Bonsai Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Przyszła wpłata 50 zł od kapusty. :) Bardzo dziękujemy!! Tym sposobem Dasti jest 5 zł na plusie. ;) Quote
Bonsai Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 No i nie jedziemy. :( przez pogodę... Yumanji ma dopiero od niewdawna prawo jazdy i boi się jechać w te pogodę. :( strasznie szkoda, ale rozumiem... A raczej innej opcji tak szybko nie wymyśle. :( Quote
panbazyl Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 no pogoda podła.... Podobno w poniedziałek ma być ładniej. a gdzie miałyście jechać - coś przegapiłam? Quote
Bonsai Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Na imprezę psią do parku. Ale tak sobie myślę, że w tę pogodę to pewnie i tak tłumów tam nie było. Quote
panbazyl Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 a - fajna sprawa. Ale pzry takiej pogodzie t nawet psa z budy nie wypędzisz.... paskudni zimno i mokro, brrryyyy Quote
paulinken Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mam perfum Versace, dostałam w prezencie i psikłam się nim może z 2 razy. Niestety nie mam pudełka. Myślicie, że nadaje się na bazarek? Ile by można za to chcieć? Quote
panbazyl Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 był nawet kiedyś bazarek perfumowy - dziewczyny dzieliły perfumy na mniejsze porcje do małych atomizerów, nawet dobrze to szlo. nie pamiętam cen niestety Quote
Bonsai Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Oj Dasti, Dasti, ale giniesz w otchłaniach dogomanii. Niedługo zrobię dla małego bazarek - mam dwie fajne, nowe kosmetyczki sygnowane logiem Canona z trzyletnią gwarancją. :) Gdyby ktoś miał coś dorzucić na bazarek, to można zrobić wspólny. Poza tym zamawiam u Tani na [url]www.activdog.pl[/url] przepiękne szeleczki i smycz dla Dastiego. Będziemy się pokazywać w Warszawie, zamierzam małego ściągnąć na jakiś czas do siebie i z nim spacerować odzianym w chustę szukam domu! No i szykuję małą niespodziankę dla Was i dla Dastiego, ale o tym później. :) Quote
panbazyl Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no to czekamy na bazarek i foty wiewióra w nowym ubranku :) Quote
paulinken Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Bonsai']Oj Dasti, Dasti, ale giniesz w otchłaniach dogomanii. Niedługo zrobię dla małego bazarek - mam dwie fajne, nowe kosmetyczki sygnowane logiem Canona z trzyletnią gwarancją. :) Gdyby ktoś miał coś dorzucić na bazarek, to można zrobić wspólny. Poza tym zamawiam u Tani na [url]www.activdog.pl[/url] przepiękne szeleczki i smycz dla Dastiego. Będziemy się pokazywać w Warszawie, zamierzam małego ściągnąć na jakiś czas do siebie i z nim spacerować odzianym w chustę szukam domu! No i szykuję małą niespodziankę dla Was i dla Dastiego, ale o tym później. :)[/QUOTE] To może ja dorzucę ten perfum? A obroże z activdoga niedawno zamawiałam dla moich mord, piękne są :) Quote
Bonsai Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='paulinken']To może ja dorzucę ten perfum?[/QUOTE] O, byłoby fajnie. :) :) Jak będę robić bazarek, to się odezwę w takim razie, na razie padam po marszu (NIE)milczenia. Quote
paulinken Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Bonsai']O, byłoby fajnie. :) :) Jak będę robić bazarek, to się odezwę w takim razie, na razie padam po marszu (NIE)milczenia.[/QUOTE] To ja fotę zrobię. Quote
Bonsai Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dasti ma na koncie 25 zł... Szelki kosztowały 37 zł, ale już nie mam sumienia odbierać z jego skarpety. Miejmy nadzieję, że w sobotę znajdzie dom... Quote
Bonsai Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 grzenka, doszła, zapisałam w pierwszym poście. Wraz z Twoją dyszka Dasti ma 25 zł na koncie. ;) Quote
Kana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Czy Dasti ma tekst i ogloszenia ? Bo na żadnym portalu go nie spotkalam. Quote
Bonsai Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Ma, mnóstwo rożnych wersji ogłoszeń, ale w wiekszosc już pewnie spadła. Ale w piątek jedzie do mnie, a w sobotę będzie wielka promocja małego, są ulotki, ładne szelki, chusta szukam domu... Słowem będziemy się pokazywać. :) Quote
yumanji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Bonsai']Ma, mnóstwo rożnych wersji ogłoszeń, ale w wiekszosc już pewnie spadła. Ale w piątek jedzie do mnie, a w sobotę będzie wielka promocja małego, są ulotki, ładne szelki, chusta szukam domu... Słowem będziemy się pokazywać. :)[/QUOTE] Nie denerwuj sie ,dowioze go ,chocby autostopem.Samochod popsul sie wczoraj,wiec moze nie wywali drugi raz takiego numeru.A oddasz mi go z powrotem?Tzn Dustego...przynajmniej dopoki mu sie domek nie trafi?bo my go lubimy bardzo. Quote
_Goldenek2 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 oj yumanji ;). Czytam tak Twoje wpisy i na wątku Rudusia i Dastiego i tak se myślę, że żal tyłek ściśnie, gdy będziesz się z nimi żegnała.... Taki los DT :( Quote
yumanji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='_Goldenek2']oj yumanji ;). Czytam tak Twoje wpisy i na wątku Rudusia i Dastiego i tak se myślę, że żal tyłek ściśnie, gdy będziesz się z nimi żegnała.... Taki los DT :([/QUOTE] Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy. Quote
panbazyl Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='yumanji']Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.[/QUOTE] ech, coś wspaniałego :) Gratuluję! Quote
_Goldenek2 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='yumanji']Niestety....zawsze mi sie wydaje,ze nikt tak sie nimi nie zajmie,jak ja...choc resztki rozsadku i doswiadczenie w tej kwestii mowia mi,co innego...Ostatnio spotkalam na Ursynowie,zupelnie przypadkiem,suczke,ktora byla u mnie kilka tygodni i poszla do DS.Siedzialam na chodniku i plakalam ,a suka lizala mnie po twarzy.[/QUOTE] Dobra z Ciebie dziewczyna.... Ale sunia ma dobry dom? Quote
Bonsai Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='yumanji']Nie denerwuj sie ,dowioze go ,chocby autostopem.Samochod popsul sie wczoraj,wiec moze nie wywali drugi raz takiego numeru.A oddasz mi go z powrotem?Tzn Dustego...przynajmniej dopoki mu sie domek nie trafi?bo my go lubimy bardzo.[/QUOTE] Ja mam cichą nadzieję, że mały pójdzie po weekendzie do DS, jeśli będzie się coś kroić, to może chwilę (tydzień?) u mnie pobyć po całej imprezie, by zrobić wizytę przedadopcyjną etc. Więc na wszelki wypadek pożegnajcie się z Dastim. Zwłaszcza, że i finanse nie za bardzo pozwalają na trzymanie Dastiego w hoteliku... Quote
Recommended Posts