Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Koszt leczenia suni 180zl

ale wet  ze wzgledu na biede i czlowieka i psa,obnizyl koszy do minimum ,czyli do 150zl

bedzie faktura,a na niej numer konta do weta....czekam na ta fakture.

Posted
O 23.04.2016o09:27, sharka napisał:

Dora to ja może wpłacę na Twoje konto 2/3 tej kwoty, a Ty uregulujesz w lecznicy? Czy wolisz żebym wpłaciła prosto do weta?

Chyba najlepiej by bylo do weta,poczekajmy na fakture.

Posted

Wczoraj spotkalam p.Joanne,sunia ma sie dobrze,jest juz zdrowa:) i ma olbrzymi apetyt

niestety p.Joanna niosla cala torbe kosci,a tak prosilam,zeby nie karmila psiakow tym,i wet zwracal jaj na to uwage

bardzo prosze jesli ktos moze zasponsorowac karme dla zwierzakow ,ktore tam sa,bede wdzieczna

Posted
22 godzin temu, andegawenka napisał:

DORUŚ czy ktoś będzie robił bazarek na "Twoje" biedy. Mam dwa fanty, nic szczególnego ale  jeśli się sprzedadzą to chociaż troszkę poprawią sytuację.

Niestety,chyba bede musiala zrobic sama

ale moze to byc naprawde...nie wiem kiedy.....

na razie robie opisy fantow,pozniej musze wszystko obfocic.....i poprosic Lucynke o zrobienie bazarku

andegawenka bardzo Ci dziekuje,jesli uda mi sie to zrobic,zglosze sie do Ciebie po dwa fanty,dzieki:)

najpilniej potrzebuje karmy dla zwierzakow p.Joanny i dla biednego,starego,chorego:( Szakala

no i oczywiscie na dokarmiane

bo zrobilo sie w Sz-nie modne wypuszczanie psiakow ,zeby inni ludzie nakarmili,juz sa takie trzy

no i karmie,.......ludzie niedobrzy,ale chyba lepiej,zeby inni nakarmili,niz uwiazac na krotkim lancuchu i glodzic.

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

Jak nikt się nie znajdzie... to po maturach do końca maja będę mogła bazarek zrobić. Potem wybywam i nie będę miała niestety czasu :(

Dzieki Tyska:)

Posted

Jest bardzo kochana koteczka,ale siedzi w lazience bez okna,powietrza,sama,mnie prawie caly dzien nie ma w domu,myslalam,ze szybciej znajdzie dom,ale tel  milczy:(

Posted

I jeszcze o dlugach........

mam do splacenia dlug za pobyt kocurka Franusia w lecznicy ,w Izbicy....439zl

i dlug za pomoc Zuzince,ale jeszcze nie mam kosztow z lecznicy

bylo wiecej,bo niestety tylko w taki sposob moge pomoc kotkom,psiaki maja hoteliki,kotki nie

dzieki pomocy Baltimoore i buenos udalo sie splacic wiekszosc dlugow:)

kocie Anioly:)

Posted
O 5.05.2016 o 07:12, Baltimoore napisał:

Drugi dzień najmocniejszych kciuków za Tyś :D

Jejku, dziękuję bardzo! :) aż się zaczerwieniłam.
Proszę o kciuki w środę, biologia się sama nie napisze :p.

Baltimoore, faktycznie z nieba spadłaś :) Jesteś niesamowita.

Ja trzymam kciuki za Zuzankę jeszcze mocniej!

Posted
O 6.05.2016 o 06:59, Baltimoore napisał:

Dług Franusia zostanie dzisiaj spłacony :)

PS. Do anioła bardzo duuuuużo mi brakuje. Ostatnio najbardziej- anielskiej cierpliwości do ludzi ;)

I zostal splacony:) Bardzo dziekuje:)

Jestescie w moim sercu,i te Anioly,ktore byly i odeszly z roznych powodow,i te,ktore sa w tej chwili

bardzo duzo zwierzakow zostalo uratowanych dzieki pomocy moich Aniolkow:)