Cyraneczka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):ja wlasnie jestem na crufcie, wszytskich pytajacych uprzedzam ze Mumin zgloszony nie byl :) jestem tu tylko wizytowo caly dzien robilam zdjecia jak tylko wroce zaraz powrzucam ale moge napisac ze takich wynalazków jak tutaj chyba nigdy w jedym miejscu nie widzialam husky bylo 201 Buuuu, szkoda, a już myślałam, że będziemy mieć pierwszego reprezentanta na Crufcie ;)
Cyraneczka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mam pierwsze wyniki z Wilna: Arktogea QUEEN OF SNOW - Zw.Mł., Mł.Zw.Litwy, BOB!!!!! :loveu: Ukończony Mł. Championat Litwy!!! Arktogea VIXEN - II, Res.CACIB Gratulacje dla Sylwii i reszty rodzinki!!! :multi::multi::multi:
laisve Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 BOS puppy - ADVENTURER Eskimoski domek (Poland) BOB puppy - ENDLESS TAIGA OF NORTHERN WILDERNES (Litwa) CACIB , BEST MALE, BOS - EXPLORER BEAR HYDRARGIUM(Poland) R.CACIB - SWIFT WOLF FORTUNATUS :multi: (Piotrajan:multi: ) JBOB, BOB, LTU JCH, selected to first selection in JBIS :multi: Arktogea QUEEN OF SNOW :multi: CACIB, LTU CH, Best female-2 - GIO AND WIN of wolf point :loveu: (Russia) Res. CACIB BLACK GALE Husky team(Litva;) )
laisve Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Best kennel competition - 3rd place - ESKIMOSKI DOMEK :loveu: BEST REPRODUCTOR - EXPLORER BEAR HYDRARGIUM :loveu:
Cyraneczka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 laisve napisał(a):BOS puppy - ADVENTURER Eskimoski domek (Poland) BOB puppy - ENDLESS TAIGA OF NORTHERN WILDERNES (Litwa) CACIB , BEST MALE, BOS - EXPLORER BEAR HYDRARGIUM(Poland) R.CACIB - SWIFT WOLF FORTUNATUS :multi: (Piotrajan:multi: ) JBOB, BOB, LTU JCH, selected to first selection in JBIS :multi: Arktogea QUEEN OF SNOW :multi: CACIB, LTU CH, Best female-2 - GIO AND WIN of wolf point :loveu: (Russia) Res. CACIB BLACK GALE Husky team(Litva;) ) Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, iście międzynarodowa staweczka ;) ale z dominacją polskiego wątku jak widać ;) Ja mam jednak informację, ze res.Cacib dostała Vixen, która była II w klasie championów, za zwyciężczynią CACIBa.
SiberijaEl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 LIETUVOS NUGALETOJAS 2007 SOBOTA suczki kl.mlodziezy, lokata II SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek kl.posrednia, lokata III ICE-T'OSHKA Eskimoski Domek III / 19 NAJLEPSZA HODOWLA WYSTAWY!!!!!!!!! ESKIMOSKI DOMEK na Litwie :lol: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: GRATULUJEMY!!!!!!:multi:
Cyraneczka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jeszcze, jeszcze!!! Poprosimy o więcej zdjęć i pełne wyniki!!!
flashka-g Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gratuluje;)) i trzymam kciuki za dzisiaj:) Quennie spisała sie wspaniale:loveu:
Cyraneczka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 flashka-g napisał(a):Gratuluje;)) i trzymam kciuki za dzisiaj:) Quennie spisała sie wspaniale:loveu: Chyba mocno trzymałaś, bo Queenie dzisiaj powtórzyła swój wczorajszy sukces!!!! :loveu::loveu::loveu: Arktogea QUEEN OF SNOW - Zw.Mł., BOB!!! Arktogea VIXEN - I, CAC Ogromne gratulacje dla Sylwii i suczek, szczególnie najmłodszej! :loveu: Widać, że młoda swoim ruchem i wspaniałą budową może walczyć z najlepszymi i ma ogromny potencjał :multi::multi::multi:
Nitor-Nivalis Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 GRATULACJE DLA WALCZĄCYCH W WILNIE :multi: :multi: :multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cyraneczka napisał(a):Buuuu, szkoda, a już myślałam, że będziemy mieć pierwszego reprezentanta na Crufcie ;) Może w przyszłym roku ;) w tym nie daliśmy rady ze względu na moją nogę. Husky było bardzo bardzo dużo , jednal wszystkie a przynajmniej znaczna większość w typie zaprzęgowym wysokie, długie z zakręconym ogonem. Osobiście byłam przerażona tym co zobaczyłam, wiele psów było w bardzo kiepskiej kondycji, wiele bardzo chudychm zaniedbbanych. Sedziowała sędzina która jest również hodowcą w angli, natomiast wszytskie psy odbiegające od normy wysokonożnych bezwłosych długich i wielko uchych psów schodziły z ringu - dla mnie koszmar. Fotki będe miała w tygodniu jak tylko zgram z laptopa. Mam wszytskie psy na suczki straciłam już cierpliwość i chęci na oglądanie tego co się tam działo ;) Zresztą sami zobaczycie :)
Savannah Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gratulacje dla Sylwi i suczek !! Gratulacje dla PIOTRA i Kuby :)):multi: PS: Zaneta wyslalam Ci wlasnie mega duzego maila z fotami dzisiejszymi Dżekiego - mam nadzieje że przejdzie:lol:
zpr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Savannah napisał(a):Gratulacje dla Sylwi i suczek !! Gratulacje dla PIOTRA i Kuby :)):multi: PS: Zaneta wyslalam Ci wlasnie mega duzego maila z fotami dzisiejszymi Dżekiego - mam nadzieje że przejdzie:lol: Ja tez chcę fotki :cool3: No i czekamy na relację z dzisiejszego występu w Vilnie ;)
Cyraneczka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Do dzisiejszego występu Queenie dodaję jeszcze III BIS JUNIOR!!!:loveu::loveu::loveu:
Nitor-Nivalis Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 i ja chcę fotki :) GRATULACJE DLA SYLWI I PIOTRA z tego co wiem to CACIB dzis dla niego :multi: :multi: :multi: :multi:
Cyraneczka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Super!! Gratulacje dla wszystkich, którym się chciało pojechać i powalczyć!!!
Savannah Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):i ja chcę fotki :) GRATULACJE DLA SYLWI I PIOTRA z tego co wiem to CACIB dzis dla niego :multi: :multi: :multi: :multi: Yahoooo :):):):) BRAWO PIOTR I KUBA !!!!!!:multi::multi::multi:
J.J.K. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gratulacje dla wszystkich...:multi: :multi: :multi: :multi: w szczególnosci dla Sylwi i jej suczek za niesamowite sukcesy :multi: :multi: :multi: :multi: oraz dla całej ekipy Eskimoskiego Domku za równie wspaniałe osiągnieącia :multi: :multi: :multi: :multi: WIWAT POLSKIE HODOWLE :terazpol: :terazpol: :terazpol:
zpr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Gratki dla całej ekipy walczącej w Vilnie!!! :multi: :multi: :multi:
piotrjan Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Gratulacje dla miłych konkurentów z Wilna . Szczególnie dla Sylwii i pani Teresy . Pełne wyniki i fotoski bedą jutro . My skromnie ze Swift Wolfem - sobota : CAC , rec CACIB -niedziela : CAC , CACIB , BOS
zpr Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 piotrjan napisał(a):Gratulacje dla miłych konkurentów z Wilna . Szczególnie dla Sylwii i pani Teresy . Pełne wyniki i fotoski bedą jutro . My skromnie ze Swift Wolfem - sobota : CAC , rec CACIB -niedziela : CAC , CACIB , BOS Jaki Piotruś skromny ;) Gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
jolka11 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja też składam wielkie GRATULACJE skromnemu Piotusiowi :lol::multi: Czekamy na foto-relację :p
Nitor-Nivalis Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 piotrjan napisał(a): My skromnie ze Swift Wolfem - sobota : CAC , rec CACIB -niedziela : CAC , CACIB , BOS SUPER :multi: :multi: GRATULACJE :multi: :multi: :multi:
Recommended Posts