej karmy jest. Quote
DORA1020 Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Dziekuje Baltimoore za zplacenie transportu malutkich koteczek do lepszego zycia:) 42zl.Bardzo dziekuje:) I za znalezienie tymczasu dla Majusi:) Quote
Aldrumka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Sama nie wiem o co chodzi.Pani napisala do mnie na olx/z ogloszenia Zefirka/ ze moze podarowac troche karmy,napisala,ze ochrona wie,ze ktos przyjdzie po ta karme,ale gdzie ta ochrona? gdzie ten dom? Podala numer tel ,ale pisala,ze nie zawsze moze odebrac,wiec mozna wyslac smsa,nie wiem ile tej karmy jest. To może podaj mi na pw. nr telefonu lub adres mailowy, spróbuje się dowiedzieć co i jak. Jeśłi karmy duzo nie mam samochodu, jeśłi mało i koszt przesyłki przekroczy jej wartość to tez szkoda zachodu; ogłoszenie jest chyba warszawskie więc Pani nie wie, że jesteście tak daleko :) Quote
DORA1020 Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 22 godziny temu, Aldrumka napisał: To może podaj mi na pw. nr telefonu lub adres mailowy, spróbuje się dowiedzieć co i jak. Jeśłi karmy duzo nie mam samochodu, jeśłi mało i koszt przesyłki przekroczy jej wartość to tez szkoda zachodu; ogłoszenie jest chyba warszawskie więc Pani nie wie, że jesteście tak daleko :) podalam..... Quote
Aldrumka Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 4 godziny temu, DORA1020 napisał: podalam..... po pracy spróbuje się skontaktować Quote
Baltimoore Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Śpiesznie informuję, że druga z sióstr - Kaja - od dzisiaj w swoim własnym super domku w Krakowie :) Szacun Dora, bo to był odzew z Twojego ogłoszenia :D I od serca podziękowania dla fantastycznej Osoby z Krakowa, która została Kajusiowym Aniołem Opatrzności :D 1 Quote
inka33 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 I jak? Udało się z tą wizytą p/a Atomowki...? Quote
Aldrumka Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 14 godzin temu, inka33 napisał: I jak? Udało się z tą wizytą p/a Atomowki...? Miała być w sobotę 20.01 Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Cieszę się, że dziewuszki już w DS. Zamieniłam w ogłoszeniach Mai i Kai oraz Misi na Mruczusia i Zefirkowe rodzeństwo. Niech przyniosą domek. DT Kai nie mógłby wziąć Mruczusia na DT? Tak sobie marzę... PS: Zmieniłam miasto Kajtusia - skoro z Wrocławia zerowy odzew to teraz ogłaszam go na Krakow. Quote
Baltimoore Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Wyprzedzedzę Dorę :D Zdaje się Mruczus2 juz ma dom :D Jeszcze nie znam szczegółów. Może ogłaszaj na Warszawę Zefirka i Burasiów. Ja tez będę. Quote
Baltimoore Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Kaja bardzo dobrze, je, bawi się, czekamy na q. Oboje Duzi są w niej zakochani :D Quote
Tyśka) Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Buraski i Zefirka ogłaszam ciągle. Naprawdę miałby dom? Ale super! Czekam na Dorę na potwierdzenie. I cieszę się niesamowicie, że Kaja ma taki domek! :) Quote
DORA1020 Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Wspolnie z Baltimoore jakos to ogarniamy,chociaz nie jest latwo. Mruczus2 wstepnie ma dom,nie chce zapeszyc........ Pojedzie do starszego pana,corka bedzie miala wszystko pod kontrola,pan mial kocurka podobnego buraska tylko Mruczus2 jest w trakcie leczenia,bylo podejrzenie polipa w nosie,bedzie wykastrowany mial pojechac z Tz Murki jutro,ale jeszcze za wczesnie na wyjazd,jestem wstepnie z pania umowiona na nastepny tydzien Quote
DORA1020 Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 23 godziny temu, inka33 napisał: I jak? Udało się z tą wizytą p/a Atomowki...? Wizyta miala byc w sobote,czekam na jakies info od Atomówki Quote
UlaFeta Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Dnia 26.01.2017 o 12:55, Aldrumka napisał: po pracy spróbuje się skontaktować Jest taka fundacja KOTY z Grochowa.Kazda karma się przyda.Mam kontakt na Pauline. Jak to jeszcze aktualne. Quote
Baltimoore Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Jeszcze dzisiaj potrzebne kciuki za Zefirka :) Szykuje się dla niego fajny domek, na razie faza wstępna. A to 2 zdjęcia Majusi przytulonej do rezydentki w łóżku Pańciostwa :D Quote
Baltimoore Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Zdjęcia same się wkleiły takie wielkie, nie wiem jak je zmniejszyć. Nie nadążam za zmianami na Dogo i w Google PS Udało się zmniejszyć :D Quote
Tyśka) Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 To trzymam bardzo mocno kciuki za Zefirka! U mnie w ogłoszeniach miał sporą ilość wyświetleń i pobrań telefonów. O rany, jaka miłość! Moje koty rok po dokoceniu jeszcze nie pozwalają sobie na takie czułości :) Quote
Recommended Posts