ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Piękny Neruś:loveu: ile w tym kochanym pysiu mieści się minek:loveu: A w ogóle to bulwy mają troszkę dłuższe tylne nóżki nie?;) Powiem Ci, że chyba trafiłaś w gust Komandosika z tym spankiem:lol: Quote
monia&nero Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Piękny Neruś:loveu: ile w tym kochanym pysiu mieści się minek:loveu: A w ogóle to bulwy mają troszkę dłuższe tylne nóżki nie?;) Powiem Ci, że chyba trafiłaś w gust Komandosika z tym spankiem:lol: Oj tak minek to on ma cały zestaw :) a z posłaniem chyba tak chociaż strasznie obawiałam się tego plastiku. Ale Nero zadowolony i to najważniejsze. jak narazie go nie gryzie. Quote
sabinka40 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Witam kochanego i ślicznego płaskoryjka:loveu: fajne posłanko i widze że Neruś je bardzo polubił:lol: uwielbiam jego minki słodkie, aż by się chciało go powygniatać...mizianki przesyłam:loveu: Quote
KASIA&TOSIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 super foteczki :)) głaski dla Nerunia:)) Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 dzisiaj Nero powrócił do łóżka :) chociaż co jakiś czas wychodził do posłania Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 monia&nero napisał(a):dzisiaj Nero powrócił do łóżka :) chociaż co jakiś czas wychodził do posłania Typowe , buldoże postępowanie ;) Quote
aniao Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 no i dobrze! bo już mnie zmartwiłaś, że będę musiała Vitkowi takie posłanko kupić :) Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 hi hi a co chcesz się Vitka z łóżka pozbyć :) Quote
KASIA&TOSIA Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a to wogóle możliwe???? aby oduczyć bulgota???? Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 próbowałam ale może jestem za mało stanowcza :) Quote
aniao Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 no ja próbuję, próbuję... :) ale nie jest letko :P Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 uff to dobrze ze wrocil do lozka :diabloti: Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 wiecie może jak podlinkować zdjęcie:hmmmm: Quote
aniao Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 monia&nero napisał(a):wiecie może jak podlinkować zdjęcie:hmmmm: ale normalnie w poście chcesz wstawić zdjęcie podlinkowane? Quote
monia&nero Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 chciałam sobie podlinkować ten banerek co mam w sygnaturze Quote
taxelina Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 usun tylko 4 spacje pomiedz pogrubionym :) [URL ="http://www.dogomania.pl/threads/190710-Galeria-Nero"][IMG ]http://i42.tinypic.com/35nbmmx.jpg[ /IMG][ /URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jak dobrze, że wrócił do łóżka:evil_lol::eviltong: Miłego dnia i dużo głasków dla N.:loveu::loveu: Quote
monia&nero Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='deer_1987']usun tylko 4 spacje pomiedz pogrubionym :) [URL ="http://www.dogomania.pl/threads/190710-Galeria-Nero"][IMG ]http://i42.tinypic.com/35nbmmx.jpg[ /IMG][ /URL] Dziękuję :) chyba się udało :multi: [quote name='Chiquita&DeeDee']Jak dobrze, że wrócił do łóżka:evil_lol::eviltong: Miłego dnia i dużo głasków dla N.:loveu::loveu: Dziękujemy - głaski przekazane Quote
vaness Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jakieś nowe zdjęcia może wstawisz mordki ?:loveu: Quote
Oscar Patric Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 witamy się cieplutko i całuski zasyłamy:) Quote
monia&nero Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 deer_1987 napisał(a):Tak udalo sie :) Dzięki, z Ciebie Deer to taki mega mózg komputerowy:lol: vaness napisał(a):jakieś nowe zdjęcia może wstawisz mordki ?:loveu: może w weekend uda mi się jakieś foteczki na śniegu zrobić. Mam nadzieję, że nie stopnieje do weekendu:lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Miłego dnia:) dziękuję. Ja miłego wieczorku życzę :) unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko i całuski zasyłamy:) dziękuję. Ale masz ładny avatarek :loveu: Quote
monia&nero Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ale dziś była super pogoda:multi::multi::multi::multi:! W sam raz na długi spacerek! Nero był w niebo wzięty! Parę fotek ze spacerku Quote
Recommended Posts