Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha:diabloti: to mamy coś wspólnego, też mam tak, że jak mam wolne to mam różne pomysły, ale w tym wszystkim Twój pomysł jest taki kochany:loveu:
Ja też bym dała do wywołania, ale nie umiem obrobić:roll: nawet programu nie mam.
Ile masz jeszcze urlopiku?;)
To jest pozytywny świr na punkcie naszych psiaków:multi:
Poczekaj, aż będziesz miała parkę:cool3:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahaha:diabloti: to mamy coś wspólnego, też mam tak, że jak mam wolne to mam różne pomysły, ale w tym wszystkim Twój pomysł jest taki kochany:loveu:
Ja też bym dała do wywołania, ale nie umiem obrobić:roll: nawet programu nie mam.
Ile masz jeszcze urlopiku?;)
To jest pozytywny świr na punkcie naszych psiaków:multi:
Poczekaj, aż będziesz miała parkę:cool3:
ja też nie umiem obrabiać zdjęć. Daję do wywołania takie jakie zrobię. Ale te nowoczesne (ale to zabrzmiało:lol:) aparaty robią takie ładne zdjęcia że dla mnie to wystarczy. Lubie wywoływać zdjęcia bo w kompie zdjęcia nie mają duszy. Wiadomo wszystkich nie wywołam bo bym zbankrutowała:evil_lol: A jak będziemy mieć parkę to Tz chyba zabierze mi aparat:diabloti:
a urlopik mam do końca tygodnia czyli jeszcze tylko jutro :-( Szkoda ze pogoda jest do d... bo znalazłam fajną miejscówkę na spacery z Pieronem.
Radosnego dzionka !!!

Posted

[quote name='monia&nero']ja też nie umiem obrabiać zdjęć. Daję do wywołania takie jakie zrobię. Ale te nowoczesne (ale to zabrzmiało:lol:) aparaty robią takie ładne zdjęcia że dla mnie to wystarczy. Lubie wywoływać zdjęcia bo w kompie zdjęcia nie mają duszy. Wiadomo wszystkich nie wywołam bo bym zbankrutowała:evil_lol: A jak będziemy mieć parkę to Tz chyba zabierze mi aparat:diabloti:
a urlopik mam do końca tygodnia czyli jeszcze tylko jutro :-( Szkoda ze pogoda jest do d... bo znalazłam fajną miejscówkę na spacery z Pieronem.
Radosnego dzionka !!!

[quote name='monia&nero']
Mnie najbardziej rozwaliło "Jestem z Wolomina" ha ha

Właśnie mój aparat robi fajne tylko jak jest słoneczny dzień:roll: chciałabym umieć obrobić także zimowe fotki;)
Hehehe, TZ zabierze Ci aparat mówisZ?:evil_lol:
To szybciutko minęło co?;) u mnie właśnie słoneczko zagląda:lol:

A te rozmówki są bardzo pouczające:diabloti:
Miłego dzionka:p

Posted

a takie o to cudo spotkaliśmy:loveu:

8-letnia Pola:loveu:. Adoptowana z pseudo przez starsze małżeństwo. Ciężko mi było jej zrobić zdjęcia okazała się strasznym pieszczoszkiem i cały czas rozdawała buziaki i chciała się miziać. Zapatrzona w swoich ludzi.