Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia&nero']czy Wy też widzicie film w zwolnionym tempie? Oglądałam filmik na innym kompie i było ok???
Miłego dnia! Pozdrawiamy

u mnie też oki , może od przesyłu , albo karty graficznej bedzie zależało :hmmmm:

Posted (edited)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ale śliczny filmik:loveu::loveu: u mnie idzie normalnie :)

Ale jakbym zobaczyła Nerusia który tak maltretuje gałązkę to bym się zaczęła go bać:evil_lol: hihih groźny komandos:loveu:[/QUOTE]
Bosze bać się Nerusia???? Przecież on może na śmierć ale zalizać i zacałować :) a wredna gałązka poprostu stała mu na drodze :)

Edited by monia&nero
Posted

[quote name='monia&nero']Słuchajcie może macie jakiś prosty program do wstawiania zdjęć kóry je odrazu zmniejsza tak jak ten program http://pl.tinypic.com/. Niestety w tym ciągle serwer od paru dni niedostępny
Na picasa mozesz dac duze zdjecie a potem w linku jest np s800 i wpisujesz s640 i masz zdjecie co ma 640 :)

Posted

[quote name='deer_1987']O widzisz udalo Ci sie! :multi: (ja wlasnie na picase daje 800x533 a potem zmieniam ten link w kodzie i tak na inne fora gdzie mozna wiecej i na dogo mam z jednego serwera)[/QUOTE]
ja już może linków nie będę zmieniać bo jeszcze mi wyjdą zdjęcia w zwolnionym tempie he he ze mną to nigdy nic nie wiadomo :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Piękności:loveu::loveu:
Ja się nie boję... ale biedna gałązka:evil_lol: hehe

wyrosła mu na drodze gałązka to ją przestawił :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):

:loveu::loveu:

FredziaFredzia napisał(a):
Komandos pierwsza klasa! ;)

:lol::lol::lol:

Alicja napisał(a):
Ale się rozszalałaś ;)

:loveu: pycholek
https://lh5.googleusercontent.com/-i6M1glORpUk/TycDk9TCNxI/AAAAAAAAABw/s2df77ICsNQ/s640/DSC01561.JPG

Co to za rzeczka za wami ??

Rozszalałam się bo dawno nie bylismy na takim długim spacerku ze względu na pogodę i przeziębiony pęcherz Nero więc nadrobiłam trochę zaległości:diabloti: a za nami to Warta

vaness napisał(a):
jakie ma męskie ubranko :D
bo to twardziel jest :)