Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Basiu za dobre wieści :) Szczęścia Cyganku. Też wierzę, że Boryskowi życie da szansę i domek.

Wczoraj pan adoptował Ponga.
Dziewczyny -potrzebne imię dla tego młodego owczarkowatego kudłacza.

Posted

Dostalam maila od pani ;pyta o Cyganka - napisałam ,ze adoptowany 2 dni temu .
pani szuka psa ,dobrego stroża .Mieszkają w małym miasteczku , okolica odludna , w Olszynie ,koło Lubania .
wkleję maila moz e.

Witam
Znalazalam strone internetowa, mam pytanie odnośnie psa o imieniu Cygan.
Mieszkam w małym miasteczku w domku jednorodzinnym i chcialabym miec psa ktory pomoglby mnie i mojej rodzinie poczuc sie bezpiecznie. Dom stoi na koncu wsi.Chodzi mi o psa ktory bylby czujny ale nie agresywny bo mam troje dzieci a najmlodsze ma 2,5 roku. Czy Cygan bylby odpowiedni?Jak reaguje na dzieci? A jesli nie on to moze jakis inny pies?Co do wielkosci to nie mam jakis wymagan chociaz wolalabym zeby nie byl zbyt duzy.
Pozdrawiam serdecznie
Irena

Mieszkam w Olszynie k. Lubania i moglabym przyjechac tuz przed Swietami gdzy jestem teraz w Szwajcarii.

Mamy duzy ogrod , ogrodzony i pies mieszkalby w budzie ale nie jakiejs rozwalonej tylko specjalnie zrobionej dla niego prządnej i wykonanej tak aby mu było cieplo.Miałby duzo miejsca do biegania ale zalezy mi na tym aby ni ebyl agresywny wobec dzieci bo nie chce psa ktory bylby wyłącznie strózem ale takiego ktory bylby tez naszym przyjacielem.

Wysłałam tej panii zdjecia Maksia:evil_lol: i Szakala ., . póki co .
Co myślicie /..

Posted

Myślę, że Maksiu by się bardziej nadawał. Z Szakalem nie wiadomo za bardzo jak do dzieci. Kiedyś jakaś pani była w zp z tymi dziewczynami i była też tam taka mała i one wszystkie były z Maksem i było Ok :) Chociaż Szakala nie można wykluczać.

Posted

a Lucky od dzisiaj stanowi wlasność UM w Boleslawcu. Jemu tez szukajcie domu. Oprawca dostal 3 miesiące w zawieszeniu na 2 lata i tylko ze wzgledu na podeszły wiek. Dostał też ostrzeżenie, ze w razie drobnej interwencji Straży lub Policji karę sie odwiesza. Zapłaci tez 1000 zł na TOZ.

Posted

[quote name='basia34']Dobra i taka kara chociaz liczylam na cos wiecej .Podrzucam pieski.[/QUOTE]

I tak dobrze, ze tyle. W innych przypadkach gdy pies przeżył, odkladają akta na pólkę ze względu "na małą szkodliwośc społeczną"