Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']Dostałam aniołki od pan_bazyl, będę robić bazarek :)[/QUOTE]
no tak, na razie duchem, ale za chwile już ciałem się pojawią!

Mam jeszcze taką propozycję, może kontrowersyjną, ale propozycję.
Mam reproduktora Bazyla - ten przystojniak z awatarka - mulitichampion, import. Otóż chcę aby i on w jakiś sposób pomógł bezdomniakom. I zrobil to co potrafi najlepiej, czyli sexusługę, ale tylko dla labradorki z uprawnieniami FCI, z umową, z dopilnowaniem aby szczeniaki trafily do pozytywnych domów. Myślałam o cenie tysiąc pln (co nie jest dużo!), z podziałem na pół - pół dla psiaka na którego bazarku by bylo to ogloszenie a pół dla DT u Elinki - Cioteczki z dogo co ma mały DT w bloku i nie pobiera pieniędzy za podopiecznych a tylko potrzebuje na jedzenie dla nich oraz na potrzebne zabiegi czy sprzety dla pieskow.

Posted

Bazarek gotowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193696-B%C4%85d%C5%BA-psim-anio%C5%82em!-Anio%C5%82ki-z-masy-solnej-dla-biedaka-Dustiego-do-12.10.-g.10!?p=15462781#post15462781[/url]

Pomóżcie cioteczki trochę porozgłaszać albo popodnosić :)

Posted

[quote name='paulinken']Ja też nie. Tylko że trzeba by się orientować w hodowlach labków, może by w wątkach FCI szukać?[/QUOTE]
w każdym razie gdyby co - Bazyl gotów pomóc!!! Tylko prosze po 10.10, bo wyjeżdżam.

[quote name='paulinken']Bazarek gotowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193696-B%C4%85d%C5%BA-psim-anio%C5%82em!-Anio%C5%82ki-z-masy-solnej-dla-biedaka-Dustiego-do-12.10.-g.10!?p=15462781#post15462781[/url]

Pomóżcie cioteczki trochę porozgłaszać albo popodnosić :)[/QUOTE]

zaraz wskocze zobaczyć jak się prezentują.

Posted

Miło mi czytać, że u Mańka wszystko w najlepszym porządku. Farciarz z niego. :loveu:

Paulinken, panbazyl, dziękuję za bazarek! Aniołki przepiękne. Pomysł z reproduktorem też bardzo fajny - tylko ja w ogóle nie funkcjonuję w światku kynologicznym i nie wiem jak załatwia się panienki. ;) Może ogłoszenia w internecie? Jeśli tak, to podaj jakiś tekst i zdjęcia i będę ogłaszać. :)

Paulinken - pytałaś czy mamy coś na bazarek. Mam płytę "Ile waży koń trojański" - film, komedia mogę podrzucić. :) I strasznie przepraszam, że jeszcze smyczki nie doszły, ale ostatnio coś podupadłam na zdrowiu i nie miałam siły wybrać się na pocztę, z resztą najbliższą mi remontują. Dziś wyślę TŻ'ta.

Posted

[quote name='Bonsai']
Paulinken, panbazyl, dziękuję za bazarek! Aniołki przepiękne. Pomysł z reproduktorem też bardzo fajny - tylko ja w ogóle nie funkcjonuję w światku kynologicznym i nie wiem jak załatwia się panienki. ;) Może ogłoszenia w internecie? Jeśli tak, to podaj jakiś tekst i zdjęcia i będę ogłaszać. :)

[/QUOTE]

toś szczęśliwa, bo to koszmarny świat. Ja tam nie pasuje do tego świata. Ale nie o tym tu. W każdym razie propozycja jest, tekst dziś nie dam rady napisać, a jakies moje stare ogłoszenia gdzieś już przepadły... Musze się przygotować do jutrzejszego dość szalonego dnia. W każdym razie na którejś z jutrzejszych konferencji sklecę jakiś tekst. Tylko wyślij mi na maila swój (mój masz w podpisie). To jak znajde kawałek czasu (coby nie usnąc słuchając kolejnych referatów) napiszę coś dla psów.
Co w razie i na szybko to mam na dogo galerię - link w podpisie też jest, to ktos zainteresowany moze sobie poczytać. Tylko nie będę na mailu prawdopodobnie do 10.10.10 (niezła data!!!!!) więc nie będę w tym czasie odpowiadać na ewentualne propozycje. Proszę więc o wybaczenie.