Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o głos dla Znajdek.... Już można na dogo głosować w wewn. ankiecie. do konkursu Krakvetu... Prosimy o głos na Znajdki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84"]http://www.dogomania.pl/threads/2143...-wrzesie%C5%84[/URL]

Posted

Ale wieści wspaniałe :multi:

Dastuniu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :loveu:

Posted

Dastiemu podobno w domu zdarzyła się wpadka! Kupa po spacerze, w domu. Dziwne, u mnie się to nigdy nie zdarzyło. Oczywiście psa nadal kochają mimo wpadki. :) Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk.
Generalnie Asia spotkała się z córką - ale w centrum, nie w domu Dastiego, podać książeczkę itp. i generalnie domek Dastim zachwycony. :) Nic dziwnego, to taki słodziak, że byłabym zdziwiona, gdyby nie podbił ich serc...
Poza tym Dasti jest już oficjalnie na BARFie - kupują u sangomy smakołyki dla niego. To bardzo budujące - świadomość, że rozsiewam dobrych, świadomych właścicieli psów. :) Każdy mój tymczas jak dotąd karmi BARFem i dokształca się z mowy psa. :)
Domek przekazał też Asi 100 zł - Asia pytała się mnie co z tą sumką zrobić, ja myślę, że przekażemy na Fuksa koosiek, który jest u yumanji? Fuks jest zadłużony na 1200 zł... Poza tym muszę zrobić rozliczenie na pierwszej stronie - muszę odliczyć koszty transportu (yumanji trochę się najeździła do DS, ja z resztą też, poza tym koszt jedzonka, szczepienia, etc...). Myślę, że coś zostanie, ale jeszcze nie wiem ile.

Posted

[quote name='panbazyl']dobre wieści :)
Dobrze ze barf idzie jak zaraza. U mnie na wsi na barf przechodzi kolejny wiejski pies :) (nie mój)[/QUOTE]

to wkońcu wiejska dieta :D

lecz niektorzy przesadzaja. Psy sasiadow łąncuchowe dostawaly barf.. a grub e byly ... No ale pozniej znikly i pojawil sie shih tzu a pozniej owczarek.

Posted

[quote name='betty_labrador']to wkońcu wiejska dieta :D

lecz niektorzy przesadzaja. Psy sasiadow łąncuchowe dostawaly barf.. a grub e byly ... No ale pozniej znikly i pojawil sie shih tzu a pozniej owczarek.[/QUOTE]
mam nadzieję, ze szitsak nie pożarl tych lańcuchowych a jego owczarek (ostatnio jakoś modne się zrobiły szitki, oczywiście te bez kwitów...)

Posted

[quote name='panbazyl']mam nadzieję, ze szitsak nie pożarl tych lańcuchowych a jego owczarek (ostatnio jakoś modne się zrobiły szitki, oczywiście te bez kwitów...)[/QUOTE]

hehe, nie wiem, kto kogo pożarł, ale tamte grubasy łańcuchowe nagle znikły z budami... teraz te dwa biegaja luzem. Dziwne to było.