Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale on jest maleńki :)
Kochany Dastuś, bardzo się cieszę! Tyle się naczekał, na własny, prawdziwy domek, wzruszyłam się.
Pamiętajcie tylko dziewczyny o umowie, zawsze do yumanji będzie mógł wrócić, prawda? Na Mazury będzie jeździł z rodzinką? :)

Posted

[quote name='panbazyl']u mnie burki na wsi sa na wiejskie i burkowate a on ma jednak w sobie jakąś godność - i daleko mu do burka z podlubleskiej wsi. :)[/QUOTE]

Godnosc ma szczegolnie ,jak utknie w dziurze w plocie ...he,he...Bonsai ,prosze,wrzuc zdjecie z Maksem...

Posted

[INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO[/COLOR][/URL]
Proszę pomóżmy Asi utrzymać tego pięknego psa. [/INDENT]

Guest ambird
Posted

Super wieści u Dastiego :)

Fotka z Maxem cudna :loveu:

Posted

Oni wszyscy Dastiego bardzo, bardzo lubią, tylko yumanji się tutaj z nami tak droczy. :) Wszyscy się mimowolnie bardzo do każdego psiaka przywiązują.

Posted

[quote name='_Goldenek2']yumanji po prostu szkoda się rozstać z Dustim i wymyśla :).[/QUOTE]

No wymyslam,wymyslam...lubie go,to prawda...ale akurat to taki domek,ze nie mam zadnych obaw...ta dziewczynka jest super!

Posted

[quote name='_Goldenek2']Maks chyba strasznie go lubi? Z wzajemnością zresztą :)[/QUOTE]

Jest jednym z Jego ulubiencow,choc Maks ma taki zwyczaj,ze na dobranoc obchodzi kojce i glaszcze kazdego psa.

Posted

Pojawiły się komplikacje... :/
Czemu ten pies ma takiego pecha??

Jest problem... z kastracją... do piątku ma być decyzja ze strony rodziny. Nie chcą kastrowanego psa. A ja nie wydam niewykastrowanego, zwłaszcza, że Dasti lubi łazęgować.
A na wizycie na wszystko się zgodzili... Jakaś mądra inaczej wetka Otwocka powiedziała im, że kastracja to męczenie psa i nie ma potrzeby go kastrować! Na nic nie pomogły moje tłumaczenia ile korzyści idzie za kastracją. :/ Mam nadzieję, że zmienią zdanie...
Wetka powiedziała im więcej mądrości, ale aż nie będę ich wypisywać...

A tymczasem w hoteliku lecą kolejne dni pobytu Dastiego... :(