DORA1020 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Tak,niewiele.Mysle,ze te brakujace deski z budy wzieli na opal,buda jest dziurawa,jak pada to w srodku gnoj. Szakal wiec woli lezec na betonie,a on ma reumatyzm. Kiedys ala123 dala podest drewniany,zeby lezal na tym betonie,a psiak na nim ale niestety wzieli go rowniez na opal. Quote
DORA1020 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 o matulu... Nic tylko plakac....:( Quote
happy_animals Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 dziekuje happy_animals za podarowanie szczebrzeszyniakom 40zl..... :) Ciociu, chyba zaszła mała pomyłka, bo ja nic nie wpłacałam :( :( :( Choć o "szczebrzeszyniakach" pamiętam ;) W grudniu tylko - za pośrednictwem Cioci Adoptuj_psiaka - moja Fundacja przekazała trochę darów. Teraz też coś dla Was mamy :) Trochę karmy dla zwierząt, artykuły spożywcze (makarony, kaszę) oraz ręczniki i koce. Quote
DORA1020 Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Ciociu, chyba zaszła mała pomyłka, bo ja nic nie wpłacałam :( :( :( Choć o "szczebrzeszyniakach" pamiętam ;) W grudniu tylko - za pośrednictwem Cioci Adoptuj_psiaka - moja Fundacja przekazała trochę darów. Teraz też coś dla Was mamy :) Trochę karmy dla zwierząt, artykuły spożywcze (makarony, kaszę) oraz ręczniki i koce. Bardzo przepraszam,oczywiscie zaszla pomylka,to adoptuj_psiaka wplacila,ale tak strasznie wszystko mi sie myli.Zaraz poprawie. Bardzo dziekuje za te artykuly spozywcze....:) bardzo sie przydadza. Co ja bym bez Was Kochane zrobila? Quote
Adoptuj_psiaka Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ciociu, chyba zaszła mała pomyłka, bo ja nic nie wpłacałam :( :( :( Choć o "szczebrzeszyniakach" pamiętam ;) W grudniu tylko - za pośrednictwem Cioci Adoptuj_psiaka - moja Fundacja przekazała trochę darów. Teraz też coś dla Was mamy :) Trochę karmy dla zwierząt, artykuły spożywcze (makarony, kaszę) oraz ręczniki i koce. Bardzo przepraszam,oczywiscie zaszla pomylka,to adoptuj_psiaka wplacila,ale tak strasznie wszystko mi sie myli.Zaraz poprawie. Bardzo dziekuje za te artykuly spozywcze.... :) bardzo sie przydadza. Co ja bym bez Was Kochane zrobila? Dora, tak jak tylko skończę egzaminy szykuję paczkę do Ciebie razem z Fundacją Happy Animals :) Oczywiscie dorzucę pozostałe rzeczy na bazarek :) Pozdrowionka :* Quote
Kasia77 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 o matulu... to jest duża buda? jakie ma wewnętrzne rozmiary ? Quote
DORA1020 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 to jest duża buda? jakie ma wewnętrzne rozmiary ? To jest duza buda,Szakal jest wielkosci ON-ka.Nie znam rozmiarow.Ale duza. Quote
DORA1020 Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Bardzo dziekuje Tyska za wstawienie zdjec Kazi i ogloszenie jej na Lublin.....:) Na razie cisza........ Kazia ma ok.5 miesiecy,udalo mi sie ja zabrac z dzialki,miala kk ,wymagala lecznia. Boi sie ludzi,nawet na zdjeciach widac jaka jest przerazona,ale jest juz lepiej. Kicia szuka dobrego domku.Koszt pobytu w lecznicy bedzie niestety duzy. Wszystko przez to,ze nie ma dt. Quote
Adoptuj_psiaka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ja też ogłosiłam Kazię na lublin i zamość i na zamośc na przygarnijzwierzaka.pl Do udostępniania na Fb link do albumy Kazi na Adoptuj psiaka https://www.facebook.com/media/set/?set=a.551477438289255.1073741976.461028500667483&type=1 Quote
Guest TyŚka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Na fb napisał ktoś, że Kasia pojechała do DSu, to prawda? Quote
DORA1020 Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Na fb napisał ktoś, że Kasia pojechała do DSu, to prawda? Ciekawe...kto napisal? Wczoraj dzwonila do mnie pani z Zamoscia w spr. adopcji Felusia,ale powiedziala,ze wolalaby koteczke. Wiec zaproponowalam Kazie.Po poludniu przyjechala po Kazie. Mam nadzieje,ze mi ktos sprawdzi domek,pani zostawila adres. Quote
Adoptuj_psiaka Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Ciekawe...kto napisal? Wczoraj dzwonila do mnie pani z Zamoscia w spr. adopcji Felusia,ale powiedziala,ze wolalaby koteczke. Wiec zaproponowalam Kazie.Po poludniu przyjechala po Kazie. Mam nadzieje,ze mi ktos sprawdzi domek,pani zostawila adres. W gr lublin da zwierząt na fb skomentowała Barbara Bylina. Quote
DORA1020 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 W gr lublin da zwierząt na fb skomentowała Barbara Bylina. O to p.weterynarz z Zamoscia,w jej lecznicy przebywala Kazia. Quote
handzia Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Myślałam, że to o Kasi mowa...sorki... Quote
Guest TyŚka Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 NO fakt, nie wiem jakim cudem napisałam o Kasi... :O chodziło mi o Kazię oczywiście. Czyli ona już u siebie? :) Quote
DORA1020 Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Tak,jak najbardziej u siebie. I wczoraj pojechal do DS Felus/do siostry pani,ktora adoptowala Kazie/ Teraz tylko do zaplacenia koszt pobytu i leczenia kotkow. Jestem szczesliwa jak zwierzaczki znajduja domy. Quote
Guest TyŚka Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 I jak wspaniale, że te kociaki trafiły do jednej rodziny. Niech im się wiedzie:) Ile za pobyt? Quote
DORA1020 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 255zl pienazki pojda od helli,ktora wplacila na konto Hepl Animals. Jeszcze raz bardzo jej dziekuje......:) Weci policzyli niewiele,ze pobyt Felusia dlatego,ze kotek u nich zachorowal,teraz jest niestety do konca zycia nosicielem poskudnej choroby,ale na szczescie nie zagraza to juz jego zyciu.A z innymi kotami moze przebywac,o ile koty byly wczesniej szczepione. Bedzxie w jednym domu z Kazia,ale koteczka zostala teraz zaszczepiona,i trzeba odczekac 2 tygodnie jak beda razem w jednym domu. A wszystko przez to,ze nie mam DT dla kotow...nawet palatnych...... Quote
ala123 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Przedstawiam Wam nową sunię potrzebującą pomocy. Jest młoda,ok.10 miesięczna i... w typie staffika. Nie mogę teraz więcej napisać dla dobra suni... Kilka dni temu mała uległa wypadkowi,ale dopiero dzisiaj trafiła do weta. Waży ok.15-16kg i od kilku godzin przebywa w hoteliku u Murki. Jestem w trakcie organizacji bazarku,z którego część ewentualnego dochodu chcę przeznaczyć na hotelik właśnie. Wrócę tutaj z zaproszeniem na bazar :) Proszę o pomoc dla suni,sama pewnie nie dam rady,bo jeszcze pod opieką finansową mam Daszeńkę. Quote
DORA1020 Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Sliczna.......:) i dobrze,ze juz bezpieczna. Quote
DORA1020 Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 A ja prosze o sucha karme dla kotkow............ Wyjezdzam na jakis czas i musze zapezpieczyc kotki,nie moge ich zostawic bez jedzenia. Bardzo prosze o pomoc. Quote
Recommended Posts