Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

snuszkak napisał(a):
myśle że to nie problem, tylko musimy znać szczegoły, ale miałam jeden dziś miły telefon nie w sprawie małej ale innego psiaka który już ma dom i tak sobie myślę czy by tam Wilę nie posłać, tylko musimy iść na wizytę!

Jasne, zawsze warto spróbować!!!

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a no efekty takie że dzis wioząc do Buku Fibi na stransport do Niemiec zabrałam ze sobą do mnie na DT Wilę :) bo tam 2 rude małe jamniki przybyły i ciasno jak cholera się zrobiło to cóż długo nie trzeba było myśleć, mała rewelka wykąpana już jutro odrobacze jeszcze dodatkowo, dopiero później coś na pchełki ikleszcze profilaktycznie i mała może domku szybko szukać

wariat z niej straszny, domek się jej u mnie chyba podoba, Pako do zabawy zaczepia a jak juz nie ma siły się z nią gonić to go obszczekuje
sorka aguziazet mam nadzieję że nie jesteś zła że sunia u mnie ale tam 2 nowe są do zabrania a Wila ma chorobę lokomocyjną to może i lepiej że tyle kilometrów robić nie musiała

Posted

Snuszkak, przecież to wspaniale!!! Ja mam kontakt z miłą dziewczyną z Krakowa, której podoba się Wila, ale musi przekonać mamę. Jak się coś wykluje dam znać. I mile widziane zdjęcia z domowych pieleszy!!!

Posted

Fajna z Ciebie gościówa Snuszkak :) Fajnie, że wzięłaś Wilę na DT.
A ja już myślałam, że Wila w spadku po innym piesku ma szansę na DS, ale z DT ma większe szanse na super dom niż ze schroniska.

Posted

poznajecie?
Z porannej zabawy na deszczowym ogródku

i mój Pako po tej zabawie wykończony małą

zdjęcia suni wysłałam do zainteresowanej fajnej Pani, jak sie zdecyduje będzie fajnie bo blisko mnie

Posted

Słodziak z jamnisi niesamowity. Dobrze by było Snuszkak, gdyby się Twoja sąsiadka na nią zdecydowała :)
I Pako powiem Ci, przecudnej urody. Posokowiec o ile się nie mylę ? Uwielbiam takie.

Posted

jestem zakochana...gdyby tylko moi rodzice dali się przekonać na mała :( ale jakoś po stracie 2 lata temu Suzinki (w typie jamniora) boją się brać odpowiedzialność za kolejnego psiaka....mojego rudego traktują jak wnuka...:(

Posted

Ja tylko napiszę, że jest duuża szansa na dom stały, sprawdzony, w Warszawie. Szczegóły u Madalleny, która ma bana, ale jak już wróci ze spaceru z psami i po 2 godzinach gadania przez telefon dojdziemy do Wili to napiszę szczegóły.
Natomiast niewykluczone, że zaraz wykluje się kwestia transportu Poznań - Warszawa. Może uda się znaleźć nieodpłatny, to często uczęszczana trasa.

Posted

E-S napisał(a):
Ja tylko napiszę, że jest duuża szansa na dom stały, sprawdzony, w Warszawie. Szczegóły u Madalleny, która ma bana, ale jak już wróci ze spaceru z psami i po 2 godzinach gadania przez telefon dojdziemy do Wili to napiszę szczegóły.
Natomiast niewykluczone, że zaraz wykluje się kwestia transportu Poznań - Warszawa. Może uda się znaleźć nieodpłatny, to często uczęszczana trasa.

To myślimy pozytywnie, aby się udało!!!

Posted

to ja czekam na info już konkretne :)

Pani mieszkającej blisko mnie (w sąsiednim miasteczku może poszukamy coś większego) miałam dziś jeszcze jednego maila w sprawie Wili, ale ona już na Wawe zarezerwowana więc podesłałam inne jamniki i czekam na ankietę

E-S czekam na szczegóły dotyczące domku i czy transportu szukać, ufam że domek sprawdzony i fajny bo sama nie mam możliwości jechać go zobaczyć i liczę że oczywiście zgadza się na sterylkę i Madallena to później chętnie sprawdzi

Posted

Snuszkak, państwo dzisiaj do Ciebie chcą zadzwonić, wysłałam Ci wczoraj w nocy SMS, o której najlepiej Ci pasuje, żeby zadzwonili, żebyś miała czas pogadać. Madallena będzie mieć psiaki pod nadzorem stałym. O rozmnażaniu mowy nie ma, to doświadczony psi dom, aktualnie nie mają psa, bo umarł ze starości. Zastanawiają się nad więcej niż 1 jamnikiem od Was, bo 2 będą się lepiej chować niż 1 i zamiast demolką domu zajmą się zabawą ze sobą.
Sterylki będą na 100 %, państwo nie chcą ani szczeniaków ani koszmaru cieczki i popędu u jamniorka i okolicznych psów wyjących do Wili, w mieście to koszmar przecież. Napisz mi SMS albo tu o której godz. Państwo mogą najlepiej zadzwonić, żebyś z nimi porozmawiała, OK ?