monia&nero Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 oj tak ostatni mc to była jazda bez trzymanki a dzisiejszy dzień mnie dobił do reszty. No ale coraz blizej święta więc trochę odpocznę :) Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Oj to nie zazdroszcze... no juz dzisiaj sroda :multi: Quote
monia&nero Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 i tą myślą się właśnie pocieszam:multi::multi::multi::multi: Deer Milka jest fantastyczna !!! Cieszę się razem z Tobą !!! Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dziekujemy! Tylko trzymaj nadal kciuki! Quote
Kawalier Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 monia&nero napisał(a):uwielbiam robić zdjęcia szczególnie mojemu buldożkowemu modelowi. Mam takie noworoczne postanowienie, żeby iść na kurs fotografowania.Hej. A kto nie lubi robić zdjęć swojemu psu, szczególnie gdy jest takim słodkim zawadiaką jak Nero. A z tym kursem, to bdb pomysł. Gdzie masz możliwość takiego kursu? Pozdrawiam. Quote
sabinka40 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Witam:lol: Neruś i choinka...śliczne:loveu: U nas tez już stoi choinka, ale jeszcze bez bombek:eviltong: przyzwyczajam Ryśka:evil_lol: Kupiłam już plastikowe bombki, niech zrzuca jak musi:eviltong: Jak narazie koty wisza na choince może już tak zostawić, tylko światełka dodam żeby było bardziej światecznie?:evil_lol: Mizianki dla Nerusia oczywiście:loveu::loveu::loveu: Quote
monia&nero Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 deer_1987 napisał(a):Dziekujemy! Tylko trzymaj nadal kciuki! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:mocno trzymam!!!! Quote
monia&nero Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Kawalier napisał(a):Hej. A kto nie lubi robić zdjęć swojemu psu, szczególnie gdy jest takim słodkim zawadiaką jak Nero. A z tym kursem, to bdb pomysł. Gdzie masz możliwość takiego kursu? Pozdrawiam. Widziałam parę ogłoszeń w mieście (Poznań) ale jeszcze nie zagłębiałam się w ofercie. Pozdrawiam i glaski dla Dolarka! Quote
monia&nero Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 sabinka40 napisał(a):Witam:lol: Neruś i choinka...śliczne:loveu: U nas tez już stoi choinka, ale jeszcze bez bombek:eviltong: przyzwyczajam Ryśka:evil_lol: Kupiłam już plastikowe bombki, niech zrzuca jak musi:eviltong: Jak narazie koty wisza na choince może już tak zostawić, tylko światełka dodam żeby było bardziej światecznie?:evil_lol: Mizianki dla Nerusia oczywiście:loveu::loveu::loveu: Dobry pomysl :loveu:nio i może jeszcze kokardki na ogonki :) Nerula wymiziany:loveu: Głaski dla Sabci i kociej ekipy Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Chyba, że się zakocham...:loveu: Wiem Monia też to czuję - zmęczenie i rozkojarzenie:mdleje: Ale dziś już czwartek i za chwilę koniec tego szaleństwa..:roll: Miłego dnia :calus: Quote
Kawalier Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='monia&nero']Widziałam parę ogłoszeń w mieście (Poznań) ale jeszcze nie zagłębiałam się w ofercie. Polecam tę szkołę. Pozdrawiam. Quote
monia&nero Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Kawalier']Polecam tę szkołę. Pozdrawiam. a to jest szkola dla psów a mi chodzilo o kurs foto :) Pozdrawiam Quote
monia&nero Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Chyba, że się zakocham...:loveu: Wiem Monia też to czuję - zmęczenie i rozkojarzenie:mdleje: Ale dziś już czwartek i za chwilę koniec tego szaleństwa..:roll: Miłego dnia :calus: A no chyba ze tak :) Przepraszam ale mam jakiś długi przewód myślowy :roll: Dla relaksu dwa ciekawe zdjęcia :lol: takie oto zabawki można kupić w jednym z marketów:evil_lol: hot dogi:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Hehehe, super te fotki :evil_lol: Nie martw się, niedługo wrócimy do formy:lol: A ja się nawet obawiam, że po świętach będę musiała dietę wprowadzić, bo od wakacji już 4kg przytyłam:roll: mam słabą wolę i uwielbiam pyszności:evil_lol: Tulimy Nerusia wszystkie 4:loveu: Quote
monia&nero Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Ponieważ mogę już nie mieć czasu aby wejść do jutra na dogo Pragnę złożyć życzenia dla wszystkich kochanych Cioteczek i Wujków odwiedzających galerię mojego najukochańszego bulgotka pod słońcem:loveu: Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju :) WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Monia, Rafał i Nero Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Monia Wesołych Świąt - spokojnych, rodzinnych.. dużo radości i miłości... i wspaniałych prezentów DLA NERUSIA;) hihih Quote
monia&nero Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Monia Wesołych Świąt - spokojnych, rodzinnych.. dużo radości i miłości... i wspaniałych prezentów DLA NERUSIA;) hihih [quote name='deer_1987']Wesolych Swiat! [quote name='ania shirley'] Wesołych Świąt [quote name='KASIA&TOSIA']Wesołych i spokojnych :)) Dziękujemy :angel: Quote
Kawalier Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='monia&nero']a to jest szkola dla psów a mi chodzilo o kurs foto :) Pozdrawiam Sorry za pomyłkę - tego linka miałem wysłać do innej osoby, a dla Ciebie miał być ten: http://www.widziecwiecej.pl/. Quote
Oscar Patric Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jest jeden taki wieczór w roku gdzie niebo z ziemią się łączy. Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić. To wieczór miłości gdzie zostaje pokonane wszelkie zło, panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci, że to tylko taki jeden wieczór. Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej. Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi. Z darem modlitwy przy żłóbku. Quote
Recommended Posts