Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nie jedziemy. :( przez pogodę... Yumanji ma dopiero od niewdawna prawo jazdy i boi się jechać w te pogodę. :( strasznie szkoda, ale rozumiem... A raczej innej opcji tak szybko nie wymyśle. :(

Posted

Oj Dasti, Dasti, ale giniesz w otchłaniach dogomanii.

Niedługo zrobię dla małego bazarek - mam dwie fajne, nowe kosmetyczki sygnowane logiem Canona z trzyletnią gwarancją. :) Gdyby ktoś miał coś dorzucić na bazarek, to można zrobić wspólny.

Poza tym zamawiam u Tani na [url]www.activdog.pl[/url] przepiękne szeleczki i smycz dla Dastiego. Będziemy się pokazywać w Warszawie, zamierzam małego ściągnąć na jakiś czas do siebie i z nim spacerować odzianym w chustę szukam domu! No i szykuję małą niespodziankę dla Was i dla Dastiego, ale o tym później. :)

Posted

[quote name='Bonsai']Oj Dasti, Dasti, ale giniesz w otchłaniach dogomanii.

Niedługo zrobię dla małego bazarek - mam dwie fajne, nowe kosmetyczki sygnowane logiem Canona z trzyletnią gwarancją. :) Gdyby ktoś miał coś dorzucić na bazarek, to można zrobić wspólny.

Poza tym zamawiam u Tani na [url]www.activdog.pl[/url] przepiękne szeleczki i smycz dla Dastiego. Będziemy się pokazywać w Warszawie, zamierzam małego ściągnąć na jakiś czas do siebie i z nim spacerować odzianym w chustę szukam domu! No i szykuję małą niespodziankę dla Was i dla Dastiego, ale o tym później. :)[/QUOTE]

To może ja dorzucę ten perfum?
A obroże z activdoga niedawno zamawiałam dla moich mord, piękne są :)

Posted

[quote name='paulinken']To może ja dorzucę ten perfum?[/QUOTE]

O, byłoby fajnie. :) :) Jak będę robić bazarek, to się odezwę w takim razie, na razie padam po marszu (NIE)milczenia.

Posted

Dasti ma na koncie 25 zł... Szelki kosztowały 37 zł, ale już nie mam sumienia odbierać z jego skarpety. Miejmy nadzieję, że w sobotę znajdzie dom...

Posted

Ma, mnóstwo rożnych wersji ogłoszeń, ale w wiekszosc już pewnie spadła. Ale w piątek jedzie do mnie, a w sobotę będzie wielka promocja małego, są ulotki, ładne szelki, chusta szukam domu... Słowem będziemy się pokazywać. :)

Posted

[quote name='Bonsai']Ma, mnóstwo rożnych wersji ogłoszeń, ale w wiekszosc już pewnie spadła. Ale w piątek jedzie do mnie, a w sobotę będzie wielka promocja małego, są ulotki, ładne szelki, chusta szukam domu... Słowem będziemy się pokazywać. :)[/QUOTE]

Nie denerwuj sie ,dowioze go ,chocby autostopem.Samochod popsul sie wczoraj,wiec moze nie wywali drugi raz takiego numeru.A oddasz mi go z powrotem?Tzn Dustego...przynajmniej dopoki mu sie domek nie trafi?bo my go lubimy bardzo.

Posted

[quote name='_Goldenek2']oj yumanji ;). Czytam tak Twoje wpisy i na wątku Rudusia i Dastiego i tak se myślę, że żal tyłek ściśnie, gdy będziesz się z nimi żegnała.... Taki los DT :([/QUOTE]

Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.

Posted

[quote name='yumanji']Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.[/QUOTE]
ech, coś wspaniałego :) Gratuluję!

Posted

[quote name='yumanji']Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.[/QUOTE]

Dobra z Ciebie dziewczyna....
Ale sunia ma dobry dom?

Posted

[quote name='yumanji']Nie denerwuj sie ,dowioze go ,chocby autostopem.Samochod popsul sie wczoraj,wiec moze nie wywali drugi raz takiego numeru.A oddasz mi go z powrotem?Tzn Dustego...przynajmniej dopoki mu sie domek nie trafi?bo my go lubimy bardzo.[/QUOTE]

Ja mam cichą nadzieję, że mały pójdzie po weekendzie do DS, jeśli będzie się coś kroić, to może chwilę (tydzień?) u mnie pobyć po całej imprezie, by zrobić wizytę przedadopcyjną etc. Więc na wszelki wypadek pożegnajcie się z Dastim. Zwłaszcza, że i finanse nie za bardzo pozwalają na trzymanie Dastiego w hoteliku...