Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków

Posted

[B]a tu cosik na lepszy humor znalazłam w necie
[/B][IMG]http://i41.tinypic.com/egr7nm.jpg[/IMG]
:mdrmed::mdrmed::mdrmed::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']:multi::multi::multi:
Super :)
Miłego wieczorku i głaski dla Nerusia:loveu:[/QUOTE]
Dziękuję, głaski przekazane :lol:

[quote name='vaness']witam ! ;)
super , że z Nerusiem wszystko dobrze :)
jaki on ma słodziutki pyszczek:loveu::loveu:[/QUOTE]
Witamy serdecznie w naszej galerii:loveu:

Posted

[quote name='monia&nero']Witam
Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków[/QUOTE]

Super! :loveu:

Posted

Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków[/QUOTE]

Super ,ze psiak zdrowy!;)

Posted

Nero miał badania krwi ogólne, wątrobowe i ponowne badanie moczu i wszystkie badania wyszły w normie:multi:. Najprawdopodobniej poprzedni wynik był spowodowany biegunka po antybiotykach. No ale dla pewności i mojego spokoju powtórzę badania w przyszłym mcu. Miłego wieczoru dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków[/QUOTE]Również chciałem to "usłyszeć". Pozdrawiam.

Posted

[quote name='monia&nero'][B]a tu cosik na lepszy humor znalazłam w necie
[/B][IMG]http://i41.tinypic.com/egr7nm.jpg[/IMG]
:mdrmed::mdrmed::mdrmed::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::scream_3::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Mizianki dla Nerusia i ciesze się że wyniki dobre:loveu: