Jetrel Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Witam, cioteczki nie znacie kogoś kto jeździ na trasie Wrocław- Śląsk? Bo pilnie potrzebuję, dla kotka w transporterku i jego akcesoriów :) Quote
badmonique Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ringo pojechał do domu i to w góry:) Do Zieleńca koło Kudowy Zdroju:) Czyli jakieś 160 km? :) Byłyśmy z P. Basią dziś przy adopcji . Pan się od razu w nim zakochał i nie miał żadnych wątpliwości, żeby go wziąć. Ringuś też od razu Pana polubił. Pan nam pokazywał fotki swojego domu i drugiego owczarka.I obiecał, że da znać jak Ringo się zadomowi i że na pewno prześle nam zdjęcia:) Od Pani z biura w ZP wiem, że Lori tez znalazła nowy dom i Fuks też :) Nasze psiaki ukazały się na stronie Urzędu Miasta: http://um.boleslawiec.pl/umbc/index.php?option=com_content&view=article&id=1201:zaopiekuj-si-mn-&catid=7:aktualne-informacje Na stronie: http://www.istotne.pl/a6781.php I w ekspresie bolesławieckim. Quote
basia34 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ciesze sie ze pieski znajduja domy ,a reszte podnosze. Quote
aanka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Monika ,mogłabyś wstawić nowe zdjęcia tutaj , albo do albumu - głownie chodzi o Burbona .. z bolec. info nie mogę ich zapisać .. ja trochę choruję poki co .. Quote
badmonique Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Właśnie obrabiam fotki, i zaraz wrzucę Burbona do albumu. Na fotkach na spacerze Burbon wygląda jak całkiem inny psiak. Szakala trzeba koniecznie wyczesać i może nagrać filmik? To taki kochany wielki misiek... Mam wiadomości od Ringa:) Wszystko w porządku, Ringo szczęśliwy i cała rodzina szczęśliwa, choć zrobił Panu w samochodzie niemiłą niespodziankę jeśli wiecie o czym mówię:P Niestety choróbsko też mnie dopadło i mam nadzieję, że w sobotę będę już mogła iść do psiaków. Trzeba by koniecznie nad Burbonem popracować, bo widać, że zaczyna nam się chłopak zmieniać. Gdyby nie to , że wtedy tak szczekał jak ci Państwo przyszli go oglądać już by miał dom...Ma ktoś do nich nr tel? Aanka ty może masz na nich namiary? Quote
badmonique Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Zauważyłam, że Brando na każdym zdjęciu patrzy prosciuteńko w obiektyw :) Quote
badmonique Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 A to szorściaczek:) Patrzcie jaki słodziak... Jak się kliknie na zdjęcie to będzie filmik do obejrzenia. Quote
dorota k. Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ale słodziak :) A gdzie on ma szlafroczek;) Wczoraj psiaki nie mogły doczekać się spacerów. Cieszyły się jak szalone, a te , które musiały czekać na swoją kolej głośno wyrażały swoje zniecierpliwienie (słychać je było z daleka). Myślałam, że jest mniej zdjęć, ale widać, że coś się z nich wybierze. Szakala nie zdążyłyśmy wyczesać, bo na pierwszym miejscu był spacer. Postaramy nadrobić to w sobotę. Słusznie Monika zauważyłaś z Brando nie ma problemu z fotkami, bo się ustawia. Gorzej z Maksiem i Luckim - tym ancymonkom trudno zdjęcie zrobić. Quote
badmonique Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no u mnie to Szorściak ma raj na ziemi...zrobiłam mu ogłoszenie na bolec, i będę mu szukać drugiego tak wspaniałego domu jak mój... Quote
aanka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) Cieszę się ,że Ringo dobrze trafił -rozmawiałam z tym panem - wydawał się odpowiedzialny . zaraz pododaję zdj. Burbona w ogłoszeniach . Monika , a kto był oglądać Burbona -bo mnie nie było przy tym chyba - .nie wiem o kogo chodzi ..i kiedy byli ?. Burbon ma taki zwyczaj szczekać - wydaje się wtedy niedostępny zupełnie ...i nieco grożny .. Trzeba go bliżej poznać ..po prostu .. Edited January 15, 2012 by aanka Quote
basia34 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Pozdrawiam cioteczki a pieski podrzucam. Quote
badmonique Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Z 3 tyg temu jakoś był facet z babką, szukali psa, który by był groźny- do pilnowania. Niestety Burbon strasznie na nich szczekał. Quote
dorota k. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Jak dobrze, że jest z nami taka super zdolna młodzież. Laura- Dzięki :) Najważniejsze, bo jest nas tak mało,grać do jednej bramki. Mamy różne zdania , nie zwsze się zgadzmy. Staramy się, a nie zawsze "wychodzi"....Słuchajmy i szanujmy innych.....liczmy się z ich zdaniem. Quote
aanka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) szacunek działa w obie strony i słuchanie innych także . chodzi mi o psy i zawsze tak będzie . Także o TYGRYSA - O PRAWDĘ . innym jego odejście nie sprawia bólu .. ...- mną wstrząsnęłło....i zostawiło trwaly ślad.. nie wspomnę o innych sprawach.. Edited January 18, 2012 by aanka Quote
Laura:) Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Biedny Tygrysek :( !!! To jest aż smutne że wszystkim jest obojętne co się dzieje z psami w zp i z nami !!! Quote
dorota k. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Każdy ma swój sposób na wyrażanie emocji.... i ma do tego pełne prawo . Jedni robią to cicho, inni głośno. Quote
dorota k. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Poznajecie..... Roksi w domku Lucy :) Spotkałam się przypadkiem z Panią zdjęcie może nie najlepszej jakości bo z telefonu. Mam jeszcze kilka i postaram się wkleić. Lucy jest po sterylce , jest wesołym , energicznym, Pani określiła, że ma ADHD psiakiem. Pani da znać i mamy zaproszenie. :) Quote
badmonique Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 O Matko, jakie cudo z niej:) Trochę koloru innego nabrała :) Piękne oczyska ma:) a ja tez mam wieści:) Brando został dziś adoptowany. Na razie więcej nie wiem. I odnalazł się Pan Remika i miał go dziś odebrać :) Mam tez wieści od Ringa , który teraz nazywa się Dingo:) Ringo jak na prawdziwego młodzieńca przystało cały czas chce się bawić. Na szczęście mieszkają z nim oprócz tej owczarki starszej jeszcze dwie małe suczki- chętne do zabawy:) Niedługo otrzymam zdjęcia z nowego domu -to podeślę tutaj:) Quote
dorota k. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Laura, to na pewno Roksi, ja na zdjęciach- też mi się wydaje inaczej wychodzę.:) Mam jeszcze takie jak cieplej było to wkleję, ale z telefonu to trochę trwa. I pojedziemy też to zobaczysz. A co to za koń w Twoim avatarku? Czekam na zdjęcia Ringusia :) Brando - kochany olbrzym, mam nadzieję, że dobrze ma. I Remik też. Quote
dorota k. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 I jeszcze jedna sprawa. Zaczyna się okres rozliczania z fiskusem. Jest sporo osób, które chciałyby przekazać 1 % swojego podatku na zwierzaki. Na nasze, niestety nie można, więc moja propozycja jest taka : na Dłużynę, bo tam jest Magda i różnie się potoczyło, ale od niej się zaczęło, na Dzierżoniów, bo tam jechały nasze psiaki i tam są Wspaniałe Osoby, które dwoją się i troją..... co Wy na to? Quote
Recommended Posts