Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety część psiaków została wywieziona:(:(:(
Nie było dziś Scooby'ego, Kory, Xeny i Łatki.
Psy które sa totalnie adopcyjne...aż się dzisiaj popłakałam, bo już czasem sił brakuje do tego wszystkiego:(

Sa też nowe 4 psiaki, wszystkie poszły na spacer:)
Dwa olbrzymiasy na szczęscie okazały się łagodne.
W kojcu Kajtusia jest podobny piesio do niego też wąsiasty, szczeniak, bardzo bał się wyjść z budy, musiał być straszony.
Na szczęście po chwili się do nas przekonał i szalał na spacerze:)

Drugi piesio- to ten ze strony straży miejskiej, jak go wyciągałyśmy to prawie zdrętwiał cały, bidok:(
Na spacerku okazał sie być mega przyjaznym psem:) Przy pierwszym kontakcie obszczekuje inne psy i ludzi , ale po chwili mu mija:) Nic nie ciagnie na smyczy, fajny gostek z niego :P Nazwałam go Pongo i chyba mu pasuje, co?

To teraz fotki:)]

Pongo

Posted

A teraz kolej na tego szczeniaka z brodą:)

Dziewczyny chyba musicie mu imię wymyslić,on sie zachowuje podobnie do Brunusia, ale jednak trochę lepiej:P

Co jakis czas skacze do góry a jak skoczy to wyżej od mojej głowy, długie łapska ma:)

I fotki.

I najpiekniejsze zdjęcie dzisiejszej sesji :D:D:D

A! No i ten piesio nie ma ogonka. Dziewczyny, wymyslajcie szybko imię dla niego:)

Posted

Teraz bedzie a la labradorka Tequila. Jest spora, większa od normalnego labradora, a to przeciez suka.

I Szakal, wielki ale bardzo przytulaśny, jak niedzwiedź wygląda. W zimie to mu chyba zimno nie bedzie takie ma futro:)

Posted

Nie mam pojęcia jak można dać jemu na imię... Może Laura coś wymyśli.
Kurde... Ciekawe gdzie te psy wywieźli :-(
A ten Pongo na trzecim zdjęciu (przytulony do p.Moniki) słodko się '' uśmiecha'' :loveu:
Szakal jaki słodki :)
Mam nadzieję, że niedługo pozwolą i nam chodzić, bo tak tęsknie za psiakami a szczególnie za Łatką :( ...

Posted

Ten mały terierek wcale taki malutki nie będzie. Co prawda siusia jeszcze jak dziewczynka, ale jest już spory psiak z niego. Taki nieokiełzany i nieułożony jeszcze. Dziewczyny imię to dla Was zadanie. Mi się każde podoba.
Dla Kory specjalnie przed spacerem po obróżkę jeździłam, bo wszystkie co miałyśmy poprzednio za duże były....ech:(

Posted

Laura:) napisał(a):
Hym........ tak się zastanawiam jak by było można nazwać tego małego terierka co jest w boksie Kajtka , a może Bari ?

Mi się wydaje, że Marley by mu pasowało, co wy na to?:)

Posted

Tekst do ogłoszen dla Marleya:

Marley -radosny, około siedmiomiesięczny psiak.
Jest dosyć duży, a raczej należałoby powiedzieć wysoki- to zasługa długich łapek.
Jak się zwinie w kłębek to pewnie będzie o połowę mniejszy:)Ma śmieszną mordkę i niewątpliwy urok.
Na początku był wystraszony, ale na spacerku staje się beztroskim młodzieńcem.
Nie ma ogonka więc cieszy się całym sobą:)
Nikt go jeszcze nie nauczył "dobrych manier", ale to pojętny psiak, zapatrzony w człowieka.
Może ktoś go przygarnie? Przecież nikt nie chciałby spędzić najpiękniejszych lat samotnie w ciasnym boksie...