Laura:) Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=145022 :( Quote
basia34 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dziewczyny Cygan znalazl domek .Poszedl do pana ktory strozuje w nocy a na dzien jest u niego w domu.Szczescia Cygan tam bedzie Tobie dobrze. Quote
badmonique Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Bardzo się cieszę:) To jeszcze tylko Borysek został... Quote
basia34 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak tylko Borysek ,ale i do niego szczescie sie usmiechnie. Quote
dorota k. Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Dzięki Basiu za dobre wieści :) Szczęścia Cyganku. Też wierzę, że Boryskowi życie da szansę i domek. Wczoraj pan adoptował Ponga. Dziewczyny -potrzebne imię dla tego młodego owczarkowatego kudłacza. Quote
Laura:) Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Hym ... a to jest piesek czy suczka ??? Quote
badmonique Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ten nowy psiak to samiec:) Szukam dla niegi jakiegoś netypowego imienia i.... może SERKAN?:):):) Super , że Ponguś wrócił na "stare śmieci":) Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Przepraszam za off, ale szukamy pilnie DT dla małego szczeniaczka, inaczej trafi do schronu http://www.dogomania.pl/threads/218857-Szczeniak-z-bol%C4%85c%C4%85-%C5%82apk%C4%85-potrzebny-DT-na-ju%C5%BC-!/page2 Quote
aanka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dostalam maila od pani ;pyta o Cyganka - napisałam ,ze adoptowany 2 dni temu . pani szuka psa ,dobrego stroża .Mieszkają w małym miasteczku , okolica odludna , w Olszynie ,koło Lubania . wkleję maila moz e. Witam Znalazalam strone internetowa, mam pytanie odnośnie psa o imieniu Cygan. Mieszkam w małym miasteczku w domku jednorodzinnym i chcialabym miec psa ktory pomoglby mnie i mojej rodzinie poczuc sie bezpiecznie. Dom stoi na koncu wsi.Chodzi mi o psa ktory bylby czujny ale nie agresywny bo mam troje dzieci a najmlodsze ma 2,5 roku. Czy Cygan bylby odpowiedni?Jak reaguje na dzieci? A jesli nie on to moze jakis inny pies?Co do wielkosci to nie mam jakis wymagan chociaz wolalabym zeby nie byl zbyt duzy. Pozdrawiam serdecznie Irena Mieszkam w Olszynie k. Lubania i moglabym przyjechac tuz przed Swietami gdzy jestem teraz w Szwajcarii. Mamy duzy ogrod , ogrodzony i pies mieszkalby w budzie ale nie jakiejs rozwalonej tylko specjalnie zrobionej dla niego prządnej i wykonanej tak aby mu było cieplo.Miałby duzo miejsca do biegania ale zalezy mi na tym aby ni ebyl agresywny wobec dzieci bo nie chce psa ktory bylby wyłącznie strózem ale takiego ktory bylby tez naszym przyjacielem. Wysłałam tej panii zdjecia Maksia:evil_lol: i Szakala ., . póki co . Co myślicie /.. Quote
badmonique Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Super, że się co chwilę ktoś odzywa w sprawie psiaków:) Mam nadzieję, że do Maksiunia się los uśmiechnie. Albo do Szakala:) Quote
kasia8579 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Myślę, że Maksiu by się bardziej nadawał. Z Szakalem nie wiadomo za bardzo jak do dzieci. Kiedyś jakaś pani była w zp z tymi dziewczynami i była też tam taka mała i one wszystkie były z Maksem i było Ok :) Chociaż Szakala nie można wykluczać. Quote
basia34 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to trzymam kciuki dziewczyny za dobre adopcje,. Quote
Agata Balu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 a Lucky od dzisiaj stanowi wlasność UM w Boleslawcu. Jemu tez szukajcie domu. Oprawca dostal 3 miesiące w zawieszeniu na 2 lata i tylko ze wzgledu na podeszły wiek. Dostał też ostrzeżenie, ze w razie drobnej interwencji Straży lub Policji karę sie odwiesza. Zapłaci tez 1000 zł na TOZ. Quote
basia34 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dobra i taka kara chociaz liczylam na cos wiecej .Podrzucam pieski. Quote
Agata Balu Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='basia34']Dobra i taka kara chociaz liczylam na cos wiecej .Podrzucam pieski.[/QUOTE] I tak dobrze, ze tyle. W innych przypadkach gdy pies przeżył, odkladają akta na pólkę ze względu "na małą szkodliwośc społeczną" Quote
Laura:) Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [URL]http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=401[/URL] Quote
dorota k. Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Witamy, witamy Basiu :) Dziewczyny - jutro jak zwykle. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Quote
Recommended Posts