Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Basiu, że do nas zaglądasz ..... ja mam trochę zaległości, które postaram się dzisiaj nadrobić.

Laura, Kasia - potzrebne imię dla tej małej pchełki - to Dziewczynka. Wrzuciłam na bolec.info - znalezione - czeka na akceptację.

Posted

Już się melduję i nadrabiam zaległości :oops:

Dziewczyny, nie kojarzycie takiej fajnej suni. Znaleziona na stacji Shell. Narazie nie trafiła do przechowalni, ale jak się szybko właściciel nie znajdzie, to trafi :(

Posted

marcelinka371 napisał(a):
Hejkaa, mam takie pytanko czy nie potrzebujecie wolontariuszy ????Bo ja byłabym bardzo chętna do zabawy z psinkami i do spacerów:)

Witam serdecznie. Niestety , nie my decydujemy o tym, kto może przyjść i wyprowadzać psiaki. O tym decyduje miasto i właściciel terenu. Mogą to być tylko osoby pełnoletnie i muszą podpisać odpowiednie dokumenty. Poroszę do nas zaglądać. Pozdrawiam.

Kasiu, Laura - pamiętamy o Was dziewczyny.
Dzięki Kasiu za appenzellera :)

Posted

w p[rzechowalni był urząd miasta robił dzis zdjecia .
Pytałam sie ,czy do Ekspresu może , Wspomniałam o telebimie też .. .WYś;lę zdjęcia do p.i Rychter ,wzięłłam maila od niej . Tylko prosiła, aby psiaki były poza kratkami , a mam y zdaje się wszystkie oprócz Burbonka .Burbon się otwiera ,psisko zestresowany (daŁ sie wygłaskać , ma kolczatkę na szyi ...może w sobotę nam go otworzą .)..
Tygrys -rozmawailam o nim ..też coś wspominała o behawioryście ,a ja o finansach :cool3: ., także...