Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bruno, Bruno!!!! dawaj na 1szą!!!!

i jeszcze troche prywaty - Wega juz śpi na swoim posłanku, pokręciła się trochę po domu, i poznała juz dwie koleżanki na spacerze!!!!!!!!!

Posted

Jejku, Kajusza, jaka super wiadomość:):):) Ale ona pewno szczęśliwa, taka pogoda na dworze, a ona w ciepłym domku:) Żeby tak wszystkie pieski znalazły takie domki...

Posted

[quote name='li1']Brakuje jeszcze 150 zl miesiecznie na hotelik. Musimy zwerbowac nowych, bogatych uzytkownikow dogomani, bo starzy resztkami gonia.[/QUOTE]

ja do tych nowszych się zaliczam, ale i psiaków w domu, i deklaracji stałych już tak dużo uzbierałam, że i ja resztkami gonię...

Posted

Wpłaciłam.
Oczywiście miało być trochę więcej, ale Lonia i jej córa też coś musiały dostać.
Proszę o przypomnienie Bruna kole 10, jeśli oczywiście nie sprawi Wam to problemu.
Przepraszam,że domagam się przypominania, ale naprawdę jestem totalnie zalatana, do tego mam galopującą sklerozę..

Posted

Dziękuję za wpłaty - zmienilam pierwszy post. :)
Ivv, czekam na nr IBAN mojeog konta, dopiero bede mogla odebrac kase.
paulinken, mam wplate od Ciebie
kropka77, jeszcze nie mam wplywu

Bede szukac dalszych sponsorow Bruna, bo stanelismy na 150zl.
Szykujemy tez bazarek filmowo - ksiązkowy 'na jesienne wieczory' :)
No i zobaczymy co z kastracja, iwcia ma jeszcze raz sie upomniec o to.

pozdrawiam wszystkich sennie, pogoda kocowo- kanapowa ;)

Posted

[quote name='Kajusza']co do Bruna - wiem, że nic konkretnego nie było ustalone, ale nieraz "przy okazji" można cos powiedzieć, jak sie rozmawia z pracownikami,

a co do Chudzinki - tez mysle, że za jakis czas będzie ze mną jeździła na spcerki schroniskowe, ale narazie niech sie przyzwyczai, i nauczy przychodzic na zawołanie, bo potem wyjśc z dwoma psami (oboje na smyczach) to trochę ciężko będzie!![/QUOTE]

z dwoma psami na smyczach to wcale nie jest tak źle ;) od zawsze mam dwa psy i w większości przypadków są na smyczach. Niejako z musu bo u mnie za dużo psów i za blisko do ruchu ulicznego a i na osiedlu nie jest najlepiej pod tym względem ;) kwestia wprawy :D

Posted

jak się wyprowadza dwa [U]swoje[/U] psy to jest ok (ja tez wychodziłam ze swoim psem - starszym i psem siostry- młodzikiem-cielaczkiem :-) to był cyrk - jeden ciągnie do przodu a drugi do domu, a ja w rozkroku) ale wychodzić z psem schroniskowym to juz ciężej - a wiadomo, że większość nieumie chodzic na smyczy a pozatym nawet jak umieją to przeciez idą poszaleć i odreagować pobyt w boksie, także jeszcze trochę poczekam.... ale bez obaw -Wega robi duże postepy!

Posted

NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! a wega właśnie po śniadanku zaległa na kanapie i cd snu.... aa jak telewizje ogląda, bardzo jej się podoba reklama jakiejś sieci tel. z takimi stworkami hihihihihihi

Dziewczyny - trzeba się sprężyć i zrobic bazarek!

Posted

Jak ja się cieszę, że Wega ma swoją kanapę:):):) Zrobię dziś zdjęcia rzeczy, które mam na bazarek i prześlę Tobie Kajusza. Bo jeszcze tylko/aż 150 zł Brakuje, żeby życie Bruna sie odmieniło.

Posted

Hej, Koelka, Kajusza, przeslalam Wam liste moich dvd na bazarek. W koncu. W pracy mam ukrop, stad poslizg i mniejsza obecnosc na dogo :(
Chcialbym zrobic bazarek w tym tygodniu, ale nawet majac kase z bazarku nie mozemy bez deklaracji stalych dac bruna do hoteliku chyba :( starczy na pazdziernik a dalej co?
Chyba ze przez miesiac jeszcze sie dozbiera deklaracji...

A do Anett odezwe sie na pw w sprawie porad technicznych odnosnie bazarku :)

Posted

kurcze, zaraz mnie przeklniecie za zaśmiecanie wątku Bruna, ale tak a'propo Wegi na kanapie:

tak była zaraz po wejściu do domu:
[IMG]http://i55.tinypic.com/denx2g.jpg[/IMG]

tak rano:
[IMG]http://i51.tinypic.com/orrm39.jpg[/IMG]

a tak po spacerze:
[IMG]http://i52.tinypic.com/2i9r1uv.jpg[/IMG]

a tu z moją mamą :-) przed TV
[IMG]http://i56.tinypic.com/2yv2zk4.jpg[/IMG]

i to koniec!!!!!!!!!!!

Bruno, niedlugo tez tak bedziesz mial!!!!!!!

Posted

Jeju, aż mi się humor poprawił, jak zobaczyłam Wege wtuloną na kanapie. Żeby tak wszystkie pieski miały ze schronu...
Natalia, super, że masz tyle filmów na bazarek:) Działamy dziewczyny, żeby Bruno też miał swój kąt na tym świecie, a nie tylko schroniskowy boks. Niedługo zima, brrr....

Posted

:multi:Wega przeslodka na miekkiej, cieplutkiej kanapie i ta pozaaaa akrobatyczna - tylne lapy prawie pod nosem :) Moj jeden pies tez tak spi... :cool3:

Zeby tak kazdy schroniskowiec znalazl choc polowe takiego szczescia :S
Dzialamy, dzialamy!!

Wyslalam juz Anett pw z pytaniami o techniczna strone bazarku, dolozylam Wasze filmy i muze do listy. JA tez znajde jakies romantyczne skladanki na jesienne wieczory :)
Zdjecia moich filmow moge porobic moze dzis wieczorkiem. Postaram sie sklecic jakies teksic na bazarek i chyba trza zrobic nowy watek bazarkowy? Chyba tak to dziala?!:evil_lol:

Posted

hihihihi, no, smieszna Wega jest, wszędzie pcha te swoje długie nogi! ale to już koniec tej prywaty, chyba założe jej fotobloga :-) co by nie zaśmiecać wątku Bruna!!

Sundeyrose - to ja zaraz porobię zdjęcia moich płyt i wyślę Ci na maila! I tak jak piszesz - nowy wątek i wysyłamy maila z zaproszeniami!! może dzieki temu tez jakaś deklaracja wpłynie??? A co do deklaracji - może po 4.10 wysłać kase???? i ile? za październik czy wrzesień i październik?? bo nie wiem???

Posted

Kajusza, ja nie wiem, czy deklaracje stale liczyc za wrzesien tez... chyba nie, bo Brunik nie trafil do hoteliku jeszcze... ale gdyby zebrac deklaracje stale tez za wrzesien, to nazbieraloby sie na hotelik juz za pazdziernik...
Nie wiem, chyba dogomaniaczki dluzsze stazem musza sie wypowiedziec :)