Evelka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ja też czytałam artykuł w krakowskiej! Specjalnie gnałam do sklepu, żeby ją kupić;) A czytałam go jadąc tramwajem i dobrze, że miałam ciemne okulary, bo mimo, że historię Zafirka znałam od początku, to łzy wzruszenia i tak się polały...:roll: Ogromnie się cieszę, że dzielny chłopak tak wspaniale czuje się w swoim domku i ze swoimi nowymi psimi przyjaciółkami:loveu: Quote
paulinken Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 I ja bym chciała zobaczyć artykuł :) Quote
eliza_sk Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Kolejna odsłona naszego Gwiazdora: [IMG]http://img829.imageshack.us/img829/5538/beznazwy2iz.jpg[/IMG] A tu w większym rozmiarze, jakby to było nieczytelne. [url]http://img178.imageshack.us/img178/7041/beznazwy2r.jpg[/url] Quote
paulinken Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Super, dziękuję za skan! Też się spłakałam:loveu: Quote
Iljova Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ja też dziękuję. Kiedy oglądałam zdjęcie i czytałam ten artykuł łzy napłynęły mi do oczu, ale to były łzy radości, że nasz Zafiruś w końcu ma wspaniały dom na jaki zasługuje. Tak bardzo się cieszę! :-) zapisałam to sobie i zostawię na pamiątkę żeby obejrzeć jak będzie mi smutno. Quote
eliza_sk Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Ja też się spłakałam nad tekstem, a czytałyście zielona ramkę ? [B]Szlufa[/B] - podaj mi proszę Wasz adres mailowy, p. Magda chce przesłać fotki z wizyty dla p. Marcina. Quote
holly101 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Brawo, brawo!!!! Cudowny Zafirek, cudowny domek, cudowny artykuł - oby jak najwięcej takich relacji! Quote
mama_Alfika Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='eliza_sk']Mamo Alfika - podziel się nim z namiiiii - prosimyyyyyy :loveu: [/QUOTE] Dopiero teraz zajrzałam, ale widzę, że skan już wstawiłaś. Kupiłam raniutko, z bułeczkami :lol: Nie umiem niestety obsługiwać skanera, a Krzyś jeszcze spał :oops: Quote
eliza_sk Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Zrobiłam print screena, bo gazetki fizycznie jeszcze nie mam :) Quote
Iv_ Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ciągle będę powtarzać, Zafir jest niesamowity :loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Wspaniałe zdjęcie w tym artykule :D :D :D Quote
eliza_sk Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Właśnie rozmawiałam z p. Marcinem - Zafcio był na antybiotyku, wszystko oki, ładnie się goi i nasz bohater zdobywa wszystkie serca, ludzi których spotyka ;) Quote
Iv_ Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 To jest tak radosny pies, że każdy musi życzliwie do niego podchodzić. Jestem na wątku Zafirka od pierwszego dnia i znając jego historię mogę śmiało powiedzieć - cuda się zdarzają :loveu::loveu: Quote
maja602 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Przepraszam, ale może ktoś zajrzy do Maxa? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189585-Max-uniknął-morbitalu-ale-nie-ma-funduszy-na-hotel[/URL]... Może dla niego też znajdzie się tak wspaniały domek. Quote
kasia_jot Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Chociaż śledzę historię Zafira od początku, po przeczytaniu artykułu znowu się wzruszyłam :oops: Zafir, ale z Ciebie farciarz! Quote
Cajus JB Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cieszę się, że Zafirowi się udało. Quote
eliza_sk Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 I czekamy niecierpliwie na szlufę - miejmy nadzieję, ze odwiedziła naszego bohatera w weekend :) Quote
Miła od Gucia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Troszkę tu nie zaglądałam, a dziś jestem taka szczęśliwa, to cudne wiadomości pędzę powiadomić basseciarzy Warto żyć dla takich chwil, warto pomagać, Elizka, Ty już nie masz wątpliwości - prawda ? taką bidę uratowaliscie ukłony Quote
eliza_sk Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='Miła od Gucia']Troszkę tu nie zaglądałam, a dziś jestem taka szczęśliwa, to cudne wiadomości pędzę powiadomić basseciarzy Warto żyć dla takich chwil, warto pomagać, Elizka, Ty już nie masz wątpliwości - prawda ? taką bidę uratowaliscie ukłony[/QUOTE] Miła - to Ty nic nie wiedziałaś ? Oj nieładnie nas tak zaniedbywać :mad: Ale przynajmniej masz skumulowana dawkę dobrych wieści, jeśli jeszcze nie nadrobiłaś, to zdjęcia z wyjazdu do nowego domku są na 82 str. Takie adopcje bardzo ładują akumulatory i napędzają do działania :loveu: Oby same takie domki trafiały się wszystkim zwierzakom, chociaż ... jakby były one nawet w 1/100 tak dobre jak ten, który znalazł Zafcio, to i tak psiaki miałyby jak w raju. To już druga bida, w której ratowaniu uczestniczą Basseciarze - pamiętasz kotę Trojeczkę :) ? Quote
...robaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 przepraszam za offa, ale chciałam zaprosić na bazarek dla pszczyńskich psiaków, może jeszcze ktoś znajdzie "coś" dla Siebie. Zapraszam serdecznie. [I][URL="http://www.dogomania.193457-potrzebne-%C5%9Brodki-na-zakuo-surowicy-5.10?p=15441498#post15441498"]http://www.dogomania.pl/threads/1934...8#post15441498[/URL][/I] Quote
Miła od Gucia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Pamiętam Trojeczkę, właśnie ostatnio zdjęcia basseciarzom wklejałam, nie mogłam się nadziwić, że to ona. Quote
ewelinka_m Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Eliza tak jak obiecałam wreszcie nadrobiłam wątek:) ostatnimi czasy za dużo się działo..i wiesz nie było kiedy ..;) ale za to tyle cudnych wieści w jedną noc przeczytać ah lepszego zakończenia dnia nie mogłam sobie wymarzyć:loveu: cała ta historia z gazetą..dowodzi tego,że Zafirek i pańciostwo byli sobie przeznaczeni!! okrutnie się cieszę...uryczałam się jak każdy tu ze wzruszenia! [URL]http://img525.imageshack.us/img525/9269/1002675q.jpg[/URL] noooo to teraz mogę iść spać :diabloti: Quote
Recommended Posts