monia&nero Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Witam Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków Quote
monia&nero Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [B]a tu cosik na lepszy humor znalazłam w necie [/B][IMG]http://i41.tinypic.com/egr7nm.jpg[/IMG] :mdrmed::mdrmed::mdrmed::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 :multi::multi::multi: Super :) Miłego wieczorku i głaski dla Nerusia:loveu: Quote
vaness Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 witam ! ;) super , że z Nerusiem wszystko dobrze :) jaki on ma słodziutki pyszczek:loveu::loveu: Quote
monia&nero Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']:multi::multi::multi: Super :) Miłego wieczorku i głaski dla Nerusia:loveu:[/QUOTE] Dziękuję, głaski przekazane :lol: [quote name='vaness']witam ! ;) super , że z Nerusiem wszystko dobrze :) jaki on ma słodziutki pyszczek:loveu::loveu:[/QUOTE] Witamy serdecznie w naszej galerii:loveu: Quote
FredziaFredzia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='monia&nero']Witam Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków[/QUOTE] Super! :loveu: Quote
ania shirley Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='monia&nero']Witam Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków[/QUOTE] Super ,ze psiak zdrowy!;) Quote
Kawalier Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='monia&nero']Witam Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków[/QUOTE]Również chciałem to "usłyszeć". Pozdrawiam. Quote
monia&nero Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dziękujemy Wszystkim! Życzymy miłej reszty weekendu :) Quote
nana11 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cieszę się, że wyniki badań wyszły dobre. Życzę, jak najwięcej zdrowia w nowym roku! Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ale super wiadomość:) mizianki zasyłamy:) Quote
monia&nero Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Dziękujemy :) Życzymy miłego dnia i calego (niestety 5dniowego) tygodnia :) Quote
taxelina Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 No ciezko pewnie wrocic do pracy po takim krotkim urlopie?:diabloti: Quote
sabinka40 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='monia&nero'][B]a tu cosik na lepszy humor znalazłam w necie [/B][IMG]http://i41.tinypic.com/egr7nm.jpg[/IMG] :mdrmed::mdrmed::mdrmed::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Mizianki dla Nerusia i ciesze się że wyniki dobre:loveu: Quote
KASIA&TOSIA Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='monia&nero']Dziękujemy :) Życzymy miłego dnia i calego (niestety 5dniowego) tygodnia :)[/QUOTE] mój w tym tyg ma aż 6 dni :(( mimo wszystko miłego życzymy :)) Quote
monia&nero Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 wyluzowane buldogi :) [video=youtube;1shde5tn-RU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1shde5tn-RU[/video] Quote
monia&nero Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='deer_1987']Jakie smieszne :loveu:[/QUOTE] i jakie wyluzowane :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Hehehe, ale zabawne te bulwiaczki :D Quote
monia&nero Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 (edited) Deer kochana, może coś w weekend uda się pstryknąć narazie może jakieś stare wstawię co? Edited January 10, 2012 by monia&nero Quote
Recommended Posts