panbazyl Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 paulinken - bazarek CUDNY taki poetycki! nie bylo mnie chwilę a tu tyle nowości! Oby się udało! Quote
Guest ambird Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wybraliśmy domek dla Nusi :multi: Dziewczyna zamieszka niedaleko Włocławka, w domu z ogrodem i 11-letnim chłopcem :) Państwo są świadomi złych przeżyć Nusi, akceptują ją w całości :) Wkrótce Nusia pojedzie do nowego domku :loveu: Quote
_Goldenek2 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Fantastyczna wiadomość.... To został tylko nasz kundelek.... ale może i on wkrótce .... :) Quote
paulinken Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='ambird']Wybraliśmy domek dla Nusi :multi: Dziewczyna zamieszka niedaleko Włocławka, w domu z ogrodem i 11-letnim chłopcem :) Państwo są świadomi złych przeżyć Nusi, akceptują ją w całości :) Wkrótce Nusia pojedzie do nowego domku :loveu:[/QUOTE] Wspaniale! Bardzo się cieszę :) Quote
panbazyl Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 no to został jeszcze anielski pies. oby i on szybko znalazł swojego anioła! Quote
Guest ambird Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dusti też znajdzie dom :) Ta trójka ma swojego anioła stróża :) Quote
panbazyl Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 też w to wierzę! Na razie Dusti ma bazarek anielski. Quote
Akrum Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 właśnie, są jakieś wieści od Pani? co z tym domkiem? Quote
yumanji Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bede dzis dzwonic ..Pani sie nie odezwala,ale bylo swieto... Quote
andzia_F Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Widzę dobre wieści, już sunia znalazła dom. Został nasz mały kundelek - ale uda sie na pewno - trzymam kciuki!!! Quote
paulinken Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Hop do góry! yumanji, podaj mi proszę swojego maila. Quote
_Goldenek2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Poszła moja dekl za XI i XII dla Dustiego Quote
Akrum Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 jak domek dla Dustiego? Pani się zdecydowała na niego?? Quote
yumanji Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Niestety,nic z tego nie bedzie .Pani sie wycofala. W sobote natomiast przekazalam Nuke .ktora pojechala d nowego domku.Panstwo dzwonili do mnie wczoraj wieczorem z kilkoma pyt dotyczacymi opieki ,karmy itd. Nusia wydaje Im sie troszke smutna,ale to powinno minac.Przypadli sobie do gustu natychmiast z 11-letnim synem wlascicieli.Moze dlatego,ze u mnie sporo sie Nusia zajmowal moj starszy syn.Panstwo sa Nia zachwyceni. Quote
_Goldenek2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 To szukamy dalej. Ważne, że następny psiak ma dom :) Quote
paulinken Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 yumanji, to może jednak podeślij mi te zdjęcia, co zrobiłaś? Quote
Bonsai Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Uaktualniłam pierwszą stronę - wpłaty. Za listopad brakuje tylko od MakS. Robię mu ponownie ogłoszenia... Co myślicie, by wydać 20 zł na wyróżnione gumtree? Quote
Bonsai Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Na razie gumtree się na mnie obraziło i nie chce mi przepuścić żadnego ogłoszenia. :| Ale zrobiłam mu na szybko wyróżnione Allegro, ładne nie jest, no ale jest.... [url]http://allegro.pl/dasti-pies-ktory-kocha-dzieci-pokochaj-go-i1314480773.html[/url] I cafe animal, może załapie się do metra. :razz: [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/DASTI,25986[/url] Quote
panbazyl Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Bonsai']Na razie gumtree się na mnie obraziło i nie chce mi przepuścić żadnego ogłoszenia. :| Ale zrobiłam mu na szybko wyróżnione Allegro, ładne nie jest, no ale jest.... [url]http://allegro.pl/dasti-pies-ktory-kocha-dzieci-pokochaj-go-i1314480773.html[/url] I cafe animal, może załapie się do metra. :razz: [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/DASTI,25986[/url][/QUOTE] a mnie się podoba! Quote
Recommended Posts