Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia&nero']pies bohater - uratował innego psa potrąconego przez samochód ściągając go z autostrady
[video=youtube;-HJTG6RRN4E]http://www.youtube.com/watch?v=-HJTG6RRN4E[/video]

Jaaaa szok!

Posted

aniao napisał(a):
Jaaaa szok!

deer_1987 napisał(a):
Wow ale zdolny psiak!

super bohater!
KASIA&TOSIA napisał(a):
wzajemnie :)) a zdjęcia super :))

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Piękne widoczki z okna:)
Dla Was również miłego dnia:):):)

Dziękuję :)
FredziaFredzia napisał(a):
To o której Ty wstajesz jak TO jest poranek? :lol:

dziś akurat po 5 bo nie mogłam spać. Zdjęcia robiłam po 6 :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Też mam czasami dni, że nie mogę spać;) i to przeważnie, kiedy mogę pospać dłużej;)

Dzieciak jest dobry:D
coś w tym jest bo w sobotę oczy otwierają mi się o 6 i rzadko mogę spać dalej :/
miłego dnia!

Posted

[quote name='aniao']ja tam nie mam takiego problemu, mogłabym spać bez przerwy :D
o to zazdroszczę :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziewczynki i Neruś przepraszam, ale serce mi pękło, może ktoś by Wam przyszedł na myśl?
http://www.dogomania.pl/threads/225264-Krak%C3%B3w-100-letnia-kilogramowa-%C5%9Blepa-starowinka-szuka-domu-na-quot-do%C5%BCycie-quot-swoich-dni?p=18905637

I dzień dobry :)
Dzień dobry :) Zajrzałam i widzę że sunie odebrał właściciel. Nie wiem czy to dobrze skoro najpierw "zgubił" takie cudo
[quote name='deer_1987']witamy sie :) wrocilysmy z ogrodu znajomej, jeszcze tam pojdziemy ale z aparatem :diabloti: tylko czekamy az zaczna sie kwiaty :loveu:
o to napewno będą piękne zdjęcia :)
[quote name='Kaaasia']Widoczki fajne :lol:, szkoda tylko, że bez Nerusia ;)
będzie i Neruś niedługo :)
[quote name='unikatowydiament']ale śliczna dzidzia:)

mizianki zasyłamy:)
dziękuję i również pozdrawiam i głaski dla Księciunia :)

Posted

A dziękujemy u Nerusia odpukać -dobrze. Neruś zdrowy nawet ostatnio się nie dusi i lekarz zadecydował aby narazie odłożyć zabieg korekty skrzydełek nosa aby nie męczyć Nera koleją narkozą.
Ja mam chyba jakąś wiosenną depresję albo cuś bo ciągle czuję się przemęczona i jakoś chęci na wszystko brak:shake: no ale weekend już nie długo :lol:
a filmik akwariowo Nerusiowy nie wiem czy się uda zrobić bo Nero ostatnio olewa rybki :)

Posted

No to super, może uda się odczekać jeszcze troszkę:)
Oj powiem Ci, że doskonale wiem co czujesz, bo ja sama mam to od jakiegoś czasu.. jakby jakieś przesilenie i człowiek taki do niczego;)
To może być akwariowy i Nerusiowy :)