taxelina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Buuuu;) a już liczyłam na jakiś filmik z tych tańców:D:D:D[/QUOTE] Nie mialby kto robic filmiku :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Oj jaka szkoda, że mnie tam nie ma:evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='ilonab']Jaki słodziutki Buldożek :) A z miśkiem mnie rozbraja:loveu:[/QUOTE] Witamy serdecznie!!! Dziękujemy za odwiedziny w galerii :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy [quote name='Chiquita&DeeDee']Buuuu;) a już liczyłam na jakiś filmik z tych tańców:D:D:D[/QUOTE] Ja też :) [quote name='unikatowydiament']a,u mnie Ja z łóżka do pracy,a Oscki do łóżka hihihi[/QUOTE] to podobnie u mnie :) [quote name='deer_1987']Nie mialby kto robic filmiku :loveu:[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj jaka szkoda, że mnie tam nie ma:evil_lol:[/QUOTE] oj szkoda szkoda bo ja też liczyłam na filmik :) [COLOR=magenta]Pozdrawiamy i życzymy z Neronkiem Pieronkiem miłego wieczoru [/COLOR] Quote
Kaaasia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Witamy Nerusia :lol: Chyba wszystkie płaskoryjki mają te same upodobania ;)[URL]http://i44.tinypic.com/16la2dz.jpg[/URL] Quote
roadtonowhere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Brak zdjęć :placz: normalnie niewidzialne fotki Nero :shake: my chcemy fotki! :angryy::diabloti: Quote
monia&nero Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='deer_1987']Milego wieczoru :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy i również życzymy miłego wieczoru:loveu: [quote name='Kaaasia']Witamy Nerusia :lol: Chyba wszystkie płaskoryjki mają te same upodobania ;)[URL]http://i44.tinypic.com/16la2dz.jpg[/URL][/QUOTE] Witam słonecznie i serdecznie w galerii mego bulgotka:loveu:Dziękujemy za odwiedziny [quote name='roadtonowhere']Brak zdjęć :placz: normalnie niewidzialne fotki Nero :shake: my chcemy fotki! :angryy::diabloti:[/QUOTE] Postaram się w weekend cosik cyknąć :) Quote
roadtonowhere Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 hehe no ja myślę, że coś się tu pojawi w weekend :diabloti::evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [IMG]http://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201012/1292757616_by_lukas85as.jpg[/IMG] Quote
monia&nero Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 aż się poryczałam. Dziewczyna 3 godz.w bagnie trzymała głowę swojego konia aby nie utonął zanim nadeszła pomoc [url]http://www.dailymail.co.uk/news/article-2107521/Nicole-Graham-Astro-Mother-stayed-horses-3-hours-getting-trapped.html#ixzz1ngON647D[/url] Dobrze przeczytać coś takiego w świecie pełnym bestialstwa wobec zwierząt Quote
ania shirley Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='monia&nero']aż się poryczałam. Dziewczyna 3 godz.w bagnie trzymała głowę swojego konia aby nie utonął zanim nadeszła pomoc [url]http://www.dailymail.co.uk/news/article-2107521/Nicole-Graham-Astro-Mother-stayed-horses-3-hours-getting-trapped.html#ixzz1ngON647D[/url] Dobrze przeczytać coś takiego w świecie pełnym bestialstwa wobec zwierząt[/QUOTE] I znowu się poryczałam... Po raz kolejny dzisiaj.... Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='Alicja']Podobno sobota ma być ładna :)[/QUOTE] Yupppi:multi::multi::multi::multi: Quote
aniao Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 tak rzadko tu wpadam, a tu tyyyyle fajoskich zdjęć pupka skacząca przez przeszkodę - najlepsza! :) buziaczki dla Nerusia Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Monia no i się poryczałam z rana;) piękna historia!!:) Miłego dnia dla Was - zaraz weekend:D Quote
FredziaFredzia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Cudowna ta historia z koniem - super że się dobrze skończyła. Quote
vaness Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='monia&nero']aż się poryczałam. Dziewczyna 3 godz.w bagnie trzymała głowę swojego konia aby nie utonął zanim nadeszła pomoc [url]http://www.dailymail.co.uk/news/article-2107521/Nicole-Graham-Astro-Mother-stayed-horses-3-hours-getting-trapped.html#ixzz1ngON647D[/url] Dobrze przeczytać coś takiego w świecie pełnym bestialstwa wobec zwierząt[/QUOTE] właśnie ! to jest pięknie ,że są tacy ludzie .. <3 Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='ania shirley']I znowu się poryczałam... Po raz kolejny dzisiaj....[/QUOTE] oczyściłaś kanaliki łzowe przynajmniej :) :) [quote name='aniao']tak rzadko tu wpadam, a tu tyyyyle fajoskich zdjęć pupka skacząca przez przeszkodę - najlepsza! :) buziaczki dla Nerusia[/QUOTE] pupka wymiata :) Buziaczki przekazane :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Monia no i się poryczałam z rana;) piękna historia!!:) Miłego dnia dla Was - zaraz weekend:D[/QUOTE] Miłego wieczoru i weekendu :) [quote name='deer_1987']Czesc piatkowo![/QUOTE] Cześć! Miłego wieczoru i weekendu! :) [quote name='vaness']właśnie ! to jest pięknie ,że są tacy ludzie .. <3[/QUOTE] to prawda! Quote
monia&nero Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Znalazłam w necie: [B][COLOR=red]Modlitwa psa do człowieka - autor nieznany [/COLOR][/B]* Moje życie trwa 10-15 lat. Każde rozstanie z Tobą zadaje mi ból. Zastanów się zanim mnie sobie sprawisz. * Daj mi trochę czasu na zrozumienie, czego ode mnie wymagasz. * Obudź we mnie zaufanie - jest mi potrzebne do życia. * Nigdy nie gniewaj się na mnie zbyt długo i nie zamykaj mnie za karę. Ty masz swoją pracę, przyjemności i przyjaciół - ja mam tylko Ciebie * Porozmawiaj ze mną czasami. Nawet jeśli nie do końca rozumiem Twoje słowa, rozumiem głos który do mnie mówi. * Wiedz, że nigdy nie zapominam, jak mnie traktowano. * Zanim mnie uderzysz, pomyśl, że moje szczęki z łatwością mogą zmiażdżyć Twoją dłoń, a jednak tego nie robią. * Zanim skarcisz mnie, że jestem "nieposłuszny" lub "leniwy" podczas wykonywania pracy, pomyśl, że może ciąży mi nieodpowiednie pożywienie, że może zbyt długo przebywałem na słońcu, lub że moje serce jest zmęczone. * Otocz mnie opieką, gdy będę stary - Ty również pewnego dnia się zestarzejesz. * Bądź przy mnie w każdej trudnej chwili. Nigdy nie mów: "Nie mogę na coś takiego patrzeć", lub "niech to się stanie podczas mojej nieobecności". Kiedy jesteś przy mnie wszystko staje się łatwiejsze ..... Quote
monia&nero Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Zaraz zabieram się za mycie okien, później zakupy (bo w lodówce światło i zimne powietrze :) ) a później do lasu z Nerkiem :) Quote
taxelina Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='monia&nero']Zaraz zabieram się za mycie okien, później zakupy (bo w lodówce światło i zimne powietrze :) ) a później do lasu z Nerkiem :)[/QUOTE] No to milego dnia :loveu: Quote
Kaaasia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 W takim razie miłego weekendu :lol: (i pamiętaj robota nie zając- nie ucieknie :evil_lol:) Quote
FredziaFredzia Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='monia&nero'](bo w lodówce światło i zimne powietrze :) [/QUOTE] Czyli pingwin. :lol: Udanego dnia:) Quote
Recommended Posts