Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,byłam ... owczarek jest mocno zestresowany :-(- pewnie się wet przestraszył i zastrzyku :cool3:.....podeszłam , a on nawet warzceć leciutko zaczął :shake: , no więc go nie męczyłam już .. myślał, ze znów zastrzyk dostanie :-(.. On jest i tak wycofany i wystraszony jeszce cały czas , a teraz jest gorzej ...Ostatnio na spacerze był taki wesoły i grzeczny . Ma nadzieję ,ze zapomni ..... Wolański powiedział,ze muszą jutro przyjehcać jeszcze raz , aby mu coś na uspokojenie dać i chyba zeszyc łape .-żle wygląda - :-(..... nie wiem , jak - tak na miejscu :cool3:., bo dziś nie dali rady sobie z nim ...Wzięłłam Misia i Fada ,no i Kajtka na spacery ...Demon miał iść ,ale kagańca zapomniałam ,a ancymon się wyrywał :mad:,więc wróciłam ..... Tygrys b. spokojny dZiś - dał się poglaskać .. zero wurczenia ..........jednak te wiatry silne żle dzialają także na psy .............a poza tym ,jak jestem sama , jest spokojniejszy .........

Posted

Kazan - też mi się podoba:) Pamiętam - Laura -jak w Twoim wieku byłam, no trochę starsza - moja koleżanka (znajoma Twojej Mamy a Ciebie uczyła - P.Ala P.) miała właśnie owczarka Kazana.

Posted

Przed chwila trafiłam na azart-sacie na materiał zachęcający do adopcji psiaków z dłużyny i z naszej przechowalni, pewnie będa teraz to powtarzac co godzinę. Super sprawa, więcej osób sie dowie.
Podawali namiary, telefony do strazy itd. nawet kilka razy o wolontariuszach wspominali:)

Posted

A co im powie.... NIC, bo nic nie wiedzą.
Masakra z tym dogo dzisiaj.
Moniki w sobotę nie będzie - ma Bidulka zapalenie gardła i krtani. Monika zdrowiej.
A my będziemy się jutro umawiać.

Dobrze, że na bolec info dali na główną info o suni. Aniu - wydrukowałam narazie 3 ogłoszenia w wersji papier. Jutro postaram się skserować.

Posted

Ta suczka jest taka miła i grzeczna -istne cudo .. śpi dużo:cool3:.. , moję psy b. gościnne za to :razz:. szkoda ,ze nie mogę już jej wziąsc :shake:,, nie chcę się przywiązać , już ja b. polubiłam :placz:... Nigdzie żadnych ogloszeń o zaginięciu , w mieście także nic. :shake:.....A na bolcu ktoś kiedyś ogłaszał suczkę husky do oddania - może to ta - nie pojmuję - taka śliczna i grzeczna :mad:.. coś mi się zdaje ,ze to może być ona ..... Jdziemy za godz. na spacer .......potem moje potworki ........