SYLWIA:) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cyraneczka napisał(a):Ups! Czyżby obie Queenie walczyły ze sobą na tej wystawie?? szkoda że zgłosiłyśmy do tej samej klasy....
Cyraneczka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 SYLWIA:) napisał(a):szkoda że zgłosiłyśmy do tej samej klasy.... Widać, że słaby przepływ informacji między Wami... Ale taka konfrontacja jest czasami dobra, szkoda tylko że za granicą i za duże pieniądze :p. Musicie na przyszłość się umawiać.
SYLWIA:) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cyraneczka napisał(a):Widać, że słaby przepływ informacji między Wami... Ale taka konfrontacja jest czasami dobra, szkoda tylko że za granicą i za duże pieniądze :p. Musicie na przyszłość się umawiać. :placz: trudno...Praga to piękne miasto i warto tam być :lol: następna wystawa to Tallin- tam już prawie znam ekipe z polski;)
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Sylwia a ty jeszcze nie w drodze do Katowic??:)) Rozumiem ze jutro sie widzimy:razz:
SYLWIA:) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 flashka-g napisał(a):Sylwia a ty jeszcze nie w drodze do Katowic??:)) Rozumiem ze jutro sie widzimy:razz: jak na razie w trakcie suszenia psów :roll: do Katowic jadę pociągoem o 20.45:lol: na miejscu bedziemy o 7.50
Bajon Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 SYLWIA:) napisał(a):jak na razie w trakcie suszenia psów :roll: do Katowic jadę pociągoem o 20.45:lol: na miejscu bedziemy o 7.50 O rany, ale z Ciebie partyzant;)
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 SYLWIA:) napisał(a):jak na razie w trakcie suszenia psów :roll: do Katowic jadę pociągoem o 20.45:lol: na miejscu bedziemy o 7.50 ja jutro tak do Ciebie bede sie przymilac... jutro Ci powiem:) Ja jade 7.14 i bede po 9 w spodku mysle..:)
Gosia & c.o. Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Szczęściarze :roll: Ja od Spodka mam 20 minut i zgadnijcie o której wychodze z domu?? O 7.00 :cool3::cool3: Nie ma jak sie wyspać nawet jak wystawa za miedzą...
flashka-g Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Szczęściarze :roll: Ja od Spodka mam 20 minut i zgadnijcie o której wychodze z domu?? O 7.00 :cool3::cool3: Nie ma jak sie wyspać nawet jak wystawa za miedzą... u mnie tez jednak zmiana planow i wcale sie nie zdziwie jak bede o 7 na wystawie:roll:
Savannah Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No to zeby pisać w temace:roll::razz: Stawka Siberian Husky Graz CACIB - Austria, marzec 2007 Sędzia: Dr. Katalin Bologh (Węgry) PSY kl.młodzieży AL PACINO OF MAROOK RAVINE (AKHILESH ANOOP x AKLAVIK KRISSY) ALFRODI-SARKCILLAG BOJSZI (AKLAVIK BRITTEN x RISING FORCE OF FANTA) LOVE U 4EVER of Night Nome (ALASKAN SIAMI SNOWFIRE OF THE NORTHERN WILDERNESS x ENJOY YOUR LIFE of Night in Nome) kl.pośrednia DUKE SUNSHINE of Blue-Magic Mountain (IRONWILL YUKON of Blue-Magic Mountain x AMAZING GLORY of Blue-Magic Mountain) Oumiak's A WONDER AHOY (Higlander's GO FOR BROKE x Oumiak's OASIS SHADRIN) Rockland's I AM JERSEY BOY (Alcinta's WINTER GLITTER x Rockland's JUST DARLING) - CAC kl.otwarta A CINNAMON STAR of West-Wolfscanyon (BLACK BREEZER of West-Wolfscanyon x AMBERLY PRINCESS of West-Wolfscanyon) ALIVE ASKARI of Arctic Skyline (HAKY NAKURO of Doghouse Farm x RAHISH CHIARA of Doghouse Farm) GAYLORD GORDON of Sewernaja Semlijia (TAMPEST TYSSON of Sewernaja Semlijia x AVENSIS ALLISON of Sewernaja Semlijia) IRON WIZZ (TIMETHEUS SPECIAL ANGEL x TRES ELEGANT) ULTIMATE DREAM Della Farha (Karnovanda's AKKALA x Ophelia) Varlas WARRIOR LAST MOON (Varlas WIND WALKER x Varlas INTUITION) Winalmik's RISING SUN (Kaila's Silverbear of Zausel x Winalmik's Acquamarina) kl.championow AIRBORNE SHADOW of Arctic Skyline (HAKY NAKURO of Doghouse Farm x RAKISH CHIARA of Doghouse Farm) BACK TO THE FUTURE of Blue-Magic Mountain (Karnovanda's COMANCHE SMOKE x FANTASTIC TWISTER of West-Wolfscanyon) INDIAN WARRIOR Hydargium (Cry Out EMINEM x Karnovanda's LISETTE) Kristari's HIGHLIGHT'S IN KIKIN (Kristari's TICKLE ME ELMO x Solocha's HEARTS AFIRE) The New Castle NEW MILLENIUM (BARLAND BANDIT x TRES ELEGANT) - I CAC,CACIB Tovik's LAW AND ORDER (Kristari's RUDOLPH VALENTINO x Tovik's TRACE EVIDENCE) kl.weteranow ROYAL-AKIM of Doghouse Farm (DOC-DOLITTLE of Doghouse Farm x EASY-RIDER of Doghouse Farm) SUKI kl.szczeniąt CEYENE (STREAK x SOMETHING TO REMEMBER) DONNA Della Farha (Cry Out LOSE ONE TIME x NADA ES IMPOSIBLE Della Farha) Icili's KELLY GIRL (Anaklyn PANCHIO VILLA x Icily's ABRACADABRA A HA) KARLIE FORJANA (KESAN ROY Polarni Express x NIKOL Polarni Express) kl.młodzieży BARBARA BEL GEDDES of Marook Ravine (BARLAND BANDIT x Vinymar's DREAMER LADY) BRIDGET FONDA of Marook Ravine (BARLAND BANDIT x Viymar's DREAMER LADY) BRIDGITTE BARDOT of Marook Ravine (BARLAND BANDIT x Vinymar's DREAMER LADY) MISS FROST OF DREAMS Eskimoski Domek (EXPLORER BEAR Hydrargium x EVORA de Ciukci) kl.pośrednia AALIYAH RUBY WIZZARD Of West-WOLFSCANYON (ADVENTURE HERO of Blue-Magic Mountian x Cleopatra's PEARL OF West-Wolfscanyon) BEST OF ALL of Wolf Point (LOOK AT ME of Wolf Point x PAMELA ANDERSON of Baker Lake) DESTINY GIRL of Blue-Magic Mountain (IRONWILL YUKON of Blue-Magic Mountain x AMAZING GLORY of Blue-Magic Mountain) DHARLA DEL VANYAR of Celtic-Wolves (ULTIMATE DREAM Della Farha x Troika's LONE STAR LADY) Innisfree's SIENNA ROSE (Skrimshaw's REBEL YELL x Innisfree's BLACK ROSE) kl.otwarta CERIDWEN of Celtic-Wolves (Troika's TEXAS RANGER x AKEELA of Danube-Lowland) DE EROTICA Eskimoski Domek (EXPLORER BEAR Hydrargium x MONITOBA Polarni Express) Hollypek's MISS DOUBTFIRE (Kristari's HIGHLIGHTS IN KIKIN x Hollypek's TO BE WITH YOU) KIRA KIOWA of Night in Nome (BALTO THE HERO of Night in Nome x ORPHAN RUBY of Doghouse Farm) Winalmik's ANASTASIA (Kaila's SILVERBEAR OF ZAUSEL x Winalmik's SHE'S SO LOVELY) Zausel's BETTER THAN YOU (Zausel's BUTCH CASSIDY x Zausel's MAKE ME CRAZY) kl.championow PRIVATE EMOTION (BARLAND BANDIT x TRES ELEGANT) Rockland's LIL DARLIN (Rockland's STARR ATTRACTION x Rockland's ONE AND ONLY) Winalmik's SHE'S SO LOVELY (Kontoki's TAKYN MY TIME x SIERRA FIRESUN O'SEA SUN)
Cyraneczka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Mam szczątkowe, ale jakże istotne wyniki z Nitry: Husqvarna TIARA - 1, CAJC, Mł.Zw.Sk. Ebonyshadow n Shappali's DRAGON - 1, CAC, Zw.Sk., BOB!!!!!! Gratulacje dla naszej polskiej zwycięskiej pary!!!!!!!!!!!!!!!!
Nitor-Nivalis Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dzisiaj w rydze FIRST EXPRESS z Piotrem CAC :) GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: w nitrze GOSIA z DRAGONEM CAC, ZW.SK.BOB. res. BOG :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: TIRA CAJC i MŁ. ZW. SK GRATULACJE OGROMNE DLA GOSI, PIOTRA I PSIAKÓW :multi: :multi: :multi: :multi:
Cyraneczka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']dzisiaj w rydze FIRST EXPRESS z Piotrem CAC :) GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: w nitrze GOSIA z DRAGONEM CAC, ZW.SK.BOB. BOG i BEST OF DAY :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: TIRA CAJC i MŁ. ZW. SK GRATULACJE OGROMNE DLA GOSI, PIOTRA I PSIAKÓW :multi: :multi: :multi: :multi: Z tego co ja wiem, to BOG i Best Of Day to Gosia z pettit bassetem wywalczyła :eviltong: Gratulacje dla Piotra i Milosza!!!
jolka11 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ogromne gratulacje dla reprezentacji Polski :loveu::multi::loveu::multi:
Nitor-Nivalis Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Cyraneczka']Z tego co ja wiem, to BOG i Best Of Day to Gosia z pettit bassetem wywalczyła :eviltong: Gratulacje dla Piotra i Milosza!!! A faktycznie ;) Dragion res. BOG :) :) zakrecona dzis jestem
Cyraneczka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):A faktycznie ;) Dragion res. BOG :) :) zakrecona dzis jestem Res BOG - beagle, DRAGON "tylko" BOB
NigdyNigdy Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wielkie GRATULACJE dla dziewczyn i chłopaków :loveu:
Savannah Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 no to jeszo raz : GRATULACJE DLA PIOTRA I MILOSZA !!!!:loveu::multi::loveu::multi: no i dla Gosi i psiakow :)
HUSKYTEAM Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No PiotrJan daliście ognia, gratulacje dla Was i pozostałych. Pewnie się widzimy gdzieś niedługo to sobie odbijemy i porozmawiamy o dziewczynach przy ringu ;)
SYLWIA:) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']dzisiaj w rydze FIRST EXPRESS z Piotrem CAC :) GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: w nitrze GOSIA z DRAGONEM CAC, ZW.SK.BOB. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: TIRA CAJC i MŁ. ZW. SK WIELKIE GRATULACJE!!! :multi: :terazpol: :multi:
Izunia:) Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Cyraneczka']Mam szczątkowe, ale jakże istotne wyniki z Nitry: Husqvarna TIARA - 1, CAJC, Mł.Zw.Sk. Ebonyshadow n Shappali's DRAGON - 1, CAC, Zw.Sk., BOB!!!!!! Gratulacje dla naszej polskiej zwycięskiej pary!!!!!!!!!!!!!!!! Ooo : ))) Przylaczam sie do gratulacji ;*
Gosia & c.o. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A ja niedawno wróciłam... Już widze wszystko wyprostowane ;) Istotnie Tiara Mł.Zw.Sk, Dragon "tylko" rozpoczęty Ch.Sk + Zw.Sk i BOB oraz "short cut" na BOG :):):) A mój handlerski sukcesik to Best Of Day z petit bassetem :multi: Fotki będą niebawem, dajcie tylko troszke ochłonąć ;)
Gosia & c.o. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No i oczywiście WIELKIE DZIĘKI za gratulacje :) I również gratulacje należą się Piotrowi z Miłoszem!! :p
Recommended Posts