Laura:) Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
aanka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Tak,byłam ... owczarek jest mocno zestresowany :-(- pewnie się wet przestraszył i zastrzyku :cool3:.....podeszłam , a on nawet warzceć leciutko zaczął :shake: , no więc go nie męczyłam już .. myślał, ze znów zastrzyk dostanie :-(.. On jest i tak wycofany i wystraszony jeszce cały czas , a teraz jest gorzej ...Ostatnio na spacerze był taki wesoły i grzeczny . Ma nadzieję ,ze zapomni ..... Wolański powiedział,ze muszą jutro przyjehcać jeszcze raz , aby mu coś na uspokojenie dać i chyba zeszyc łape .-żle wygląda - :-(..... nie wiem , jak - tak na miejscu :cool3:., bo dziś nie dali rady sobie z nim ...Wzięłłam Misia i Fada ,no i Kajtka na spacery ...Demon miał iść ,ale kagańca zapomniałam ,a ancymon się wyrywał :mad:,więc wróciłam ..... Tygrys b. spokojny dZiś - dał się poglaskać .. zero wurczenia ..........jednak te wiatry silne żle dzialają także na psy .............a poza tym ,jak jestem sama , jest spokojniejszy ......... Quote
Laura:) Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 biedny jest owczarek a powiniśmy go jakoś nazwać np. ROMEO , KAZAN , Brutus , AZOR, EMIR,FUKS Quote
Laura:) Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ale ja go wcześniej BRUTUS wołałam i reagował Quote
dorota k. Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Kazan - też mi się podoba:) Pamiętam - Laura -jak w Twoim wieku byłam, no trochę starsza - moja koleżanka (znajoma Twojej Mamy a Ciebie uczyła - P.Ala P.) miała właśnie owczarka Kazana. Quote
dorota k. Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ręce opadają:( Aniu jutro zadzwonię co z z sunią. P.Ania ma u siebie znalezioną sunię husky. Quote
Laura:) Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 imie Kazan to był tato mojego dawnego psa ale kogo to obchodzi wazne że owczarek ma imię Quote
Laura:) Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a tak wogule to w sobote przyjade z natą do psiaków Quote
badmonique Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Przed chwila trafiłam na azart-sacie na materiał zachęcający do adopcji psiaków z dłużyny i z naszej przechowalni, pewnie będa teraz to powtarzac co godzinę. Super sprawa, więcej osób sie dowie. Podawali namiary, telefony do strazy itd. nawet kilka razy o wolontariuszach wspominali:) Quote
aanka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ciekawam , co im Straż powie o psach np . Bandziorze .:angryy:.. Quote
dorota k. Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 A co im powie.... NIC, bo nic nie wiedzą. Masakra z tym dogo dzisiaj. Moniki w sobotę nie będzie - ma Bidulka zapalenie gardła i krtani. Monika zdrowiej. A my będziemy się jutro umawiać. Dobrze, że na bolec info dali na główną info o suni. Aniu - wydrukowałam narazie 3 ogłoszenia w wersji papier. Jutro postaram się skserować. Quote
Laura:) Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 a w sobote ile osób bedzie ja z nata bedziemy na 100% Quote
aanka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ta suczka jest taka miła i grzeczna -istne cudo .. śpi dużo:cool3:.. , moję psy b. gościnne za to :razz:. szkoda ,ze nie mogę już jej wziąsc :shake:,, nie chcę się przywiązać , już ja b. polubiłam :placz:... Nigdzie żadnych ogloszeń o zaginięciu , w mieście także nic. :shake:.....A na bolcu ktoś kiedyś ogłaszał suczkę husky do oddania - może to ta - nie pojmuję - taka śliczna i grzeczna :mad:.. coś mi się zdaje ,ze to może być ona ..... Jdziemy za godz. na spacer .......potem moje potworki ........ Quote
Laura:) Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 p.aniu ta suczka jest u pani w domu a wogule to o co chodzi z ta suczka husky ?????? Quote
Laura:) Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 P.Aniu pani ma ją u siebie ?????????? Quote
Laura:) Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4E8MUG0yLJw Quote
Recommended Posts