Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Tak,niewiele.Mysle,ze te brakujace deski z budy wzieli na opal,buda jest dziurawa,jak pada to w srodku gnoj.

Szakal wiec woli lezec na betonie,a on ma reumatyzm.

Kiedys ala123 dala podest drewniany,zeby lezal na tym betonie,a psiak na nim

ale niestety wzieli go rowniez na opal.

Posted

dziekuje  happy_animals za podarowanie szczebrzeszyniakom 40zl..... :)

Ciociu, chyba zaszła mała pomyłka, bo ja nic nie wpłacałam :( :( :( Choć o "szczebrzeszyniakach" pamiętam ;) W grudniu tylko - za pośrednictwem Cioci Adoptuj_psiaka - moja Fundacja przekazała trochę darów. Teraz też coś dla Was mamy :) Trochę karmy dla zwierząt, artykuły spożywcze (makarony, kaszę) oraz ręczniki i koce.

Posted

Ciociu, chyba zaszła mała pomyłka, bo ja nic nie wpłacałam :( :( :( Choć o "szczebrzeszyniakach" pamiętam ;) W grudniu tylko - za pośrednictwem Cioci Adoptuj_psiaka - moja Fundacja przekazała trochę darów. Teraz też coś dla Was mamy :) Trochę karmy dla zwierząt, artykuły spożywcze (makarony, kaszę) oraz ręczniki i koce.

Bardzo przepraszam,oczywiscie zaszla pomylka,to adoptuj_psiaka wplacila,ale tak strasznie wszystko mi sie myli.Zaraz poprawie.

Bardzo dziekuje za te artykuly spozywcze....:) bardzo sie przydadza.

Co ja bym bez Was Kochane zrobila?

Posted

Ciociu, chyba zaszła mała pomyłka, bo ja nic nie wpłacałam  :(  :(  :( Choć o "szczebrzeszyniakach" pamiętam  ;) W grudniu tylko - za pośrednictwem Cioci Adoptuj_psiaka - moja Fundacja przekazała trochę darów. Teraz też coś dla Was mamy  :) Trochę karmy dla zwierząt, artykuły spożywcze (makarony, kaszę) oraz ręczniki i koce.

Bardzo przepraszam,oczywiscie zaszla pomylka,to adoptuj_psiaka wplacila,ale tak strasznie wszystko mi sie myli.Zaraz poprawie.

Bardzo dziekuje za te artykuly spozywcze.... :) bardzo sie przydadza.

Co ja bym bez Was Kochane zrobila?

Dora, tak jak tylko skończę egzaminy szykuję paczkę do Ciebie  razem z Fundacją Happy Animals :)

Oczywiscie dorzucę pozostałe rzeczy na bazarek :)

Pozdrowionka :*

Posted

Bardzo dziekuje Tyska za wstawienie zdjec Kazi i ogloszenie jej na Lublin.....:)

Na razie cisza........

Kazia ma ok.5 miesiecy,udalo mi sie ja zabrac z dzialki,miala kk ,wymagala lecznia.

Boi sie ludzi,nawet na zdjeciach widac jaka jest przerazona,ale jest juz lepiej.

Kicia szuka dobrego domku.Koszt pobytu w lecznicy bedzie niestety duzy.

Wszystko przez to,ze nie ma dt.

Posted

Na fb napisał ktoś, że Kasia pojechała do DSu, to prawda?

Posted

Na fb napisał ktoś, że Kasia pojechała do DSu, to prawda?

Ciekawe...kto napisal?

Wczoraj dzwonila do mnie pani z Zamoscia w spr. adopcji Felusia,ale powiedziala,ze wolalaby koteczke.

Wiec zaproponowalam Kazie.Po poludniu przyjechala po Kazie.

Mam nadzieje,ze mi ktos sprawdzi domek,pani zostawila adres.

Posted

Ciekawe...kto napisal?

Wczoraj dzwonila do mnie pani z Zamoscia w spr. adopcji Felusia,ale powiedziala,ze wolalaby koteczke.

Wiec zaproponowalam Kazie.Po poludniu przyjechala po Kazie.

Mam nadzieje,ze mi ktos sprawdzi domek,pani zostawila adres.

W gr lublin da zwierząt na fb skomentowała Barbara Bylina.

Posted

NO fakt, nie wiem jakim cudem napisałam o Kasi... :O chodziło mi o Kazię oczywiście.

Czyli ona już u siebie? :)

Posted

Tak,jak najbardziej u siebie.

I wczoraj pojechal do DS  Felus/do siostry pani,ktora adoptowala Kazie/

Teraz tylko do zaplacenia koszt pobytu i leczenia kotkow.

Jestem szczesliwa jak zwierzaczki znajduja domy.

Posted

I jak wspaniale, że te kociaki trafiły do jednej rodziny. Niech im się wiedzie:)

Ile za pobyt?

Posted

255zl  pienazki pojda od helli,ktora wplacila na konto Hepl Animals.

Jeszcze raz bardzo jej dziekuje......:)

Weci policzyli niewiele,ze pobyt Felusia dlatego,ze kotek u nich  zachorowal,teraz jest niestety do konca zycia nosicielem poskudnej choroby,ale na szczescie nie zagraza to juz jego zyciu.A z innymi kotami moze przebywac,o ile koty byly wczesniej szczepione.

Bedzxie w jednym domu z Kazia,ale koteczka zostala teraz zaszczepiona,i trzeba odczekac 2 tygodnie jak beda razem w jednym domu.

A wszystko przez to,ze nie mam DT  dla kotow...nawet palatnych......

Posted

Przedstawiam Wam nową sunię potrzebującą pomocy. Jest młoda,ok.10 miesięczna i... w typie staffika. Nie mogę teraz więcej napisać dla dobra suni...

Kilka dni temu mała uległa wypadkowi,ale dopiero dzisiaj trafiła do weta. Waży ok.15-16kg i od kilku godzin przebywa w hoteliku u Murki.

Jestem w trakcie organizacji bazarku,z którego część ewentualnego dochodu chcę przeznaczyć na hotelik właśnie.

Wrócę tutaj z zaproszeniem na bazar :) Proszę o pomoc dla suni,sama pewnie nie dam rady,bo jeszcze pod opieką finansową mam Daszeńkę.

P1011758_zpsrylo1blz.jpg