Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ringo pojechał do domu i to w góry:)

Do Zieleńca koło Kudowy Zdroju:) Czyli jakieś 160 km? :)

Byłyśmy z P. Basią dziś przy adopcji .
Pan się od razu w nim zakochał i nie miał żadnych wątpliwości, żeby go wziąć.
Ringuś też od razu Pana polubił.
Pan nam pokazywał fotki swojego domu i drugiego owczarka.I obiecał, że da znać jak Ringo się zadomowi i że na pewno prześle nam zdjęcia:)

Od Pani z biura w ZP wiem, że Lori tez znalazła nowy dom i Fuks też :)

Nasze psiaki ukazały się na stronie Urzędu Miasta:

http://um.boleslawiec.pl/umbc/index.php?option=com_content&view=article&id=1201:zaopiekuj-si-mn-&catid=7:aktualne-informacje

Na stronie:
http://www.istotne.pl/a6781.php

I w ekspresie bolesławieckim.

Posted

Monika ,mogłabyś wstawić nowe zdjęcia tutaj , albo do albumu - głownie chodzi o Burbona ..
z bolec. info nie mogę ich zapisać ..
ja trochę choruję poki co ..

Posted

Właśnie obrabiam fotki, i zaraz wrzucę Burbona do albumu.
Na fotkach na spacerze Burbon wygląda jak całkiem inny psiak.

Szakala trzeba koniecznie wyczesać i może nagrać filmik? To taki kochany wielki misiek...

Mam wiadomości od Ringa:)
Wszystko w porządku, Ringo szczęśliwy i cała rodzina szczęśliwa, choć zrobił Panu w samochodzie niemiłą niespodziankę jeśli wiecie o czym mówię:P

Niestety choróbsko też mnie dopadło i mam nadzieję, że w sobotę będę już mogła iść do psiaków.

Trzeba by koniecznie nad Burbonem popracować, bo widać, że zaczyna nam się chłopak zmieniać. Gdyby nie to , że wtedy tak szczekał jak ci Państwo przyszli go oglądać już by miał dom...Ma ktoś do nich nr tel? Aanka ty może masz na nich namiary?

Posted

Ale słodziak :) A gdzie on ma szlafroczek;)

Wczoraj psiaki nie mogły doczekać się spacerów. Cieszyły się jak szalone, a te , które musiały czekać na swoją kolej głośno wyrażały swoje zniecierpliwienie (słychać je było z daleka).
Myślałam, że jest mniej zdjęć, ale widać, że coś się z nich wybierze.
Szakala nie zdążyłyśmy wyczesać, bo na pierwszym miejscu był spacer. Postaramy nadrobić to w sobotę.
Słusznie Monika zauważyłaś z Brando nie ma problemu z fotkami, bo się ustawia. Gorzej z Maksiem i Luckim - tym ancymonkom trudno zdjęcie zrobić.

Posted (edited)

Cieszę się ,że Ringo dobrze trafił -rozmawiałam z tym panem - wydawał się odpowiedzialny .
zaraz pododaję zdj. Burbona w ogłoszeniach .
Monika , a kto był oglądać Burbona -bo mnie nie było przy tym chyba - .nie wiem o kogo chodzi ..i kiedy byli ?.
Burbon ma taki zwyczaj szczekać - wydaje się wtedy niedostępny zupełnie ...i nieco grożny ..
Trzeba go bliżej poznać ..po prostu ..

Edited by aanka
Posted

Jak dobrze, że jest z nami taka super zdolna młodzież. Laura- Dzięki :)
Najważniejsze, bo jest nas tak mało,grać do jednej bramki. Mamy różne zdania , nie zwsze się zgadzmy. Staramy się, a nie zawsze "wychodzi"....Słuchajmy i szanujmy innych.....liczmy się z ich zdaniem.

Posted (edited)

szacunek działa w obie strony i słuchanie innych także .
chodzi mi o psy i zawsze tak będzie .
Także o TYGRYSA - O PRAWDĘ .
innym jego odejście nie sprawia bólu .. ...- mną wstrząsnęłło....i zostawiło trwaly ślad..
nie wspomnę o innych sprawach..

Edited by aanka
Posted

Poznajecie.....

Roksi w domku Lucy :) Spotkałam się przypadkiem z Panią zdjęcie może nie najlepszej jakości bo z telefonu. Mam jeszcze kilka i postaram się wkleić. Lucy jest po sterylce , jest wesołym , energicznym, Pani określiła, że ma ADHD psiakiem. Pani da znać i mamy zaproszenie. :)

Posted

O Matko, jakie cudo z niej:) Trochę koloru innego nabrała :) Piękne oczyska ma:)

a ja tez mam wieści:)
Brando został dziś adoptowany. Na razie więcej nie wiem.
I odnalazł się Pan Remika i miał go dziś odebrać :)

Mam tez wieści od Ringa , który teraz nazywa się Dingo:)
Ringo jak na prawdziwego młodzieńca przystało cały czas chce się bawić.
Na szczęście mieszkają z nim oprócz tej owczarki starszej jeszcze dwie małe suczki- chętne do zabawy:)
Niedługo otrzymam zdjęcia z nowego domu -to podeślę tutaj:)

Posted

Laura, to na pewno Roksi, ja na zdjęciach- też mi się wydaje inaczej wychodzę.:) Mam jeszcze takie jak cieplej było to wkleję, ale z telefonu to trochę trwa. I pojedziemy też to zobaczysz. A co to za koń w Twoim avatarku?
Czekam na zdjęcia Ringusia :) Brando - kochany olbrzym, mam nadzieję, że dobrze ma. I Remik też.

Posted

I jeszcze jedna sprawa. Zaczyna się okres rozliczania z fiskusem. Jest sporo osób, które chciałyby przekazać 1 % swojego podatku na zwierzaki. Na nasze, niestety nie można, więc moja propozycja jest taka :

na Dłużynę, bo tam jest Magda i różnie się potoczyło, ale od niej się zaczęło,
na Dzierżoniów, bo tam jechały nasze psiaki i tam są Wspaniałe Osoby, które dwoją się i troją.....
co Wy na to?