zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='andzia69']no przystojniak z niego, ze hej!:p:loveu: prawie taki śliczny jak ostatnia benia wyciagnieta wczoraj z tej mordowni: [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/3585/imgp0872a.jpg[/IMG] tylko ona bidusia ma bardzo chore oczka:([/QUOTE] Andzia...nie podpadaj ...nie podpadaj...wrrrrrr...- każdy jest najcudowniejszy na swój indywidualny sposób...Agatka cudna jest...Dimuś cudny jest!!! I to jest piękne,że są piękne na swój indywidualny sposób... Dimko ...chłopaczku...ZANIEMÓWIŁAM...NIE MA ZASKORUPIAŁEGO PANCERZA NA GRZBIECIE...nie przemarzniesz...i ogłoszenia można już robić!!!! [B]Marysiu, Roxi...[/B]kawał giga wspaniałej roboty!!!!Dziękuję, a Dimka jak, czytam już podziękował... dziękuję też za uwagi- bardzo przydadzą się do komponowania treści do ogłoszeń... Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ...ale tego to już nie przetrzymałam i nawet monitor nie zaprotestował jak parsknęłam na niego...sam by parskał gdyby mógł...no,bo jak nie parsknąć???? SIĘ NIE DA... [B]Rany! Ale obciach! I jeszcze zdjęcia robią![/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima1a.jpg[/IMG] Quote
Jo37 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Piękny psiak. Szkoda,że nie mam warunków na takiego psiaka. Quote
Aimez_moi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Boziu.....:) ale cudenko..... A to zdjecie w wannie......rewelka.... Quote
plina Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jejku, dopiero teraz na zdjęciach przed i po widać jak mocno miał poklejoną i sfilcowaną sierść...Ale teraz jest.. łaa! Prześlicznie, przeładnie! :sweetCyb: Dimka, jakaś pannica na pewno będzie chciała takiego przystojniaka! :grin: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='plina']Jejku, dopiero teraz na zdjęciach przed i po widać jak mocno miał poklejoną i sfilcowaną sierść...Ale teraz jest.. łaa! Prześlicznie, przeładnie! :sweetCyb: Dimka, jakaś pannica na pewno będzie chciała takiego przystojniaka! :grin:[/QUOTE] Dokładnie tak...mam szczęście do parek gigantycznych, więc może i tym razem się uda....a cudownie wyglada...zabieram się do fotek przesłanych przez Selengę...znikam,bo na spokojnie trzeba się nimi zająć i cudnego Dimkę pokazać!!! [B]Ajcka...prześlij info o kosztach na maila [email][email protected][/B]...na[/email] pw może nie dojść lub mogę nie potrafić otworzyć... Raz jeszcze ...buziole ogromne!!! A fotę w wannie sobie w tapetę wmontuję...fenomenalny wypłosz!!! Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 W związku z tym,że kastracja 23 września, by czasu nie marnować i jeśli nie będzie przeciwskazań...dzwonię do hotelu by Dimkę całym kombajnem szczepień zabezpieczyć...odpchlaczem, odkleszczaczem poczęstować i o robale zadbać odpowiednio!!! Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='zuzlikowa']W związku z tym,że kastracja 23 września, by czasu nie marnować i jeśli nie będzie przeciwskazań...dzwonię do hotelu by Dimkę całym kombajnem szczepień zabezpieczyć...odpchlaczem, odkleszczaczem poczęstować i o robale zadbać odpowiednio!!![/QUOTE] Dzwoniłam i ...zupełnie nie wiem co tam jest w książeczce!!! Szczepienie na wściekliznę z datą 6.05.2010...?...jakieś paski czerwono,żółte potwierdzające szczepienia, ale jakie?...zupełnie nie daje się wyłapać...tak więc, poleciłam Beacie by spróbowała wyjaśnić z wetką tę kwestie,[B]a niezależnie od tego, jutro odrobaczyć, dziś odpchlić i zabezpieczyć przed tymi żyjątkami, a w poniedziałek zaszczepić przeciw wirusom, jeśli nie będzie przeciwskazań zdrowotnych...koszt 45zł...[/B] Dimka ma stale problemy ze stolcem(krowie placki w barwie beżu o dziwnym zapachu), jeśli je suchą karmę...ale jak dostaje dodatek mięsa, stolec się stabilizuje...nie ma problemu z apetytem- chętnie zjada nie przejawiając też objawów agresji miskowej...przy okazji kastracji Dimce trzeba będzie trzeba zrobić pełne badanie krwi...co najmniej. Generalnie: nie jest psem okazującym -nawet w sytuacjach stresowych - zachowań agresywnych... Quote
Selenga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='zuzlikowa'] A fotę w wannie sobie w tapetę wmontuję...fenomenalny wypłosz!!![/QUOTE] Dają tę fotę w ogłoszeniach - sukces murowany :D Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [B][SIZE=4]Ten cudowny wypłosz,który w tak cudnego misia się przemienił, [COLOR=Red]bardzo prosi o pomoc...[/COLOR][/SIZE][/B] [B]Rany! Ale obciach! I jeszcze zdjęcia robią![/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima1a.jpg[/IMG] [B]Nooo!!! Tak jakby lżej, przyjemnie i pachnąco :smile:[/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima2.jpg[/IMG] Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 hahaha...wstawię w miniatury!!! Nikt się nie oprze!!! [quote name='Selenga']Dają tę fotę w ogłoszeniach - sukces murowany :D[/QUOTE] Quote
ewelinka_m Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='zuzlikowa']Dzwoniłam i ...zupełnie nie wiem co tam jest w książeczce!!! Szczepienie na wściekliznę z datą 6.05.2010...?...jakieś paski czerwono,żółte potwierdzające szczepienia, ale jakie?...zupełnie nie daje się wyłapać...tak więc, poleciłam Beacie by spróbowała wyjaśnić z wetką tę kwestie,[B]a niezależnie od tego, jutro odrobaczyć, dziś odpchlić i zabezpieczyć przed tymi żyjątkami, a w poniedziałek zaszczepić przeciw wirusom, jeśli nie będzie przeciwskazań zdrowotnych...koszt 45zł...[/B][/QUOTE] cudowne zdjęcia!! dziewczyny kawał dobrej roboty przy nim odwaliły! Dimuś jest nie do poznania!! :multi: :Rose: Zuzlikowa przypuszczam, że chodzi o tą książeczkę ze schroniska...ja bym im nie wierzyła, że to szczepienie wgl się odbyło..tam wszystko jest jedną wielką mistyfikacją Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='ewelinka_m']cudowne zdjęcia!! dziewczyny kawał dobrej roboty przy nim odwaliły! Dimuś jest nie do poznania!! :multi: :Rose: [B]Zuzlikowa przypuszczam, że chodzi o tą książeczkę ze schroniska...ja bym im nie wierzyła, że to szczepienie wgl się odbyło..tam wszystko jest jedną wielką mistyfikacją[/B][/QUOTE] Dokładnie takie same mam odczucia... Quote
Malwi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ej!!! ja sie tak nie bawię!!! 3 zdjęcia na wątku ... a podobno dużo miało być ...:mad::mad::mad::mad: Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Malwi']ej!!! ja sie tak nie bawię!!! 3 zdjęcia na wątku ... a podobno dużo miało być ...:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] hehehe...kto ma, ten ma...ale postaram się wstawić więcej, jak pomożesz dziewojo w ogłaszaniu...i jak- zmusi Cię ciekawość????? Postaram się wstawić więcej fotek...piękny jest i chłopak i foteczki!! Quote
Malwi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jak tylko doprowdzę stan benków do porządku, wyrobie sie z trzema layoutami do stron ... poukładam sobie wszystko... tymczasem poproszę fotki na maila :D wrzucę go na stronę , bo jeszcze go tam nie ma ... Quote
Paulina_mickey Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dima na swój folder na nk [url]http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/16[/url] Quote
Malwi Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 poproszę metryczkę Dimy - nie wiem czy miał wypełnioną czy nie w każdym bądź razie nie mogę znaleźć Quote
plina Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Gdzie będziecie go ogłaszać? Mam kilkanaście "swoich" stron na których mam konto. Dajce text, zdjęcia mogę wykorzystać te stąd (chyba że te przesyłane na emaila są ładniejsze :evil_lol: ) I ruszamy do pracy... Quote
ANETTTA Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dzisiaj same metamozrfozy .............gdyby wschronach były salony pieknosci nie byłoby psów...bezdomnych i schroniskowych Quote
andzia69 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='ewelinka_m'] Zuzlikowa przypuszczam, że chodzi o tą książeczkę ze schroniska...ja bym im nie wierzyła, że to szczepienie wgl się odbyło..tam wszystko jest jedną wielką mistyfikacją[/QUOTE] dokładnie! kiedyś dziewczyny wiozły rottka od nas...psa...w samochodzie zerknęły do ksiazeczki i co było napisane? SUKA! więc te ksiazeczki to sobie można w .... wdadzic - no chyba, że przy człowieku szczepią to jeszcze im można uwierzyć;) i na bank na zadne wirusówki nie szczepią! Quote
bico Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 zuzliku, ja już się pogubiłam:oops: jakie są koszty zrobienie Dimki na bóstwo? bo przecież miałyśmy się składać razem - ja i kilka dziewczyn też chyba o tym pisało...:oops: Quote
kagome19 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Takiemu przystojniakowi to nikt sie nie oprze Quote
Recommended Posts