Bonsai Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 No właśnie, nawet na kwiatkach śpi. :) Quote
obraczus87 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 To zdjecie jest swietne :) Zapewne najpierw sie wybawił piłeczka, a pozniejspał jak zabity :D [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/1074/p1090224c.jpg[/IMG] Quote
Delph Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Super zdjęcia, wszystkiego dobrego w nowym domku Dasti :loveu: Quote
bric-a-brac Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 O rety, ale super.... Śpi w kwiatkach! Quote
_Goldenek2 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kurde.... a możecie zmienić tytuł???? Proszę Was o zastąpienie słowa "brzydala" na ślicznotę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bonsai Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Ale brzydal to tak pieszczotliwie. :) Ale tytuł zmieniłam. ;) Quote
elinka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [URL]http://img844.imageshack.us/img844/7656/p1090213s.jpg[/URL] - Super zdjęcia! Dasti ma nawet swój fotelotapczan :bigcool: Quote
_Goldenek2 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Bardzo dziękuję. Dastinku mój śliczny - bądź szczęśliwy :). Quote
yumanji Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='_Goldenek2']Bardzo dziękuję. Dastinku mój śliczny - bądź szczęśliwy :).[/QUOTE] To jest moj Dustinek! Quote
yumanji Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Bonsai']A nie - bo mój! :eviltong:[/QUOTE] Odczep sie!u Ciebie mieszkal dwa tyg,a u mnie rok!Moj ci on jest! Quote
Bonsai Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 [quote name='yumanji']Odczep sie!u Ciebie mieszkal dwa tyg,a u mnie rok!Moj ci on jest![/QUOTE] Trzy tygodnie! I ja go znalazłam! :eviltong: Quote
yumanji Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dwa i pol! znalazla!sam Ci wlazl w rece! Quote
yumanji Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ty lepiej nie kombinuj ,tylko bierz te sierote ze schronu,Gutka albo jak mu tam... Quote
bric-a-brac Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Bardzo proszę o głos dla Znajdek.... Już można na dogo głosować w wewn. ankiecie. do konkursu Krakvetu... Prosimy o głos na Znajdki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84"]http://www.dogomania.pl/threads/2143...-wrzesie%C5%84[/URL] Quote
Guest ambird Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ale wieści wspaniałe :multi: Dastuniu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :loveu: Quote
Bonsai Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dastiemu podobno w domu zdarzyła się wpadka! Kupa po spacerze, w domu. Dziwne, u mnie się to nigdy nie zdarzyło. Oczywiście psa nadal kochają mimo wpadki. :) Mam nadzieję, że to był jednorazowy wybryk. Generalnie Asia spotkała się z córką - ale w centrum, nie w domu Dastiego, podać książeczkę itp. i generalnie domek Dastim zachwycony. :) Nic dziwnego, to taki słodziak, że byłabym zdziwiona, gdyby nie podbił ich serc... Poza tym Dasti jest już oficjalnie na BARFie - kupują u sangomy smakołyki dla niego. To bardzo budujące - świadomość, że rozsiewam dobrych, świadomych właścicieli psów. :) Każdy mój tymczas jak dotąd karmi BARFem i dokształca się z mowy psa. :) Domek przekazał też Asi 100 zł - Asia pytała się mnie co z tą sumką zrobić, ja myślę, że przekażemy na Fuksa koosiek, który jest u yumanji? Fuks jest zadłużony na 1200 zł... Poza tym muszę zrobić rozliczenie na pierwszej stronie - muszę odliczyć koszty transportu (yumanji trochę się najeździła do DS, ja z resztą też, poza tym koszt jedzonka, szczepienia, etc...). Myślę, że coś zostanie, ale jeszcze nie wiem ile. Quote
paulinken Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 No! W końcu. Miesiąc mnie nie było, ale parę wątków podglądałam bez logowania, między innymi Dastiego, więc już wiem, że w domku :) Quote
panbazyl Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 dobre wieści :) Dobrze ze barf idzie jak zaraza. U mnie na wsi na barf przechodzi kolejny wiejski pies :) (nie mój) Quote
betty_labrador Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='panbazyl']dobre wieści :) Dobrze ze barf idzie jak zaraza. U mnie na wsi na barf przechodzi kolejny wiejski pies :) (nie mój)[/QUOTE] to wkońcu wiejska dieta :D lecz niektorzy przesadzaja. Psy sasiadow łąncuchowe dostawaly barf.. a grub e byly ... No ale pozniej znikly i pojawil sie shih tzu a pozniej owczarek. Quote
panbazyl Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='betty_labrador']to wkońcu wiejska dieta :D lecz niektorzy przesadzaja. Psy sasiadow łąncuchowe dostawaly barf.. a grub e byly ... No ale pozniej znikly i pojawil sie shih tzu a pozniej owczarek.[/QUOTE] mam nadzieję, ze szitsak nie pożarl tych lańcuchowych a jego owczarek (ostatnio jakoś modne się zrobiły szitki, oczywiście te bez kwitów...) Quote
betty_labrador Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='panbazyl']mam nadzieję, ze szitsak nie pożarl tych lańcuchowych a jego owczarek (ostatnio jakoś modne się zrobiły szitki, oczywiście te bez kwitów...)[/QUOTE] hehe, nie wiem, kto kogo pożarł, ale tamte grubasy łańcuchowe nagle znikły z budami... teraz te dwa biegaja luzem. Dziwne to było. Quote
Recommended Posts