Laura:) Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja pamiętam że kiedyś dawałam numer takiej Pani z gazety , ale niepamiętam w którym do poście było na jutro postaram się dać ten numer na dogo :D Quote
dorota k. Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Dzięki Basiu, że do nas zaglądasz ..... ja mam trochę zaległości, które postaram się dzisiaj nadrobić. Laura, Kasia - potzrebne imię dla tej małej pchełki - to Dziewczynka. Wrzuciłam na bolec.info - znalezione - czeka na akceptację. Quote
Laura:) Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja proponuje imiona jak Tajga lub Terra :D Quote
kasia8579 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Może Molly (Moli). A przy ogłoszeniach można pisać, że ma ubarwianie jak appenzeller :eviltong: Quote
dorota k. Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Ja na szybko na bolec nazwałam ją Pchełka, ale Wasze mi się barzdziej podobają - to które zostaje. Kasia - co to jest to umaszczenie jak appenzeller. Quote
kasia8579 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Appenzeller - taka rasa, psa. Tylko dużego, ale ma podobne umaszczenie ;) Quote
marcelinka371 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Hejkaa, mam takie pytanko czy nie potrzebujecie wolontariuszy ????Bo ja byłabym bardzo chętna do zabawy z psinkami i do spacerów:) Quote
basia34 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 pozdrawiam dziewczyny z Boleslawca i pieski ktorymi sie zajmuja.Dorotko gdzie jestes. Quote
kasia8579 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja tak tęsknie za psiakami... A ja na dogo rzadko jestem bo 3 gimnazjum, dużo nauki i nie mam czasu za bardzo. Quote
dorota k. Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Już się melduję i nadrabiam zaległości :oops: Dziewczyny, nie kojarzycie takiej fajnej suni. Znaleziona na stacji Shell. Narazie nie trafiła do przechowalni, ale jak się szybko właściciel nie znajdzie, to trafi :( Quote
dorota k. Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 marcelinka371 napisał(a):Hejkaa, mam takie pytanko czy nie potrzebujecie wolontariuszy ????Bo ja byłabym bardzo chętna do zabawy z psinkami i do spacerów:) Witam serdecznie. Niestety , nie my decydujemy o tym, kto może przyjść i wyprowadzać psiaki. O tym decyduje miasto i właściciel terenu. Mogą to być tylko osoby pełnoletnie i muszą podpisać odpowiednie dokumenty. Poroszę do nas zaglądać. Pozdrawiam. Kasiu, Laura - pamiętamy o Was dziewczyny. Dzięki Kasiu za appenzellera :) Quote
Laura:) Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :D :D śliczna ta sunia mam nadzieje że znajdzie się właściźel :) Quote
dorota k. Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Rudaskę odebrali dzisiaj właściciele :) Quote
aanka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 w p[rzechowalni był urząd miasta robił dzis zdjecia . Pytałam sie ,czy do Ekspresu może , Wspomniałam o telebimie też .. .WYś;lę zdjęcia do p.i Rychter ,wzięłłam maila od niej . Tylko prosiła, aby psiaki były poza kratkami , a mam y zdaje się wszystkie oprócz Burbonka .Burbon się otwiera ,psisko zestresowany (daŁ sie wygłaskać , ma kolczatkę na szyi ...może w sobotę nam go otworzą .).. Tygrys -rozmawailam o nim ..też coś wspominała o behawioryście ,a ja o finansach :cool3: ., także... Quote
Laura:) Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Miło usłyszeń dobre więś , że rudaske odebrali właśićela :D Quote
basia34 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pozdrawiam Was a pieski podnosze na gore. Quote
dorota k. Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy. Anka, napisz adres mailowy - Monika wyśle zdjęcia. Bunia - Daysy już w ciepełku o Aanka. Quote
Recommended Posts