monia&nero Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 pies bohater - uratował innego psa potrąconego przez samochód ściągając go z autostrady [video=youtube;-HJTG6RRN4E]http://www.youtube.com/watch?v=-HJTG6RRN4E[/video] Quote
aniao Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='monia&nero']pies bohater - uratował innego psa potrąconego przez samochód ściągając go z autostrady [video=youtube;-HJTG6RRN4E]http://www.youtube.com/watch?v=-HJTG6RRN4E[/video] Jaaaa szok! Quote
monia&nero Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Nie mam zdjęć Nera ale jakoś dzisiejszy poranek mnie natchnął (widok z okna) Quote
monia&nero Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 tak to jest jak sie dospać nie może:lol: Miłego dnia! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Piękne widoczki z okna:) Dla Was również miłego dnia:):):) Quote
FredziaFredzia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 To o której Ty wstajesz jak TO jest poranek? :lol: Quote
monia&nero Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 aniao napisał(a):Jaaaa szok! deer_1987 napisał(a):Wow ale zdolny psiak! super bohater! KASIA&TOSIA napisał(a):wzajemnie :)) a zdjęcia super :)) Chiquita&DeeDee napisał(a):Piękne widoczki z okna:) Dla Was również miłego dnia:):):) Dziękuję :) FredziaFredzia napisał(a):To o której Ty wstajesz jak TO jest poranek? :lol: dziś akurat po 5 bo nie mogłam spać. Zdjęcia robiłam po 6 :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Też mam czasami dni, że nie mogę spać;) i to przeważnie, kiedy mogę pospać dłużej;) Dzieciak jest dobry:D Quote
monia&nero Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Też mam czasami dni, że nie mogę spać;) i to przeważnie, kiedy mogę pospać dłużej;) Dzieciak jest dobry:D coś w tym jest bo w sobotę oczy otwierają mi się o 6 i rzadko mogę spać dalej :/ miłego dnia! Quote
aniao Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ja tam nie mam takiego problemu, mogłabym spać bez przerwy :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dziewczynki i Neruś przepraszam, ale serce mi pękło, może ktoś by Wam przyszedł na myśl? http://www.dogomania.pl/threads/225264-Krak%C3%B3w-100-letnia-kilogramowa-%C5%9Blepa-starowinka-szuka-domu-na-quot-do%C5%BCycie-quot-swoich-dni?p=18905637 I dzień dobry :) Quote
taxelina Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 witamy sie :) wrocilysmy z ogrodu znajomej, jeszcze tam pojdziemy ale z aparatem :diabloti: tylko czekamy az zaczna sie kwiaty :loveu: Quote
Kaaasia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Widoczki fajne :lol:, szkoda tylko, że bez Nerusia ;) Quote
Oscar Patric Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='monia&nero'] ale śliczna dzidzia:) mizianki zasyłamy:) Quote
monia&nero Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='aniao']ja tam nie mam takiego problemu, mogłabym spać bez przerwy :D o to zazdroszczę :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziewczynki i Neruś przepraszam, ale serce mi pękło, może ktoś by Wam przyszedł na myśl? http://www.dogomania.pl/threads/225264-Krak%C3%B3w-100-letnia-kilogramowa-%C5%9Blepa-starowinka-szuka-domu-na-quot-do%C5%BCycie-quot-swoich-dni?p=18905637 I dzień dobry :) Dzień dobry :) Zajrzałam i widzę że sunie odebrał właściciel. Nie wiem czy to dobrze skoro najpierw "zgubił" takie cudo [quote name='deer_1987']witamy sie :) wrocilysmy z ogrodu znajomej, jeszcze tam pojdziemy ale z aparatem :diabloti: tylko czekamy az zaczna sie kwiaty :loveu: o to napewno będą piękne zdjęcia :) [quote name='Kaaasia']Widoczki fajne :lol:, szkoda tylko, że bez Nerusia ;) będzie i Neruś niedługo :) [quote name='unikatowydiament']ale śliczna dzidzia:) mizianki zasyłamy:) dziękuję i również pozdrawiam i głaski dla Księciunia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Właśnie Monia powiem Ci, że mam podobne odczucia;) Co tam dobrego u Was?:) Może jakiś filmik akwariowo-Nerusiowy:) Quote
monia&nero Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 A dziękujemy u Nerusia odpukać -dobrze. Neruś zdrowy nawet ostatnio się nie dusi i lekarz zadecydował aby narazie odłożyć zabieg korekty skrzydełek nosa aby nie męczyć Nera koleją narkozą. Ja mam chyba jakąś wiosenną depresję albo cuś bo ciągle czuję się przemęczona i jakoś chęci na wszystko brak:shake: no ale weekend już nie długo :lol: a filmik akwariowo Nerusiowy nie wiem czy się uda zrobić bo Nero ostatnio olewa rybki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 No to super, może uda się odczekać jeszcze troszkę:) Oj powiem Ci, że doskonale wiem co czujesz, bo ja sama mam to od jakiegoś czasu.. jakby jakieś przesilenie i człowiek taki do niczego;) To może być akwariowy i Nerusiowy :) Quote
monia&nero Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 o właśnie taka do niczego się czuje :/ postaram się coś nagrać :) Może jak będziemy w lesie albo z uciekającym jajem :) Quote
Recommended Posts