Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ Wy Dziewczyny jesteście prędkie:) Ja właśnie w worzdzie coś skleciłam,. ale jestem 100 % do tyłu:)

[FONT=Calibri]ZNALEZIONA NIEWIELKA SUNIA[/FONT]

[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Arial]7 lutego 2011r. około godz. 18 w Bolesławcu przy ul. Gdańskiej znaleziono suczkę. Więcej informacji można uzyskać osobiście w siedzibie Straży Miejskiej w Bolesławcu przy ul. M Brody 14 lub telefonicznie pod numerem tel. 75 644 79 90 Tel.wolontariusza 502 84 73 79[/FONT]
[FONT=Arial]Sunia czeka i bardzo tęskni.[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]

[FONT=Arial] [/FONT]

Posted

:):):):) Pani Aniu pani jest codzienie u psów ?? Bo do mnie nata ma przyjechać w pierwszy tydzień feri i bardzo by chciała iści ze mną do psiaków czy by była możliwości rzeby się tam spotkać w pierwszym tygodniu feri ?? Z Panią albo innymi żeby pokarmić psy i przynajmniej wyprowadzić ??

Posted

Kasiu - postaram się. Zobaczymy, czy P.Basia będzie jechała, P.Monika . Jutro będziemy się dogadywać:) Jak Laurę Tato podwiezie, to też może by po drodze kogoś zabrali. Nic się nie martwcie - damy radę.