Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O 9:30 zabieram P.Basię a później po drodze Monikę, Gosię i Patryka. Zawożę na miejsce i wracam po Kasię i Anię i myślę, że P.Anię też:razz:
Kasiu bądźcie z Anią tam gdzie w tamtym tygodniu - powinnam być około 9:55-10:00. I czekam na wiadomość -jak P.Ani będzie pasowało - mogę też podjechać tam gdzie poprzednio.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze nie odebrałam , ciągle zapominam... :D
a przynieść dla tego małego szorściaka obroże , ? bo nie wiadomo czy on ma ... tą co przyniosłam kiedyś dla kropki ale okazała się za duża. On też na małego wygląda

Posted

Kasiu - to jak Monika przeczyta, to może płytkę weźmie ze sobą, a ja jutro mam nadzieję, że uda się porobić więćej zdjęć to Laura i Ty dostałybyście płytkę już bardziej aktualną.
Czekałam, że Ania napisze bo wczoraj była u psiaków i od Niej wiem ,że tej Malutkiej już nie było.
Aleponawiam pytanie - umówiłaś się z Laurą? Jak nie to jestem koło stokrotki ok 9;55-10:00

Posted

ZAGINĘŁA SUCZKA HUSKY!

Kilka dni po Nowym Roku zaginęła adoptowana ze schroniska w Uciechowie SUCZKA HUSKY. Nazywa się Luna. Ma około 2 lata. Właściciel szuka psa już miesiąc, ale nikt nic nie widział - nikt nic nie słyszał...
Uciekła ze Świdnicy, ale dzisiaj może już być gdzie indziej...

Osoby które widziały gdziekolwiek psa husky proszone są o kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie.
tel. 510 433 322 lub 889 137 137
[email protected]

Posted

dzisiaj znalazłam psa kundla bez obrozy i chciał zeby go popiescic ;):cool3:pochodziłysmy pierw z nia troche nakarmiłysmy, zadzwoniłam z Anegelika po straz miejska zeby przyjechała i go zabrała . Noi przyjechała zobaczyła czy nie ma czipa i powiedzieli ze nie ma miejsca i gdybym zadzwoniła poł godz temu to by zabrali :-(:angryy: ja sie odwrociłam i sie rozpłakałam .Ona była taka posłuszna gdzies poszłam to ona za mna, słuchała sie .pozniej poszłam do domu z angela i ona gdzies poszła :placz:

Posted

a wyglądała na zagubioną , była zdezorientowana , jakby czegoś szukała .., bo być moze ktoś wypuśćł na spacer .. nuiestety tak robią :angryy::shake:.........