Szarotka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='UBOCZE']Szarik to słodziutki psiak... Czy to zawsze ma być tak? Nie pasuje do łańcucha... Lepsza byłaby poducha!!! Kto jeszcze dorzuci choć kilka złotych deklaracji tej starszej, poczciwej ślicznocie??? [IMG]http://i585.photobucket.com/albums/ss296/madziaj/szarik/szarik5.jpg[/IMG][/QUOTE] :modla::modla::modla: [B]Szarik bardzo prosi o dotacje, bo juz nie ma na kolacje Na sniadanie tez postuje i obiadu nie gotuje Lancuch wrzyna mu sie w szyje dlatego tez duzo pije Mieszka sobie na parkingu czuje sie tam jak na ringu Nigdy nie wie z ktorej strony Ktos przyleci jak szalony Szarik potrzebuje kata bo sie na lancuchu plata Szarki zbiera na hotelik I wyglodny w nim fotelik Zbiera pilnie wszystkie datki by mial potem na wydatki:):) [/B] Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wow:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale swietny wierszyk . I cala prawda o Staruszku :shake: Quote
anawa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Ingrid44']Kto da dyszke na Staruszka ?[/QUOTE] Ja dam............. :) Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='anawa']Ja dam............. :)[/QUOTE] Dziekujemy, Dziekujemy, Bardzo Pieknie Dziekujemy.:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Brakuje jeszcze [B]90 zl[/B] . Kto jeszcze da dyszke ? Quote
EVA2406 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A macie już jakiś hotelik? Mam nadzieje, że tak i to nie na zimnie, bo jesień nadchodzi, a staruszek powinien kosteczki wygrzewać. Ten pies ma coś niesamowitego w oczach, aż łzy zakręciły mi się w oczach. Choć już nie mam, ale dyszkę dam. Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='EVA2406']A macie już jakiś hotelik? Mam nadzieje, że tak i to nie na zimnie, bo jesień nadchodzi, a staruszek powinien kosteczki wygrzewać. Ten pies ma coś niesamowitego w oczach, aż łzy zakręciły mi się w oczach. Choć już nie mam, ale dyszkę dam.[/QUOTE] DZiekujemy Pieknie:multi::multi::multi: Hotelik jest juz zaklepany i bedzie kosztowal 200zl co jest bardzo niska cena jak na takiego psiaka. Czyli brakuje [B]80zl [/B]Stalych Deklaracji. [B]Kto jeszcze dorzuci dyszke dla Staruszka Szarika ?[/B] Quote
EVA2406 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A napisz coś bliżej o tym hoteliku, gdzie, jakie warunki itp, bo szczerze powiem nie doczytałam wszystkiego Quote
Szarotka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='EVA2406']A napisz coś bliżej o tym hoteliku, gdzie, jakie warunki itp, bo szczerze powiem nie doczytałam wszystkiego[/QUOTE] Hotelik jest przeswietny u mariamac (chyba), jest tam nasz Jurandzik i jest superowo i do tego cena bardzo przystepna, bo 200 zl. [B]Brakuje jeszcze 8o, Szarik musi uzbierac, bo nie moze bez konca siedziec na parkingu przywiazany do budy !!!!!!!!!!!! [/B] Quote
Ingrid44 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Szarotka']:modla::modla::modla: [B]Szarik bardzo prosi o dotacje, bo juz nie ma na kolacje Na sniadanie tez postuje i obiadu nie gotuje Lancuch wrzyna mu sie w szyje dlatego tez duzo pije Mieszka sobie na parkingu czuje sie tam jak na ringu Nigdy nie wie z ktorej strony Ktos przyleci jak szalony Szarik potrzebuje kata bo sie na lancuchu plata Szarki zbiera na hotelik I wyglodny w nim fotelik Zbiera pilnie wszystkie datki by mial potem na wydatki:):) [/B][/QUOTE] Kto jeszcze da grosik ? Quote
pinkmoon Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Anawa i Eva, wielkie dzięki :loveu: W Szczecinku jest świetnie. Szarik będzie miał "apartament" :diabloti: , tzn pomieszczenie wewnętrzne (zimą ogrzewana, a latem chłodne :) ) z wyjściem na mini wybieg na powietrze. Psy codziennie mają spacery, czesanie, spędzają dużo czasu z wolontariuszami i pracownikami, którzy mają super podejście do zwierząt. Codziennie mają gotowane mięsko. Na miejscu jest nowocześnie wyposażony gabinet weterynaryjny. "Swoje" psiaki można odwiedzać o dowolnej porze, a oprócz tego Danusia (szefowa) pisze na ich wątkach i wstawia zdjęcia. Quote
Beatkaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Szarotka']:modla::modla::modla: [B]Szarik bardzo prosi o dotacje, bo juz nie ma na kolacje Na sniadanie tez postuje i obiadu nie gotuje Lancuch wrzyna mu sie w szyje dlatego tez duzo pije Mieszka sobie na parkingu czuje sie tam jak na ringu Nigdy nie wie z ktorej strony Ktos przyleci jak szalony Szarik potrzebuje kata bo sie na lancuchu plata Szarki zbiera na hotelik I wyglodny w nim fotelik Zbiera pilnie wszystkie datki by mial potem na wydatki:):) [/B][/QUOTE] Wowww cudny wierszyk.:klacz::klacz:Szarik zmykaj do hoteliku ale już ! ;) Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Beatkaa']Wowww cudny wierszyk.:klacz::klacz:Szarik zmykaj do hoteliku ale już ! ;)[/QUOTE] Szarik nadal potrzebuje deklaracji, bo spac pojdzie bez kolacji Wisi na dlugim lancuchu i wciaz mu brakuje ruchu A gdy przyjda srogie mrozy Uprzyksza mu sie powrozy.... Quote
UBOCZE Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Szarotka']Szarik nadal potrzebuje deklaracji, bo spac pojdzie bez kolacji [/QUOTE] A kolacja - ważna rzecz! Łańcuch zaś niech idzie precz!!! Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Szarotka']Szarik nadal potrzebuje deklaracji, bo spac pojdzie bez kolacji Wisi na dlugim lancuchu i wciaz mu brakuje ruchu A gdy przyjda srogie mrozy Uprzyksza mu sie powrozy....[/QUOTE] Szarotka ::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: [B]Kto da dyszke dla Staruszka ?[/B] :( Quote
maciaszek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gdyby Szarik był w hoteliku Uśmiechów byłoby bez liku Byłoby, będzie? a nie jest bo dziura w Szarika budżecie jest FEST Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Niedlugo stworzymy ksiazeczke pt: Droga Szarika do hotelika :):) Faktycznie mozna by zebrac te wierszyki i potem dac je osobie, ktora Szarika wyadopotuje :):) Quote
Ingrid44 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Szarotka']Niedlugo stworzymy ksiazeczke pt: Droga Szarika do hotelika :):) Faktycznie mozna by zebrac te wierszyki i potem dac je osobie, ktora Szarika wyadopotuje :):)[/QUOTE] Koniecznie je trzeba zebrac na 1 strone zeby sie nie zgubily :) A tak na marginesie : Serdecznie Zapraszamy na bazarek pt. [B]Seksowna bielizna z Victoria's Secret[/B] na Hotelik dla Tuptusia. [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=191258&goto=newpost"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/showthread.p...8&goto=newpost[/COLOR][/URL] Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ale cudowna tworczosc.......:):) Moge prosic o konto dla slodziaka? Kilka grosikow postaram sie wplacic. Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ale cudowna tworczosc.......:):) Moge prosic o konto dla slodziaka? Kilka grosikow postaram sie wplacic.[/QUOTE] Mam nadzieje, ze sie ktos znajdzie kto znowu pozbiera deklaracje, wstawi na pierwsza strone i rozesle konto :):) Quote
pinkmoon Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Na razie lista deklarowiczów chyba jest kompletna? Taką mam nadzieję, staram się wyłapywać na bieżąco, ale jeśli coś przegapiłam to proszę głośno krzyczeć :) Myślę że ze zbieraniem deklaracji poczekamy aż będzie już blisko termin wyjazdu do hoteliku. A osobom które chcą wesprzeć Szarusia jednorazowo, zaraz porozsyłam nr konta i uruchomię rozliczenie w pierwszym poście. Tak myślę sobie, żeby za te jednorazówki, poóki Szarik nie pojedzie do hoteliku, może kupić mu jakąś lepszą karmę na stawy, czy coś takiego? Trzeba nad tym pomyśleć. Dzięki wam wielkie wszystkim za obecność na tym wątku i gotowość do pomocy Szarikowi:) :) :) (w tygodniu pracuję do 15, w domu jestem koło 16-17, więc wątek będę kontrolować tylko późniejszym popołudniem i wieczorami). Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To chyba juz tylko brakuje 80 zl. stalych ??? Quote
pinkmoon Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Tak :) (uśmiech dlatego że to naprawdę niewiele... i wierzę, że uda się dozbierać. Mamy czas, bo miejsce i tak będzie we wrześniu). Quote
Szarotka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Napewno uzbieramy, dobrze by bylo uzbierac troche jednorazowych, na dodatkowe wydatki ............ Quote
Pinesk@ Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek, jutro przejżę. Fajny piesolek! :) Podniosę na razie Quote
IVV Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 dziekuje za zaproszenie. niestety w tej chwili moge tylko chlopaka popodnosic na pierwsza ... Quote
Recommended Posts