Nitor-Nivalis Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 kl. Otwarta Zausel's VOICE LIKE A FOX- dosk. I, Ant.Dt.Ch.VDH Yamaha's GOLUBI ZVEZDI- nb Oumiak's ADVANCE TO GO- chyba druga :roll: Shimani CIANA- ? EVER AFTER CAMEO APPEARANCE- ? Nie mam pojęcia, kto dostał res. CACIB'a, jak również res. CAC'a w sukach :roll: Ewo, może Ty coś widziałaś? wg moich wyliczen z tego co dzialo sie na ringu w klasie otwartej Zausel's VOICE LIKE A FOX- dosk. I, Ant.Dt.Ch.VDH Yamaha's GOLUBI ZVEZDI- nb Oumiak's ADVANCE TO GO- III Shimani CIANA- IV EVER AFTER CAMEO APPEARANCE- II res. Ant. Dt. Ch. VDH res. CAC i res. CACIB dostala wybitna suczka z klasy otwartej :cool1:
flashka-g Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja właśnie wróciłam z Hiszpani gdzie bylam na wystawie w Matronell pod Barcelona. BOB wzial SIMBA del Karracess oraz BOG ( nie wiem jak BIS bo byl w niedziele). A w niedziele odwiedziłam wystawe we Francji w Perpighan- BOB I BOG Innisfree INSIDER TRADE- UKONCZYŁ INTERCHAMPIONAT:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Ogolnie wystawa w Hiszpani dobrze zoorganizowana, sedziowanie o czasie bez opoznien, wszystko szło sprawnie. Sędzia Dan Erickson z Szwecji raczej nie wybieral okreslonego typu, wybieral rozne psy. Bob jak juz mowilam dostal Simba a CACIB w sukach Tiffany del Karraces. Ja wystawialam Akrona de Ciukci- 1 ex./2 oraz Bain`s Nothern Hopes Are High 3 ex/5. W niedziele w Francji na teren wystawy wpuszczali dopiero o 8.30 ( nie mowiac ze o 9 zaczyna sie sedziowanie w ringach- husky szly na szczescie dopiero ok. 14). Nie mowiac gdzie jeszcze cala odprawa ze spradzaniem chipów. Hala na wystawe fajna.Sedziowala sedzina francuska Jaquelline Senecat ( oprocz szczeniat i mlodziezy). Ring byl fatalny sliski z skrawkiem jakiegos brudnego pozaginanego dywanika. Psy sie slizgaly i niektore przeskakiwaly przez ten dywan ktory byl polozony przez srodek ringu.Akron byl 2 na 3, ustawila go pomiedzy dwoma psami ktore byly powiedzmy jak w czeskim typie. Carsen 2ex/2. Stewart CAC, CACIB BOB BOG. Laguna de Ciukci 2/3- otwarta i CACIB wygrala suka w 5 tygodniu ciazy, jeszcze wystawca sam sie chwalil sedzinie ze ma 10 szczeniakow w srodku bo tak wyszlo na USG i ze to 5 tydzien:roll: Z reszta wogole nie chciala biegaca ani stac. Tak wiec do Francji mnie juz nie ciagnie:) za to Hiszpania jak najbardziej:) Pozniej napisze pelne wyniki, na zdjecia niestety nie mialam czasu.
galadria Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='flashka-g']Ja właśnie wróciłam z Hiszpani gdzie bylam na wystawie w Matronell pod Barcelona. BOB wzial SIMBA del Karracess oraz BOG ( nie wiem jak BIS bo byl w niedziele). A w niedziele odwiedziłam wystawe we Francji w Perpighan- BOB I BOG Innisfree INSIDER TRADE- UKONCZYŁ INTERCHAMPIONAT:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Ogolnie wystawa w Hiszpani dobrze zoorganizowana, sedziowanie o czasie bez opoznien, wszystko szło sprawnie. Sędzia Dan Erickson z Szwecji raczej nie wybieral okreslonego typu, wybieral rozne psy. Bob jak juz mowilam dostal Simba a CACIB w sukach Tiffany del Karraces. Ja wystawialam Akrona de Ciukci- 1 ex./2 oraz Bain`s Nothern Hopes Are High 3 ex/5. W niedziele w Francji na teren wystawy wpuszczali dopiero o 8.30 ( nie mowiac ze o 9 zaczyna sie sedziowanie w ringach- husky szly na szczescie dopiero ok. 14). Nie mowiac gdzie jeszcze cala odprawa ze spradzaniem chipów. Hala na wystawe fajna.Sedziowala sedzina francuska Jaquelline Senecat ( oprocz szczeniat i mlodziezy). Ring byl fatalny sliski z skrawkiem jakiegos brudnego pozaginanego dywanika. Psy sie slizgaly i niektore przeskakiwaly przez ten dywan ktory byl polozony przez srodek ringu.Akron byl 2 na 3, ustawila go pomiedzy dwoma psami ktore byly powiedzmy jak w czeskim typie. Carsen 2ex/2. Stewart CAC, CACIB BOB BOG. Laguna de Ciukci 2/3- otwarta i CACIB wygrala suka w 5 tygodniu ciazy, jeszcze wystawca sam sie chwalil sedzinie ze ma 10 szczeniakow w srodku bo tak wyszlo na USG i ze to 5 tydzien:roll: Z reszta wogole nie chciala biegaca ani stac. Tak wiec do Francji mnie juz nie ciagnie:) za to Hiszpania jak najbardziej:) Pozniej napisze pelne wyniki, na zdjecia niestety nie mialam czasu. ...Nadesłane przez Karracess ........chyba nie będa mieli nic przciwko ze wklejam te foty na forum:roll:
Cyraneczka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='galadria']...Nadesłane przez Karracess ........chyba nie będa mieli nic przciwko ze wklejam te foty na forum:roll: Śliczne zwierzątko na tym drugim zdjeciu (przynajmniej z główki i szyjki ;)). Co to jest??
galadria Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Cyraneczka']Śliczne zwierzątko na tym drugim zdjeciu (przynajmniej z główki i szyjki ;)). Co to jest?? to AYUKA'S CRYSTAL EFFECT :cool3:
Cyraneczka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 zpr napisał(a):A mi sie Simba bardzo podoba, śliczny psiak :p Śliczny ;) Ale jak to mówi jeden z moich znajomych sędziów - śliczny piesek, ale jakiejś innej rasy :p. Ale już nic nie mówię, bo przeciez wielu osobom się podoba i w sumie sporo wygrywa. A nie mnie tu jego eksterier oceniać...
flashka-g Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cyraneczka napisał(a):Śliczny ;) Ale jak to mówi jeden z moich znajomych sędziów - śliczny piesek, ale jakiejś innej rasy :p. Ale już nic nie mówię, bo przeciez wielu osobom się podoba i w sumie sporo wygrywa. A nie mnie tu jego eksterier oceniać... jest po prostu bardzo dobrze przygotowany i pokazany przez co staje sie efektowny. Dla mnie typowy Karracess;)
flashka-g Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Obiecane wyniki MARTORELL s.Dan Ericson (Szwecja) PSY kl. szczeniat (3) 1 - Brian de Gonssor 2 - Ayuka's Contender 3 - Coral Reef de Ciukci kl.mlodziezy (2) 1 - Bombe Corsica Husky 2 - Bly Igashu of Settler's Bay kl.posrednia (2) 1 - Akron de Ciukci 2 - Lance de Ciukci kl.otwarta (7) 1 - CAC, R.CACIB - Zahir dos Campos da Rainha 2 - Innisfree's Insider Trade 3 - Auron de Siberian Land 4 - Upington of Settler's Bay kl.championow (5) 1 - CACIB, BOB, BOG - Simba del Karraces 2 - Robin Hood del Karraces 3 - Bain's Northern Hopes Are High 4 - Sheytan's Beauty VIP SUKI kl.szczeniat (1) 1 - BOB Puppy - Ayuka's Cristal Effect kl.mlodziezy (2) 1 - Brindis de Mel Siberian Dog 2 - Namine de Siberian Land kl.posrednia (1) 1 - R.CAC, R.CACIB - By Me Corsica Husky kl.otwarta (2) 1 - CAC, CACIB, BOS - Tiffani del Karraces 2 - Laguna de Ciukci PERPIGNAN (Francja) s.Jacqueline Senecat (Francja) PSY kl.szczeniat (1) 1 - Clark Kent of Artic Ocean kl.mlodziezy (3) 1 - BOB Junior - Bly Igashu of Settler's Bay 2 - Bombe Corsica Husky 3 - Black Magic Big Boy Corsica Husky kl.posrednia (3) 1 - Bodyguard of Night Shining 2 - Akron de Ciukci 3 - Anaky des Reves de Neige kl.otwarta (6) 1 - CAC, CACIB, BOB, BOG - Innisfree's Insider Trade 2 - R.CAC, R.CACIB - Ulmane's Goes To Sheytan's Beauty 3 - Upington of Settler's Bay 4 - Robin Hood del Karraces kl.championow (2) 1 - Angel Maybe Baby de la Vallee de Morava 2 - Bain's Northern Hopes Are High SUKI kl.mlodziezy (4) 1 - Bella Mia of Nashkaia 2 - Black Demon Corsica Husky 3 - Brindis de Mel Siberian Dog 4 - Troika's Color of Darkness kl.posrednia (1) 1 - R.CAC, R.CACIB - By Me Corsica Husky kl.otwarta (3) 1 - CAC, CACIB, BOS - Aihkinah des Garrigues du Loup du Canebas 2 - Laguna de Ciukci 3 - Tiffani del Karraces
SYLWIA:) Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czy ktoś wybiera się w sobotę do Hannoveru?:razz:
Ice Blizzard Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dzień dobry, powiedziały, jedzie kto z Polski na CACIB do Mińska 17-18 listopada? :-) p.s. polski nie znam, piszę przez tłumacz :oops:
Cyraneczka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='SYLWIA:)']Czy ktoś wybiera się w sobotę do Hannoveru?:razz: Nasze dwie delegatki z Polski wspaniale się spisały ;) Arktogea QUEEN OF SNOW - lok. 1, CAC, VDH, CACIB (kl. pośrednia) Arktogea VIXEN - lok. 1, CAC, VDH (kl. championów) BOB dla psa z kl. championów - nie wiem jakiego GRATULACJE DLA SYLWII i SUCZEK!!! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:
flashka-g Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Cyraneczka']Nasze dwie delegatki z Polski wspaniale się spisały ;) Arktogea QUEEN OF SNOW - lok. 1, CAC, VDH, CACIB (kl. pośrednia) Arktogea VIXEN - lok. 1, CAC, VDH (kl. championów) BOB dla psa z kl. championów - nie wiem jakiego GRATULACJE DLA SYLWII i SUCZEK!!! :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Brawo kobitki:):):loveu: Moj ulubieniec Innisfree INSIDER TRADE kolejny BOB tym razem w Maladze:loveu::loveu::loveu:
Kida Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Brawa dla Sylwii i jej ślicznych suczek :loveu: :multi:
Savannah Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Gratulacje dla Sylwi i dziewczyn !!! :multi::multi::multi:
Nitor-Nivalis Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 GRATKI DLA DZIEWCZYN :multi::multi::multi: i SYLWI :)
NigdyNigdy Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Cyraneczka']Nasze dwie delegatki z Polski wspaniale się spisały ;) No, to gratki Dziewczyny :lol: Wspaniały wynik! :multi: [quote name='Ice Blizzard']Dzień dobry, powiedziały, jedzie kto z Polski na CACIB do Mińska 17-18 listopada? :-) p.s. polski nie znam, piszę przez tłumacz :oops: My niet :lol: Piotr Jan? Sylwia?
LOCZEK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Savannah']Gratulacje dla Sylwi i dziewczyn !!! :multi::multi::multi: GRATULUJEMY!!!
piotrjan Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 NigdyNigdy napisał(a):No, to gratki Dziewczyny :lol: Wspaniały wynik! :multi: Brawo , brawo , brawo !!!
piotrjan Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 NigdyNigdy napisał(a): My niet :lol: Piotr Jan? Sylwia? My tak ( My da ) Oprócz nas , jeszcze ktoś z Polski będzie !
J.J.K. Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [CENTER]Sylwia pnie się po szczytach...:klacz::klacz::klacz: Gratulacje dla Sylwi, jej załogi i suczek :klacz::klacz::klacz: :laola: :terazpol::terazpol::terazpol: :laola:[/CENTER]
flashka-g Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Malaga - 27.10.2007 krajowa s.Manuel Ramirez (Hiszpania) PSY kl.szczeniat (1) 1 - Coral Breeze de Ciukci kl.otwarta (2) 1 - CAC - Innisfree's Rainbow in Ice 2 - R.CAC - Zhair dos Campos da Rainha kl.championow (2) 1 - BOB - Innisfree's Insider Trade 2 - Simba del Karraces SUKI kl.szczeniat (1) 1 - BOB Puppy - Ayuka's Crystal Effect kl.otwarta (1) 1 - CAC - Laguna de Ciukci kl.championow (1) 1 - BOS - Innisfree's Tango With Nanook ****** Malaga - 28.10.2007 miedzynarodowa s.Irene Gonzalez (Hiszpania) PSY kl.szczeniat (1) 1 - Coral Breeze de Ciukci kl.otwarta (2) 1 - CAC - Innisfree's Rainbow In Ice 2 - R.CAC - Zhair dos Campos da Rainha kl.championow (2) 1 - CACIB, BOB - Simba del Karraces 2 - R.CACIB - Innisfree's Insider Trade SUKI kl.szczeniat (1) 1 - BOB Puppy - Ayuka's Crystal Effect kl.otwarta (1) 1 - CAC, R.CACIB - Shenandoah de Ciukci kl.championow (1) 1 - CACIB, BOS - Innisfree's Tango With Nanook
SYLWIA:) Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 DZIĘKUJEMY,DZIĘKUJEMY!!!:loveu::loveu::loveu: Sukcesik skromniutki ,ale cieszy:p wyniki i stawkę wstawię jutro
SYLWIA:) Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Ice Blizzard']Dzień dobry, powiedziały, jedzie kto z Polski na CACIB do Mińska 17-18 listopada? :-) p.s. polski nie znam, piszę przez tłumacz :oops: Jeszcze nie w tym roku:eviltong: Pozdrawiam!
Recommended Posts