Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dora fajnie z tym DS dla Ogonka tylko proszę skontroluj potem ten dom. Dla większego psiaka ogródek to  fajniej niż blok i się nie przejmuj jeśli ktoś by miał Ci to za złe czy coś. Ty decydujesz co dla psa najlepsze jak ktoś tego nie rozumie to znaczy że jest egoistą.

Posted

Okazuje sie,ze 2 szczeniaczki,ktore byly w kojcu u weta razem z Ogonkiem maja parvo :placz:

no i nie wiadomo co z Ogonkiem...czy on zarazil tamte maluchy czy one jego,czy jest zdrowy......?????

Wetka mowila,ze trzeba go obserwowac,ale ja jestem panikara,wszystko leci mi z rak......

bo jesli on jest chory ,a siedzial z Pola w kojcu,to ona tez moze byc zarazona :sad:

Posted

Szukam DT dla kotkow,gdybyscie wiedzialy o jakims prosze dajcie znac.

Niestety dzikuski,w tej chwili 3 kotki /5-6 miesieczne/ buraski u kobiety 80letniej,ktora prosi o pomoc,bo jak sie jej rozmnoza bedzie problem,no i ona nie chce tych kotkow,mowi,ze jest juz stara,a one mlode i jak ona odejdzie to co sie z nimi stanie????Nie jest w stanie opiekowac sie nimi i zapewnic im jakis byt.Stara kotke,ktora u niej jest wysterylizowalam jej.Te mlode koteczki to wlasnie od niej.

Posted

Tekst trzeba wymyslec.Pola ma ok.pol roku,jest wesola sunia,kocha ludzi,garnie sie  do nich,boi sie smyczy,ale jest mloda,gdyby znalazla swoja przystan w mieszkaniu w bloku pewnie nauczylaby sie chodzenia na smyczy.

Na OLX juz ma ogloszenie,rowniez na gumtre,alegratce i e-zwierzak,chyba tez zrobilam jej na morusku.

jutro o 17 robię pa dla Poli. Możesz coś więcej o niej napisać? jaka jest jej historia, Ma ksiązeczkę zdrowia? jest zaszczepiona, odrobaczona?

Posted

jutro o 17 robię pa dla Poli. Możesz coś więcej o niej napisać? jaka jest jej historia, Ma ksiązeczkę zdrowia? jest zaszczepiona, odrobaczona?

Wysylam Ci maila.dziekuje,ze zgodzilas sie zrobic ta wizyte,chociaz nie mieszkasz blisko tej ulicy.Dzieki:)

Posted

Sunia jak najbardziej moze iść do tego domu, :) Podpisałam z państwem wielopunktową, szczegółową umowę adopcyjną. Kopię wyślę do DORA Bedziemy w kontakcie w celu zapewnienia suni maksimum bezpieczeństwa w pierwszym okresie aklimatyzacji bo jak wiadomo boi się smyczy i jest lękliwa po swoich przejściach. Wyślę państwu zdjęcie szelek, jakie mają kupić  zapewniłam o swojej gotowości do pomocy.

Teraz potrzebny jest transport do Krakowa

Posted

Wspaniale!
To teraz tylko transport do Krakowa... i tezymanie kciukow ;)

Posted

Sunia jak najbardziej moze iść do tego domu, :) Podpisałam z państwem wielopunktową, szczegółową umowę adopcyjną. Kopię wyślę do DORA Bedziemy w kontakcie w celu zapewnienia suni maksimum bezpieczeństwa w pierwszym okresie aklimatyzacji bo jak wiadomo boi się smyczy i jest lękliwa po swoich przejściach. Wyślę państwu zdjęcie szelek, jakie mają kupić  zapewniłam o swojej gotowości do pomocy.

Teraz potrzebny jest transport do Krakowa

Dziekuje Ci Aga :)

W sprawie transportu rozmawialam z ala123,i cos sie szykuje w tym tygodniu.

Moze nawet dzisiaj lub jutro,niestety w nocy i dojazd do krakowa tez bedzie bardzo wczesnym rankiem.

Posted

AgaG,  jak dobrze... Dzięki.  :)

Pola, szykuj się. :)

Pola już dziś wnocy wyjeżdża, o piatej rano mam ją odebrać :)

Posted

Wspaniale, w końcu happy end. Oby i Daszeńce się poszczęściło.

Posted

Bardzo dziekuję Topi :klacz: :klacz: ktora od razu zgodziła mi się pomóc w odebraniu Poli z okolic lotniska w Balicach, gdzie zatrzyma się kierowca jadący z Zamościa,  i wzawiezieniu do nowego domu.

Szelki,obrożę i smycz już państwo kupili, Ja jeszcze na wszelki wypadek biorę jedne szelki zapasowe moich psów, gdyby tamte były za duże czy za małe.
Trzymajcie kciuki za sunieczkę,

• Upvote 1