Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='snuszkak']

Pani mieszkającej blisko mnie (w sąsiednim miasteczku może poszukamy coś większego) miałam dziś jeszcze jednego maila w sprawie Wili, ale ona już na Wawe zarezerwowana więc podesłałam inne jamniki i czekam na ankietę

Snuszkak, podeślij tej Pani Gabusię :loveu: ona też jamnikowata trochę i cudnej urody, sama zobacz:

http://www.dogomania.pl/threads/191623-Maciupe%C5%84ka-przeurocza-3-mies.-sunia-Gabi-szuka-domu

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
Snuszkak, mogę ogłosić ? Że szukamy transportu Poznań - Warszawa dla 2 jamników młodych ? :multi:

koniecznie!! bo transportu szukamy, to załóż i podeślij tutaj linka :)

Posted

Otrzymałam właśnie SMS-a od Snuszkak - Wila jutro jedzie do DS do Warszawy :D
Szejk nie może jeszcze wyjść ze schroniska i dojedzie do Wili w piątek najpóźniej, być może trzeba będzie go odebrać w Sochaczewie i dowieźć do Warszawy.
Super, nie ?

Posted

hej! za pośrednictwem mojego TZ pozdrowienia z podróży przesyła Wilunia :)
malutkiej podoba się wycieczka, siedzi na kocyku i obserwuje świat
chwilami pomaga mojemu TZ w kierowaniu i stoi oparta przednimi łapkami o jego ramię, nawet już buziaki dostał
Krzysiek jest nią oczarowany :loveu:

Posted

Ja tylko wiem, że nowa Pani Wili jeszcze wioząc ją do domu z punktu przekazania - dzwoniła do Madalleny zachwycając się jaka Wila grzeczna, słodka, przytula się, buzi daje, na kolanka włazi, mądra itp. :D
Madallena obcesowo sprowadziła Panią na ziemię twierdząc, że "dobra, dobra, później zobaczymy jaka mądra i kochana - teraz to efekt stresu" :evil_lol: ale Pani jej nie uwierzyła.
Jakoś w piątek chcą pojechać do Sochaczewa po Szejka, nie wiem kto z kim, czym, ale się wybierają :)

Posted

[quote name='agusiazet']Czy wszystko w porządku u Wili?[/QUOTE]

Snuszkak jest w kontakcie - ale telefonicznym i jest wyjechana, nie ma dostępu do internetu oraz Madallena - ma bana, więc też nie popisze.
Z tego co ja wiem - OK i czeka na Szejka :)

Posted

[B]Co u Wili ??? 3mam bardzo mocno kciuki ...[/B]

[B]****************************************************************[/B]

[B][COLOR=navy]A ja chciałbym zaprosić WAS na wątek Rocky'ego - mojego nowego podopiecznego !!!:[/COLOR][/B]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][URL="http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego[/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=red])[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=navy]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080]<D.>[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]