Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odłowiono psa
4 lutego 2011

Dnia 04.02.2011r. około godz. 14 w Bolesławcu przy ul. Staszica odłowiono psa rasy owczarek niemiecki maści czarnej podpalanej. Informacji o psie można uzyskać osobiście w siedzibie Straży Miejskiej w Bolesławcu przy ul. M.Brody 14 lub telefonicznie pod numerem 075 644 79 90

Posted

[quote name='Laura:)']ale niewiadomo czy jest na 100% w zP A Z RESZTA SZYBKO SIE NAPEWNO ZNAJDZIE WŁAŚCIEL ALBO GO SZYBKO KTOŚ ZADOPTUJE[/QUOTE]
Hej, miałabyś może miejsce w samochodzie jutro? Pani Dorota przekazała mi, że jedziesz mniej-więcej z moich stron do ZP

Posted

He:) He:) A już się układałam do snu:) Laura, a nie zabrałby Twój Tato po drodze Oli? Jak nie da rady, to nie ma sprawy ja zawiozę pierwszą grupę,a później podjadę po Olę.

Posted

Znaczy się najpierw mój tato miał mnie zawieść ale okaazało się że nie morze bo musi coś z rana w pracy załatwić i weroniki mama mnie i wera zawiezie a ile bedzie osób jutro a starczy dla kazdego żeby wyprowadził psa ?????

Posted

Laura, a jakby Weroniki mama miała jeszcze miejsce, to może Olę by zabrała po drodze z ul.Gdańskiej.
Olu jak się nie uda, bądź pod telefonem to ja przyjadę ,ale tak po 10-tej, bo tam kawałek jest.
Jak będzie nas więcej, to może jakieś nowe zdjęcia uda się psiakom porobić.
Może jutro będzie trochę bałąganu z dojazdami, ale damy radę:)