paulinken Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dostałam aniołki od pan_bazyl, będę robić bazarek :) Quote
panbazyl Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='paulinken']Dostałam aniołki od pan_bazyl, będę robić bazarek :)[/QUOTE] no tak, na razie duchem, ale za chwile już ciałem się pojawią! Mam jeszcze taką propozycję, może kontrowersyjną, ale propozycję. Mam reproduktora Bazyla - ten przystojniak z awatarka - mulitichampion, import. Otóż chcę aby i on w jakiś sposób pomógł bezdomniakom. I zrobil to co potrafi najlepiej, czyli sexusługę, ale tylko dla labradorki z uprawnieniami FCI, z umową, z dopilnowaniem aby szczeniaki trafily do pozytywnych domów. Myślałam o cenie tysiąc pln (co nie jest dużo!), z podziałem na pół - pół dla psiaka na którego bazarku by bylo to ogloszenie a pół dla DT u Elinki - Cioteczki z dogo co ma mały DT w bloku i nie pobiera pieniędzy za podopiecznych a tylko potrzebuje na jedzenie dla nich oraz na potrzebne zabiegi czy sprzety dla pieskow. Quote
Akrum Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 no myślę,że to nie jest w cale taki głupi pomysł... Quote
paulinken Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Akrum']no myślę,że to nie jest w cale taki głupi pomysł...[/QUOTE] Ja też nie. Tylko że trzeba by się orientować w hodowlach labków, może by w wątkach FCI szukać? Quote
paulinken Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bazarek gotowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193696-B%C4%85d%C5%BA-psim-anio%C5%82em!-Anio%C5%82ki-z-masy-solnej-dla-biedaka-Dustiego-do-12.10.-g.10!?p=15462781#post15462781[/url] Pomóżcie cioteczki trochę porozgłaszać albo popodnosić :) Quote
panbazyl Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='paulinken']Ja też nie. Tylko że trzeba by się orientować w hodowlach labków, może by w wątkach FCI szukać?[/QUOTE] w każdym razie gdyby co - Bazyl gotów pomóc!!! Tylko prosze po 10.10, bo wyjeżdżam. [quote name='paulinken']Bazarek gotowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193696-B%C4%85d%C5%BA-psim-anio%C5%82em!-Anio%C5%82ki-z-masy-solnej-dla-biedaka-Dustiego-do-12.10.-g.10!?p=15462781#post15462781[/url] Pomóżcie cioteczki trochę porozgłaszać albo popodnosić :)[/QUOTE] zaraz wskocze zobaczyć jak się prezentują. Quote
Bonsai Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Miło mi czytać, że u Mańka wszystko w najlepszym porządku. Farciarz z niego. :loveu: Paulinken, panbazyl, dziękuję za bazarek! Aniołki przepiękne. Pomysł z reproduktorem też bardzo fajny - tylko ja w ogóle nie funkcjonuję w światku kynologicznym i nie wiem jak załatwia się panienki. ;) Może ogłoszenia w internecie? Jeśli tak, to podaj jakiś tekst i zdjęcia i będę ogłaszać. :) Paulinken - pytałaś czy mamy coś na bazarek. Mam płytę "Ile waży koń trojański" - film, komedia mogę podrzucić. :) I strasznie przepraszam, że jeszcze smyczki nie doszły, ale ostatnio coś podupadłam na zdrowiu i nie miałam siły wybrać się na pocztę, z resztą najbliższą mi remontują. Dziś wyślę TŻ'ta. Quote
panbazyl Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Bonsai'] Paulinken, panbazyl, dziękuję za bazarek! Aniołki przepiękne. Pomysł z reproduktorem też bardzo fajny - tylko ja w ogóle nie funkcjonuję w światku kynologicznym i nie wiem jak załatwia się panienki. ;) Może ogłoszenia w internecie? Jeśli tak, to podaj jakiś tekst i zdjęcia i będę ogłaszać. :) [/QUOTE] toś szczęśliwa, bo to koszmarny świat. Ja tam nie pasuje do tego świata. Ale nie o tym tu. W każdym razie propozycja jest, tekst dziś nie dam rady napisać, a jakies moje stare ogłoszenia gdzieś już przepadły... Musze się przygotować do jutrzejszego dość szalonego dnia. W każdym razie na którejś z jutrzejszych konferencji sklecę jakiś tekst. Tylko wyślij mi na maila swój (mój masz w podpisie). To jak znajde kawałek czasu (coby nie usnąc słuchając kolejnych referatów) napiszę coś dla psów. Co w razie i na szybko to mam na dogo galerię - link w podpisie też jest, to ktos zainteresowany moze sobie poczytać. Tylko nie będę na mailu prawdopodobnie do 10.10.10 (niezła data!!!!!) więc nie będę w tym czasie odpowiadać na ewentualne propozycje. Proszę więc o wybaczenie. Quote
yumanji Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Basia i Barni']Co tam u Nuki ?[/QUOTE] Nuka ok.Ma dzwonic domek z ok Lodzi,ale zobaczymy,bo Pan ma suczke,ale chce pomoc bezdomniakowi. Quote
_Goldenek2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ładnie z Jego strony.... Oby więcej takich ludzi. Quote
yumanji Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bardzo sie nie nastawiajmy,bo Nuka nie ma w sobie labradorzej sympatii do innych psow.Zobaczymy,moze sie uda. Quote
paulinken Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Bonsai, dopisz mnie do stałych dla Dustiego. Dyszkę. Może by trzeba poszukać brakujących deklaracji po ciotkach? Quote
paulinken Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Na bazarku wszystkie aniołki sprzedane!!! :D Quote
Akrum Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 już?? ja nawet nie zdążyłam wejść na ten bazarek :) super,że miały takie wzięcie ":) Quote
paulinken Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 A już :) Będzie dla Dustiego 60 zł! Podziękowania dla cioteczki [B]panbazyl [/B]:loveu: Quote
Bonsai Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Super, paulinken, już Cię dopisuję. :) Doszła ode mnie paczuszka? Quote
Bonsai Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 I doszły już wpłaty stałe na październik od andzi_F MakS i grzenki. ;) Quote
Akrum Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 a czy Dusty w końcu ma jakieś ogłoszenia zrobione? Quote
paulinken Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Akrum']a czy Dusty w końcu ma jakieś ogłoszenia zrobione?[/QUOTE] Nie ma, bo nie ma nowych zdjęć :( Quote
Akrum Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 to on jeszcze w ogóle nie był ogłaszany? ani razu? Quote
Recommended Posts