paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Czekamy też na Bonsai, bo miała tam pojechać i zrobić nowe foty :) Quote
yumanji Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jutro ,jak wroce ok 11 z kastracji Cywila i Miodka ,to beda nowe zdjecia,wrzuce po poludniu.U psow jest b niz ok.O Nusie dowiaduje sie Pan,ktoremu zaginela podobna suka. Za chwile bede ogladala zdjecia. Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='yumanji']Jutro ,jak wroce ok 11 z kastracji Cywila i Miodka ,to beda nowe zdjecia,wrzuce po poludniu.U psow jest b niz ok.O Nusie dowiaduje sie Pan,ktoremu zaginela podobna suka. Za chwile bede ogladala zdjecia.[/QUOTE] No to super. Napisałam też do anity_happy czy ktoś nie jedzie do Ciebie z aparatem, ale widzę, że już sama masz. Trzymam kciuki za domek dla "małej". Quote
yumanji Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ogladalam zdjecia ,niestety ,wg mnie to nie Nuka.Ale moze Pan by chcial Nuske... Quote
paulinken Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='yumanji']Ogladalam zdjecia ,niestety ,wg mnie to nie Nuka.Ale moze Pan by chcial Nuske...[/QUOTE] Może podsuń mu Nukę, zawsze co dwie suki, to nie jedna. Quote
Bonsai Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='paulinken']Czekamy też na Bonsai, bo miała tam pojechać i zrobić nowe foty :)[/QUOTE] Miała, miała, ale nadal czeka na transport. Coś czuję, że dopóki sama sobie nie kupię auta to do dustyiego nie dojadę... Przepraszam ciotki, że ostatnio mało tu bywam, ale ostatnio doba dla mnie za krótka... O Dustiego niestety telefonów nie było, ktoś napisał smsa czy ogłoszenie aktualne, odpisałam, że tak i proszę się kontaktować na mail lub dzwonić. A na ten sms ktoś odpisał: a ile ma lat??? :shake: Paulinken, konto nadal to samo - pisałaś pw. Doszły do mnie wpłaty na dustiego stałe, w sobotę zaktualizuję pierwszą stronę, bo jutro znów mam urwanie głowy. Robię dzisiaj jeszcze przelew dla yumanji i lecę spać... Dobranoc! :) Quote
Akrum Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jakbym chciała,żeby chociaż Nuka znalazła nowy domek. A Dasti - aż dziwne - tyle ludzi zawsze dzwoni z ogłoszeń i pyta, czy psiak lubi dzieci, bo chcą psiaka ale mają dzieci w domu. A jak pojawił się psiak, który kocha dzieci, to nikt o niego nie dzwoni... Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Czekamy na nowe zdjęcia od yumanji i ruszamy z ogłoszeniami znowu. Quote
Bonsai Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Akrum']jakbym chciała,żeby chociaż Nuka znalazła nowy domek. A Dasti - aż dziwne - tyle ludzi zawsze dzwoni z ogłoszeń i pyta, czy psiak lubi dzieci, bo chcą psiaka ale mają dzieci w domu. A jak pojawił się psiak, który kocha dzieci, to nikt o niego nie dzwoni...[/QUOTE] Bo zawsze ludzie najpierw patrzą na wygląd; jak im się pies spodoba, to dopiero potem myślą, czy lubi dzieci. :shake: A Dusty jest taki cudowny.... Quote
panbazyl Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 nic innego, tylko sesja zdjęciowa z dziećmi (o ile się rodzice zgodza na to) Quote
Bonsai Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Zaktualizowałam pierwszą stronę - wpłaty i wypłaty. Na chwilę obecną Dusty dysponuje 199 zł. Finanse uratował m.in. bazarek z aniołkami od panbazyl. :loveu: Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Bonsai']Zaktualizowałam pierwszą stronę - wpłaty i wypłaty. Na chwilę obecną Dusty dysponuje 199 zł. Finanse uratował m.in. bazarek z aniołkami od panbazyl. :loveu:[/QUOTE] Jak się znajdzie narzeczona dla Bazyla, to też troszkę wspomoże ;) Cioteczko, a kiedy musisz opłacić październik u yumanji? Quote
Bonsai Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Już opłaciłam. Zawsze jakoś w połowie miesiąca płacę. Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Bonsai']Już opłaciłam. Zawsze jakoś w połowie miesiąca płacę.[/QUOTE] Aha, bo na pierwszej stronie jest wypłata 13 i 15 września. Pomyliło Ci się, czy już we wrześniu opłaciłaś październik? Będę robić dla Dustiego kolejny bazarek, ale na razie mam na głowie dwa jamniki, w tym jeden wychudzony, więc w pierwszej kolejności będzie dla nich, mam nadzieję, że się Dusty nie obrazi. Ale dla niego też będzie. Quote
Guest ambird Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 yumanji, przelew od nas za Nukę również poszedł :) Quote
Bonsai Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 [quote name='paulinken']Aha, bo na pierwszej stronie jest wypłata 13 i 15 września. Pomyliło Ci się, czy już we wrześniu opłaciłaś październik? Będę robić dla Dustiego kolejny bazarek, ale na razie mam na głowie dwa jamniki, w tym jeden wychudzony, więc w pierwszej kolejności będzie dla nich, mam nadzieję, że się Dusty nie obrazi. Ale dla niego też będzie.[/QUOTE] Faktycznie się pomyliłam. Przelew poszedł 15-go tego miesiąca. ;) Jakby co mogę na bazarek zaoferować pastę do zębów dla psów (kiedyś kupiłam i ani razu nie użyłam, data ważności kończy się w lutym 2011, więc może ktoś skorzysta), bandamkę z mojego psa -nowiutką, jeszcze nie otwartą oraz obróżkę przeciwpchielną, również nowiutką, nie otwartą. Quote
yumanji Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='ambird']yumanji, przelew od nas za Nukę również poszedł :)[/QUOTE] Doszly obydwie wplaty,dzieki.Zdjecia dzis robilam,z Nuka poszlo lepiej.Dusty bez rewelacji,bedziemy walczyc ,On sie strasznie rusza . Quote
panbazyl Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='paulinken']Jak się znajdzie narzeczona dla Bazyla, to też troszkę wspomoże ;) [/QUOTE] na razie cisza..... Bazyl w pogotowiu czeka W razie czego mogę za jakiś czas znów wyprodukować kilka aniołków dla piesów. Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bonsai i panbazyl - fanty na bazar zawsze potrzebne :) Ja też przejrzę, czy mam coś, co by pasowało. Quote
Guest ambird Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='yumanji']Doszly obydwie wplaty,dzieki.Zdjecia dzis robilam,z Nuka poszlo lepiej.Dusty bez rewelacji,bedziemy walczyc ,On sie strasznie rusza .[/QUOTE] Czekamy na zdjęcia w takim razie :) Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='Bonsai']Faktycznie się pomyliłam. Przelew poszedł 15-go tego miesiąca. ;) Jakby co mogę na bazarek zaoferować pastę do zębów dla psów (kiedyś kupiłam i ani razu nie użyłam, data ważności kończy się w lutym 2011, więc może ktoś skorzysta), bandamkę z mojego psa -nowiutką, jeszcze nie otwartą oraz obróżkę przeciwpchielną, również nowiutką, nie otwartą.[/QUOTE] Ja z psich gadżetów znalazłam tylko próbkę Eukanuby dla szczeniaków i naklejkę na szybę samochodu "z nami jedzie zwierzak" ;) Może coś jeszcze wygrzebię. To robimy ten psi bazarek? :) Quote
panbazyl Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ja mogę podesłać znow kilka anielskich, zostalo mi jeszcze kilka, więc niech idą dla dobra futrzaków. Tylko prosze na mail - jest w podpisie znow adres na jaki mają polecieć (nie trzymam adresów i kontaktów). Będę w tym tyg w cywilizacji to wyślę. Quote
paulinken Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 [quote name='panbazyl']ja mogę podesłać znow kilka anielskich, zostalo mi jeszcze kilka, więc niech idą dla dobra futrzaków. Tylko prosze na mail - jest w podpisie znow adres na jaki mają polecieć (nie trzymam adresów i kontaktów). Będę w tym tyg w cywilizacji to wyślę.[/QUOTE] Dzięki! :) Quote
panbazyl Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 zdjęcia prześlę szybciej zeby można juz zakladać bazarek, ale nie dziś.... zrobię jutro, chyba że mi domownicy nie dadzą tego zrobić, bo będą mieli ciekawsze palny na zagospodarowanie mojej osoby.... Quote
Recommended Posts