Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murzynek i Tosiunia jeszcze na Piastów ......Zaniosłam im jedzonko , jak od lekarza wracałam i trochę chrupek . Tosia pomagała mi przynosić słomę do zagrody , biega , jak cień , za człowiekiem i chce na rączki :roll:. .Ciężko stamtąd odchodzić :-(..............

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze Aniu, że byłaś u nich. Ciekawe, kiedy je przeniosą. Aniu, a ktoś tam do nich zagląda.
Monika dała ogłoszenie Tosi na bolec info a ja dałam tego rudzielca w zgubione/znalezione.
Monika - nagrałam płytkę, ale ja z nagrywaniem na płytę mam problem. Zobaczysz, czy coś z tego wyjdzie:razz: Moja mama podrzuci jutro Twojej:)
Dziewczynom nagram ale powoli.

Posted

Dnia 07.02.2011r. około godz. 13 w Bolesławcu przy ul. Brzozowej został odłowiony pies rasy mieszaniec maści czarnej podpalanej.Informacji o psie można uzyskać osobiście w siedzibie Straży Miejskiej w Bolesławcu przy ul. M.Brody 14 lub telefonicznie pod numerm tel. 075 644 79 90

Posted

W SYLWESTRA jakiś 11 -letni owczarek uciekł z posesji . w Bolesławcu . Jest ogłoszenie na zaginione.pl , było też na bolcu . Ma na imię Hektor -moze to ten :cool3:

Posted

Aniu, a gdzie to ogłoszenie, bo na bolcu już nie ma. Może jakiś nr telefonu jest to by się zadzwoniło.

Znalazłam ogłoszenie i nr telefonu. Aniu , jak nie dzwoniłaś to ja zadzwonię.

Posted

Dzwoniłam na 2 numery, bo pod tym pierwszym to koleś jakby wogóle sie nie ucieszył...dziwne, wiec zadzwoniłam na drugi nr-z innego ogłoszenia. Babka odebrała i od razu weszła na strone straży, ale mówiła, ze chyba to nie ten (dokładnie nie wiedziała bo to piesek jej siostry)
W międzyczasie oddzwoniła i potwierdziła, ze to na pewno nie ten.

Powiedziałam, zeby mi przesłała kilka fotek, to popytam tutaj na dogomanii,szansa zawsze jest ze się znajdzie...Piesek na pewno nie jest w schronisku, bo jest zaczipowany, tak wiec moze się gdzieś błakać...