Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2 szczeniaczki są adoptowane już dawno , jeden jest na mojej ulicy Tosia :lol: - spotykam ją często . Cezar niestety wywieziony do Niemiec zostal przez panią A.,nie wiem gdzie jest obecnie..............

Posted

Pani Doroto czy ja bym mogła może jutro pojechać z Panią i Panią Anią ? Bo ja będę spała u siebie a ode mnie chyba nie ma autobusu a mam blisko do krzyża :)

Posted

Ja jestem dopiero teraz. Ok. 9:30 zabiorę Laurę i mogę po Ciebie Amanda podjechać - byłabym tak 9:35 koło Domu Dziecka - gdzieś tam mieszkasz - prawda. Amanda Dziewczynkom rodzice pisali takie oświadczenie, że wyrażają zgodę na wyprowadzanie psiaków. Dobrze byłoby aby Twoi rodzice też napisali. Ja jeszcze jutro rano zajrzę, czy po Ciebie przyjeżdżać.
Ok. 9:40 zabiorę P.Basię i Kasię. P. Monika nie wiem czy będzie - jak coś to ma na własną rękę dojechać.

Posted

Proszę Pani niech Pani jutro pomnie nie przyjeżdża , pojadę z Mamą i od razu podjedziemy po Anie i Ewę :) To moja mama jutro napiszę tą zgodę tam ma być coś takiego : "Wyrażam zgodę na wyprowadzanie psów ze schroniska" ? :)